186

{wed

преди 4 години

До Анонимен Да изчакаме да минат 12 месеца и да броим тогава.

185

от 198

преди 4 години

Извинявам се за пропуска, нашите смъртни случаи са над 25 ПЪТИ по-малко от тези на Швеция (и това с обвиненията от някои, че нашите броели и хора които трябвало да се броят за починали от други болести (но ние всички си ги знаем тези хора колко ги разбират нещата)).

184

Какво би станало????

преди 4 години

Питате ли се какво би станало ако отначало 93% от хората не бяха повярвали на генерал Мутафчийски?Ако бяха повярвали на Мангъров за стадния имунитет?Сега имаме около 200 медици заразени, 2 лекарки починали 2 затворени болници в Видин и Сливен.Да сравним с Италия 32хиляди заразени медици,стотици починали,Русия в началото на заразата Путин обяви указ за посмъртна награда на 80 медици!Какво би станало а да не говорим за хората които ще носят съставките на вируса ХИВ на СПИН не се знае колко години!

183

пенсионер

преди 4 години

Вижте https://worldometers.info/coronavirus , Европа за вчерашния ден (те отчитат в реално време), умрелите за деня са в червено, има средна смърнот на бр. население, а Мангъров пише абсолютни глупocти.

182

Анонимен

преди 4 години

До до пенсионерГрешиш.В Швеция имат 7 пъти повече жертви и критични на милион от съседна Норвегия. За да ти дам представа какво значи това, ние, която сме много по-бедни от Швеция, с по-лошо оборудвани клиники, с култура на по-близък контакт и т.н. имаме 4 ПЪТИ по-малко жертви и 10 ПЪТИ по-малко критични. Даваш ли си сметка какво щеше да стане тук ако реално имахме техните цифри на критични или вие докато си чаткате по клавишите не обичате много да мислите?

181

Анонимен

преди 4 години

До до 191Или тази камера https://youwebcams.net/online/russia/moscow/park-sokolniki-fontannaya-ploshhad/Я виж колко хора има. Говорите си ей така колко да не ви сърбят венците. В Москва всички са в отпуск, няма искам, няма не искам. 10000 болни на ден.

180

пенсионер

преди 4 години

До до пенсионер,Първо в Швеция има мерки, а парламентът им отказа извънредното положение. Беларус е ясен - тези просто лъжат (друга методика). Сравняват се сравними неща, подобни условия, манталитет и т.н., приравнени към еднакъв брой население. Вижте Норвегия, Швеция и Финландия, и сравнявайте само умрелите за които е установен и Ковит - резултатът за Швеция е отчайващ (в пъти). Вижте как започна Англия и какво прави сега ...

179

Анонимен

преди 4 години

До до 191Като тая ли имаш предвид https://youwebcams.net/online/russia/ploshhad-slavy-v-moskve/Айде покажи къде ме лъжат. Аз в Москва съм живял 16 години

178

Анонимен

преди 4 години

До до пенсионерГрешиш. В Швеция смъртността е 12%. Викаш голяма работа, в Русия, където всичко е затворен, всичко е 1%. В Дания 1%

177

до 191

преди 4 години

Да бе да.Пусни си уеб камерите в Русия и Израел и ще видиш, че някой яко те лъже.

176

пенсионер

преди 4 години

До Нове,Най-после разбрах, Милен е умрял от короната на Мангъров, докато е пътувал мъм Ким Чен Ун.

175

Анонимен

преди 4 години

До 187Великите Руски и Израелски вирусолози си затвориха целите страни. В Москва никой не работи - никой, В Израел имаш право да идеш на 50м от вкъщи, за да си купиш ядене. Мерките се пускат, защото разбраха, че край няма да има, а не защото Мангъров е прав. Мангъров е анимационен герой.

174

до пенсионер

преди 4 години

Къде са проверение теориите на този и в какво се състоят отчайващите резултати?В Швеция и Беларус живота тече нормално и не се наблюдава ад, липса на чували, затрупани детски площати и претъпкани хладилни камиони.Или греша?

173

Чебурашка

преди 4 години

Не вярвам Мангъров да е живял в инкубатор, както и всички българи не сме живяли в такъв. В сравнение със съседите ни от Гърция, Сърбия, Македония и Турция ние имахме най-либералната карантина. Просто доцента усеща, че все пак ще понесе последствия за безотговорното си говорене и гледа да прехвърли вината на някакъв несъществуващ "инкубатор".

172

Анонимен

преди 4 години

Мангъров е голям специалист, ама до сега на живо болен от Ковид-19 не е виждал. Само, че народа вярва на него. Нищо, че хората дето всеки ден лекуват болни от Ковид-19 в цял свят се изредиха да казват, че това не е нормален вирус, че няма друг вирус, който да води до среден болничен престой от 28 дена в Болница, че хора които се изписват уж здрави, се връщат с нови симптоми, че и някои излекувани като у нас умират при повторни симптоми. Здрав на болен не вярва.

171

Анонимен

преди 4 години

Голям страх за животеца?!Виж кой как гласува по-долу.Човека е прав от самото начало.Сега западните общшества почват да правят това, за което говореше той.Дори шведите бяха още по-смели и какво???1.С мерки, без мерки на 6-8-та седмица заболяемостта намалява разко.2.На 10-та седмица вируса е чао.3.Почвате д броите седмиците от момента, в който има няколко заразени.Не съм си го измислил аз, а велики израелски и руски епедемиолози!

170

пенсионер

преди 4 години

Теориите на този *** са проверени вече на няколко места и резултатите са отчайващи.

169

пенсионер

преди 4 години

До Нове,Сигурно скокът (първият) щеше да е отминал, щяхме да сме изброили няколко хиляди умрели, Мангъров щеше да е спечелил от тестове.Пляскайте глупaци!

168

Анонимен

преди 4 години

До СулюДобре казано! Благодаря!

167

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 176Мда. Затова на няколко пъти казах, че е напълно безотговорен. Ако искаше да си даде експертното мнение за да види дали ще бъде взето под внимание, праща един подробно разработен план до щаба с описано всичко което мисли и смята че трябва да се направи, праща един и до пРезидента (за да се знае, че това мисли той) и с това неговата "роля" е напълно реализирана. Явно в тия кръгове има доста игра на егота, защото и в Германия имаше един подобен тарикат.