146

северозапад

преди 4 години

До BNАз излизам всеки ден и не слагам маската на устата само имитирам носенето на маска

145

Анонимен

преди 4 години

хаха, сега пък 90% щели да го изкарат безсимптомно

144

Анонимен

преди 4 години

Тоя е ненормален!!!!

143

мони

преди 4 години

Старчето пак се показа ,да не го забравят хората .Като е специалист да отиде да помага в някоя болница, а не да бълва глупости.Колегите му изнемогват !

142

северозапад

преди 4 години

До АнонименНе си прав Мутафчийски като лекар го обясни 2 седмици преди да се въведе извънредното положение.След това явно му обещаха нещо и сега го обяснява като политик от Герб

141

BN

преди 4 години

Много герои в форуми. Колко биха отишли да се заразят за имунитет?

140

Анонимен

преди 4 години

Отново се изхвърля екстравагантен професор. Данните от Банско не са коректни за извод за цялата страна. Но за сметка на това имаме и тези на шофьорите в градския транспорт 1 на 400.Другъде го сърби, та клати публиката с празни приказки.

139

Гошо

преди 4 години

Тоя дядка нали се беше скрил когато пропаднаха теориите му, сега като пекна малко пак излезе и започна да ръси глупостите си..

138

Анонимен

преди 4 години

Били са му шута отвсякъде и сега е решил да им играе сечено.Друга причина да говори подобни глyпости не виждам. Гешев ще го оправи още утре.

137

Анонимен

преди 4 години

при положение че оня дет избяга и отиде на село успя за ден да зарази 8 човека вие наистина ли вярвате че заразените са 1000 или 2000 ...

136

Анонимен

преди 4 години

Стига се подценявали вируса! Видяхте какво стана в Италия и Испания само при 100 хиляди заразени? Тук ако имахме 300 хиляди, нямаше да има България вече. Мислете малко с тези глави.

135

северозапад

преди 4 години

До АнонименПрав е в Германия се разхождат по парковете без маски.Преди 3 дни говорих с тираджия който се беше върнал от Германия.Каза че такава дивотия като тук няма.Човека чакаше с нетърпение да замине пак да се махне от лудницата за малко.

134

BN

преди 4 години

Доцента си противоречи, първо казва това е гриппоподобен вирус, след това препоръчва стаден имунитет. Как ще се изгради устойчив имунитет? При грипа това не става. Всяка година ли ще се заразяваме?

133

Анонимен

преди 4 години

Свалям шапка на доц. Мангъров!Здраво стъпил на основата на науката, на опита си и данните от лаборатории той развява своя бич над нещастните щабари, свили се под диктата на банкянския доктор на неуките.

132

Анонимен

преди 4 години

Точно защото си вирусолог Мангъров, точно за това нямаш право да вземаш думата! В тая държава в която всеки разбира от работата на другия, остави вирусите на пожарникарите, а ти се заеми с космическите въпроси например...! Тва е държавата Булгеерия бе оу!

131

Анонимен

преди 4 години

Човека ви казва че имаме 300,000 заразени, които сигурно даже незнаят че са болни и това го прави някакси лош?

130

Анонимен

преди 4 години

Наистина страшни овце са се навъдили, цитират лъжливи статистики къде колко хора били умрели, какво било станало и сякаш сами себе си се опитват да убедят в тях. Човека го казва, много специалисти също изразяват подобно мнение. Друго си е ,обаче, да го каже генерала с униформата назначен от Бойко и да ви говори за чували с трупове и всякакви други глупости. Не излезе един път като човек да се обърне към нацията и като лекар спокойно да ни обясни. Няма и да стане, като знаем кой го е назначил !!

129

Анонимен

преди 4 години

До Начо КултуратаПочитания за уважаемия кре.тен ;)

128

Алекс2

преди 4 години

Алооооо гледайте уеб камерите по света...почти навсякъде е пустош ! И стига с тоя Мангър видяхте какво се получи с държавите дето разсъждаваха като него !

127

V

преди 4 години

Нищо тиквата си е тиква. Ще забави неизбежното и догодина точно преди изборите пак ще има спиране на икономиката ;) Това явно е начина герб никога повече да не идва на власт. Тъпотията на тиквата ще му изяде главата .Всеки си гледа интереса само нашия няма кой да защити заради тия които гласуват за герб.