13

Анонимен

преди 4 години

Ти им викай сребролюбци, ама немците и англичаните ще им дадат кинти и ще драснат натам. И следващия път сам ще си шиеш апандисита, примерно.

12

Анонимен

преди 4 години

Аз наистина не разбирам. Милиардния бюджет на нзок, с който се възстановяват разходи по клинични пътеки, как се дели, за да не стига до лекарите реално? Разходите за консумативи, уреди и тн едва ли са в размера, в който се възстановяват от нзок. Да не говорим каква част от апаратурата е дарение и реално бошниците имат само договори за поддръжка. Значи парите влизат и проблемът е в разпределението? Има ли работещ лекар да поясни реално какво се случва? За мен като страничен наблюдател е нелогично

11

Анонимен

преди 4 години

Оплакват се дезертьорите, които подадоха оставки пред лицето на врага.

10

Анонимен

преди 4 години

Първа втора петнадесета линия какво значи това? В болниците ходят болни хора и на никой на челото не е написано дали има хемороиди или коронавирус. На първа линия знаеш какво очакваш и вземаш предпазни мерки. Колко ще ти помогнат не се знае. А останалите които приемат всички останали болни как да се предпазят и как да не отнесат евентуална зараза в домовете си?Парите за здраве се раздават за кави ли не помощни средства и чудеса но не и на медиците.

9

Това е Реалноста

преди 4 години

Наивниците никога не свършват.На вас трябва да ви татуират на челата историята за магарето и моркова. След като всички излезем и ви пляскаме с ръце за да изразим уважениети си ... което ,естествено няма да ви сложи храна на масата или да ви създаде условия да си починете след тежката смяна.п.с. В моя град преди много години дойде френски екип да работи в завода ни.Имаше някакво неуточнение за заплатите .НЕ ВЛЯЗОХА ДА РАБОТЯТ ДОКАТО ГРЕШКАТА НЕ БЕ ПОПРАВЕНА.А ние го караме на юнашко доверие.

8

До касов апарат

преди 4 години

Айде не приказвай глупости, ходи ти работи без пари. Минималната заплата на лекар трябва да бъде 6 хиляди лева. На който не му харесва, да се лекува сам.

7

Анонимен

преди 4 години

"Касов апарат", ти да не си някой НАП-аджия или мазен чиновник - вашата наглост вярно клони към безграничност, ама все пак...

6

Анонимен

преди 4 години

Ама тези медици наистина ли са повярвали на приказките и са очаквали тези възнаграждения?...

5

Анонимен

преди 4 години

Горете сатана Ананиев

4

Касов апарат

преди 4 години

Не били лекари а сребролюбци. Паднаха маските и им се видя истинското лице.Да си сменят професията, истинския лекар лекува със сърце безусловно. Не с портофейл.

3

Анонимен

преди 4 години

Наистинали има наивници които са повярвали в лъжите на един Умен и Красив баш Софиянец от Банкя. Много сте наивни бе племето. Не случайно 30 години ви подават дебелия с котешката глава да го сму, кате.

2

ИСТИНАТА Е ТУК

преди 4 години

всички лекари на първа ама чрез ТОМБОЛА едни взимат 1000 а ДРУГИ ГЛЕДАТ, ама ПРО ст герб да бяха обещали на всички по 300-400 и така

1

Анонимен

преди 4 години

Борисов , как върви авто-родеото ти днес???