21

преди 4 години

Бил е в екстаз оная татуираната с пиърсингите им е въртяла вувузели на тия двамата или са я почнали от двете страни освен ако не е бил поръчан от тиквата ако е поръчан от тиквата значи отново ги е почнал както ги беше почнал над 200 човека когато беше главен секретар Бах Миле Димата Руснака Райко Кръвта Румен Нарциса Антон Милтенов Клюна Илия Павлов Георги Илиев и още над 200 тиквата ги елиминира или е случайност или ако не е случайност е елиминиран по-заповед на тиквата отновоглавен секретар

20

Анонимен

преди 4 години

Хайде без политика. Всеки знае, че БСП са лявото крило на БКП, а ГЕРБ са дясното крило на Партията-майка. Борисов бил ли е, член на БКП? - Бил е!

19

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

нищо не си е мислил какво да с мислиедно богаташко наркоманско лигльо свикнало всичко да му се поднаса на тепция мама меси тате носи да живей труда в смисъл дрогата когато си надрусан нямаш нормална мисловност да си е слушал БТР имат песен за дрогата но песента е само песен а тоя е убиец както малкия МОЗЪК И ЦВЕТКОВА

18

Анонимен

преди 4 години

МВР на първа линия за кинтите, а ги правят за смях. Купонът е на Златните мостове. А вие не излизайте пред блока

17

V

преди 4 години

До Анонимен То опозиция няма .Ти не разбра ли че Лъчо мозъка е платил наркококтейла с парите от наще данъци ;)

16

Анонимен

преди 4 години

Той е убиец, престъпник. Просто е решил да види какво ще се случи като се нахака в спрялата пред него кола. Безспорно тримата са били пияни, надрусани и готови да газят всичко , което им се изпречи на пътя.

15

Анонимен

преди 4 години

Заглавието е като реклама на наркотици

14

Ямболски цървул

преди 4 години

Ами явно си е мислил,че нищо не си е мислил! Ама сега ще се върне в реалноста! Наркотиците не прощават! Всеки можеше да е на мястото на г-н Цветков.Всеки можеше да бъде убит от някой разглезен и богат наркоман седнал да управлява МПС.

13

Анонимен

преди 4 години

До VРодителите на убиеца не са от ГЕРБ,а са от опозицията.

12

Кик

преди 4 години

Защо не са арестувани още на купона ????

11

Хмен

преди 4 години

Аз само да попитам а милиционерчетата които се "тюхкали" че не ги били задържали а само ги глобили на Златните мостове тествалили са изро дчетата за наркотици и защо не са им взели книжките за да не карат коли а са ги оставили да си тръгнат нашмъркани??? Уплашили са се че Лъчко мозъка ще им се кара или??? Затвор и за тях и уволнение!!!!

10

АНТИ

преди 4 години

На младия алхимик, кои учители са го учили на занаята ?Оттам е тръгнало всичко !

9

Котки

преди 4 години

Сигурно каквото и през останалото време от целия му безсмислен и никому ненужен живот - чувството че му е разрешено да прави каквото си иска без последствия.

8

хнггхг

преди 4 години

купонът е бил в местността "Златните мостове"Там където не дават да се разходиш дори ???купунясват хората - а кои са били другите чеда на купона ?

7

Анонимен

преди 4 години

Тоя иска да ми каже, че трябва да вземам наркотици ли какво ли ако искам да се чувствам добре Туй си е жива реклама на дрогата и то от медицинско лице.

6

Анонимен

преди 4 години

Трябва да изпитва само ботуш в главата празна, лекето cмoтaно.

5

Анонимен

преди 4 години

интересно четиво, провокация да се надрусате и да убиете някого, днесбг пробихте дъното

4

Анонимен

преди 4 години

Ако го бяхте казали това преди 10 дена щеше да има полза, сега доктора и той е съучастник, задето не е предупредил да не пият амфетамин, докато карат. Щом го е знаел всичко това защо е мълчал като ***.

3

Анонимен

преди 4 години

Не ме вълнува какво е изпитал. Колкото е погазил обществените порядки с дрогата, толкова и с нарушаването на изолацията. Както и приятелчетата му, както и Цветков, както и цялата тумба пешеходци. Добър урок за всички! Има и още от вчера, ама медиите не ни информират как пиян милиционер помете 4 автомобила и вкара двама в болница. Цветков е по-важен.

2

Анонимен

преди 4 години

Защо занимавате хората с глупости, все едно подтиквате народа да се друсат...... друго няма ли какво да пишете вие журналята.