257

стар пожарникар

преди 4 години

До НЕ НА БСПИ НА ГЕРП

256

Защо това се крие?

преди 4 години

Днес правителството на Чехия обяви, че облекчава ограниченията за коронавируса по график. В понеделник 27-ми април ще отворят магазини със собствен вход с площ до 2500 кв.м., фитнеси и спортни зали, както и шофьорски школи. От 11-ти май хората ще могат да посещават всички магазини, включ. и в моловете, както и фризьорските салони и музеите. Две седмици по-късно ресторантите и хотелите ще кажат "добре дошли" на своите клиенти. В Чехия извънредните мерки бяха въведени на 12-ти март т.г. Заразени - 7138, оздравели - 2152, починали - 210 души.

255

НЕ НА БСП

преди 4 години

БЕСЕПАРЧЕТА НЯМА ДА ИМА ОСТАВКА ! НОРМАЛНИТЕ ХОРА НЯМА ДА ГО ПОЗВОЛЯТ И ЩЕ ВИ СЦЕПЯТ ОТ ПРОТЕСТИ , АКО СЛУЧАЙНО НА БОЙКО МУ ПИСНЕ И ПАК СЕ НАМЪРДАТЕ ВИЕ!!!!

254

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Единни ли ? А да крадат медикаменти ,маски ,едни отдруги ,на това ли другаря Борисов ,казва единство ? И се свили,като лалугери в дупките си и само надничат ,къде и какво да чопнат .Видахме им и едиството и ценностите . Бошлаф и кьофишеци !

253

Анонимен

преди 4 години

До СкаутАз съм с Унимог, ше те дърпам ако закъсаш.

252

Анонимен

преди 4 години

Кризата дойде асиметрично", коментира още премиерът.////Това във Винету ли го е прочел?

251

Анонимен

преди 4 години

Войводина е сравнително окей, щото има доста унгарци. Но примерно Източна Сърбия е леш. Ако минеш Дунав, влизаш в "славянското" и си личи, да му се не види.

250

Анонимен

преди 4 години

Хайде стига, цирка приключи вече.

249

Анонимен

преди 4 години

Къде е вироса ?

248

калинка-малинка

преди 4 години

За каква единна Европа бълнува тоз другар ?! Като специалист по конферентните разговори да проведе един такъв с премиерите на Италия ,Франция и Испания пък после да приказва небивалици ! Да свърши един път таз епидемия пък ще видим после колко ще е единна Европата !

247

Скаут

преди 4 години

Аз вече взех да се подготвям за живот тип- Лудия Макс. Намерих си хладно и огнестрелно оръжие, 3 арбалета. Складирам храна, вода, дрехи, лекарства и гориво. Обучавам малкия да стреля и да борави с мачете. Утре ще ходя да гледам един ландроувър дифендър

246

Анонимен

преди 4 години

Долу шайката на мутрите!

245

Не извратен тип

преди 4 години

Ако аз плаша,нека Борисов да каже как ще изтегли заем за вас когато икономиката не работи,айде размърдайте си мозъците,че ми писна.Кой ще ти даде пари когато ти не можеш да гарантираш връщането,ами когато няма пари ще фалира и хранителната промишленост,вие наясно ли сте какво става преди да ме плюете ? Ей ,аз не съм мисирка,България има пари за не повее до коледа,после ще има само за полиция и противогази

244

Анонимен

преди 4 години

Къф Путин, бе!Който си го харесва - никой не го спира.Само по-далеч от тук.И досега при тях е мизерия както вече 100 години. Най богатата на ресурси държава с най-бедно население. Това го няма никъде по света.Ядохме им попарата 45 годинии накрая благополучно фалирахме.

243

Анонимен

преди 4 години

От ЕС щели да раздават гранДове и Бойко се чудел кой да избере - Реал или Барселона? Ама клонял към втория гранД, по лични причини!

242

Анонимен

преди 4 години

Някой помни ли първите приказки : "само да не си счупим икономиката"! И какво - взеха големия чук и бам-бам-бам и така няколко пъти! И сега какво?

241

Анонимен

преди 4 години

Магистралата на сърбите е убийствено добра, но до Белград, щото е чисто нова. Нататък към Суботица си е нашенски кърпеж.

240

Не извратен тип

преди 4 години

Сегашният свят вече фалира,във момента се доубива,и да пуснат бизнеса никой няма да се хвърли във пазарни авантюри за коли и имоти,малките ,средните фирми вече фалираха и никога няма да се върнат на пазара защото няма да има пазар,истинския геноцид ще настае когато Борисов ще криминализира производството на храни във домашни условия.България е пред разпад,а лошото е .че няма военен резерв

239

Анонимен

преди 4 години

Абе, честно казано, като няма работа по-добре да си седим по къщите. Хем и по-малко разходи правим.

238

Анонимен

преди 4 години

*** към Белград и ще видиш за какво става въпрос.Ходил съм три пъти само в Белград. Че и отвъд Белград. Нови Сад мегазле, например. Белград не е нищо особено.