106

Анонимен

преди 4 години

Махнаха го този Майтапчийски. Така прави Баце. Използва те и като не му хареса нещо те маха, доби без да ти благодари.

105

опасно е

преди 4 години

Ако и медицинските работници се разбунтуват като нас...?Какво правим тогава???

104

Анонимен

преди 4 години

До ПитамКое е другото заболяване на лекарката?

103

Питам

преди 4 години

.Защо криете другото заболяване на лекарката?

102

Анонимен

преди 4 години

Удължили ИП във Франция...Ама не виждат разликата между България и Франция?Във Франция дават на хората ПАРИ а тук тиквени обещания и комбинации от три пръста, с преобладаващ среден!

101

Анонимен

преди 4 години

Искам някой да ми дефинира "да живеем нормално".

100

Анонимен

преди 4 години

Кацат самолети от Нидерландия, Германия. Връщат се с микробуси. Отиват в Кралството да берат ягоди. Ще се върнат след месец болни... Ами кой е отговорен???Не е ли правителството че не може да откаже чернотаботници на Европа?!

99

Анонимен

преди 4 години

Не искате Щаба, а виждам от писанията, че всички сте гледали и слушали внимателно!

98

кураж

преди 4 години

Помнете, от езотерична гледна точка, вирусът е вид предизвикателство пред хората. Пробват ви акъла - Господ ли, други като него ли. Някой ви проббва акъла. Луесно е да си го изкарате върху полити;ците, да сменяте правителства до припадък, докато се нсапорите на диктатор, който няма да ви даде и да гъкнете. Пазете се да не се поддадете на гнева, който може да стане причина за войни. Преди България да падне под турско робство, имчало е чума. Войната не идва сама. Не давайте на гнева да ви води!

97

Изследване

преди 4 години

Мангърологията е много по-опасно от вируса!

96

*/*

преди 4 години

Гледайте филма "Зараза" (направен през 2011)от Содърбърг.Много странни прилики.

95

Уф

преди 4 години

В парка никой вече не носи маска. Половината не ги носеха и по улиците, дори когато беше задължително. Хората не вярваха на НОЩ. И стига с тоя Мутафчийски. Не разбрахте ли, че не е избираем. Само дразни хората, а и му липсва харизма. Доктор и генерал са несъвместими звания, не може едновременно да лекуваш хората и да измисляш стратегия за война.

94

Анонимен

преди 4 години

Долу Мутрата!

93

ХМ

преди 4 години

До а ла МирянаНА ЛЕКАРКАТА ОТ СЛИВЕН КОЙ И ГЛЕДАШЕ ДЕТЕТО, ТА ДА ХОДИ ТЯ СРЕД ЗАРАЗЕНИТЕ???УМРЯ, А И МЪЖЪТ Й Е ЗАРАЗЕН.ЖАЛКО ЗА ТЯХ!

92

Анонимен

преди 4 години

Който отрича коронавируса да отиде да докаже обратното, като отиде в Александровска болница, ВМА, Пирогов и оближе дръжките на вратите и копчетата на асансьорите!

91

пипа

преди 4 години

До кой отговаряВсе търсим кой да отговаря. Ние, всеки от нас отговаря за себе си ! Искаме да ни дадат гаранции, а ние да стоим като кукли. Приемаш твоята истина, прегръщаш я и си носиш отговорност.

90

а ла Миряна

преди 4 години

До Анонимен 96Безработен съм - лежа с котката на дивана.

89

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 98"Затворете границите бе"Границите са на практика затворени.

88

как да стане

преди 4 години

Така е, трябва да живеем възможно нтай-близко да нормалното, трябва да имаме план за действие, само че това е авариен план. Това е план, който ще ни позволи да издържим до появата на лекарство и ваксина, да издържим икономически и психически. Преди да имаме лекарство и ваксина, нормален живот не може да има. Няма дори относителрна сигурност. Заплашени са животът и здравето ни. Трябмва ни авариен план и задължително - лекарство, ваксина.

87

ХЕЙ!

преди 4 години

ЛЕКАРИТЕ УМИРАТ ЗАРАДИ ВАС!СПРЕТЕ СЕ!И ТЕ СА ХОРА!И ТЕ ИМАТ ДЕЦА!!!