116

Анонимен

преди 4 години

Така е, в Германия умират от глад. А нали мъжа ти беше доктор, шеф на болница, бизнесмен или сега е отново хоум офис айти? Не се подигравай на хората

115

Анонимен

преди 4 години

Шефът на щаба очевидно изнервено отговаряше на въпроса за озонотерапията. Че се търсят скъпи средства за лечение на каквото и да е, е трудно прикриваем факт. Даже когато беше грипната вълна и даваха мнения на лекари, те нееднократно говореха за скъпи лекарства - над 60 лева. Освен отвращение, друго подобен подход не предизвиква. Нека височайшите д-р да не плачат, когато вместо всенародна любов получават от крива гримаса до активна телесна агресия.

114

(-_-)

преди 4 години

Не е пандемия, а глобална психоза. Този вирус стана пределно ясно, че не е опасен с нещастните си 0,1% смъртност. Тези, които са болни да се поставят под карантина, да се крият като мишки рисковите.. Останалите трябва да живеят както преди мерките. Иначе ни очаква тотален икономически срив.

113

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да си седим вкъщи- страната е разграден двор. С температура, припадащи си влизат безпрепятствено, хващат си такси и айде в Пирогов. Защото в Нидерландия не лекуват про...ляци

112

Анонимен

преди 4 години

До До НехПак лъжеш бе ! Нещо да кажеш за СЛОВАКИЯ,ЛИТВА И ДОСТА ДЪРЖАВИ ДЕТО НЕ ГИ СПОМАНАТАВАТЕ ? Дали сме толкова прости и не разбираме защо само Италия и Америка съобщавате . Всички тръгнаха с мерките след нас а излизат преди нас ,Защо така бе подлоган гербески ?

111

man

преди 4 години

От 1400 хванати болни има само 60 починали или смъртност от 0.04%. По-вероятно е да те бутне кола, отколкото да погинеш от К19.Кой плашат тия ***?

110

Анонимен

преди 4 години

НОЩ си карат по предварително начертания сценарий. Има определени бройки за всеки ден до 13 май. Пикът от 90 бройки бе на 24 април, както бе наредил Вожда.

109

Анонимен

преди 4 години

На мен ми харесва извънредното положение, нито престъпност, нито бай ганьовщина, нито трафик, нито чалга до посред нощ...Какво не ви харесва

108

ВиготураВигопрасна

преди 4 години

Излизат на екрана всеки ден, рецитират си от листчето и после цял ден си бъркат в носовете и другите дупки!

107

Анонимен

преди 4 години

Според мен е много добре планирано кога ще обявят края. Като се откраднат всички възможни помощи и някъде около средата на активния летен сезон, че и за мутрите с хотелите трябва да има нещо

106

R

преди 4 години

"Голяма илюзия е да предполагаме, че може да се говори за подобряване на ситуацията. Ние все още сме в началото на пандемията, мнозина забравят този факт"Какво начало бе човек в Габрово на 8 март открика уж двама, до ден днешен 3ти няма. То вярно малък град ама чак пък толкова че нито един да не потърси лекарска помощ да няма симптоми е меко казано странно.

105

Дованен Скептик

преди 4 години

Ама и това ли си позволиха шушумигите на дебелия, да обиждат хората, които са сплашили.

104

Анонимен

преди 4 години

Ако не друго то поне Борисов успя да убедини хората в обща погнуса и презрение

103

Анонимен

преди 4 години

Според мен броя на дневните болни е разчертан от началото на извънредното положение и сега само се нанасят.

102

Анонимен

преди 4 години

А в света вече има над 1 милион оздравели хора. Хайде да имаме и малко положителни новини.

101

Анонимен

преди 4 години

Ако от 6500 теста положителни са 1500, всеки средно интелигентен човек може да си направи извода какво е реалното положение в страната. Като се прибави и факта, че 7% от хората имат антитела, скоро май наистина ще имаме стаден имунитет.

100

Анонимен

преди 4 години

*** верно ли? Кои са тия "повечето държави"?

99

Анонимен

преди 4 години

Случаите не намаляват, положението ще е до юли

98

Анонимен

преди 4 години

Поздрави от Германия. Детето е училище, изкарахме тежка изолация по парковете и на колела. Две седмици ще носим маски в магазините и в метрото, навън НЕ. Икономиката тръгва, връщаме се на работа.

97

българин

преди 4 години

Първо ни натириха по диваните, после ни обидиха на "диванна армия". Не се свършиха неволите на българския народ. Няма спасение и това е.