119

Анонимен

преди 4 години

До НЕКОЙСамо между 6,00 и 8,00 ЕВЕТУАЛНО.

118

НЕКОЙ

преди 4 години

Искам и аз в София. Искам да захвърля този шаяк. Готов съм улиците да мета. Вземете ***. мОЛя Ви.

117

Анонимен

преди 4 години

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ КОЛКО МНОГО ПРОСТИ ШОПИ ИМА

116

Готвач

преди 4 години

Да не се бутат и пререждат, за всички чакащи на софийските КПП ще има по една безплатна порция пУЕШКО.

115

Snorky

преди 4 години

Тарикатите излязоха като вписваха неверни данни в декларациите, а сега се молят да ги пуснат обратно и стоят с часове в колите. Музика за ушите ми.

114

Анонимен

преди 4 години

Миекащите до бичета се опитват да се върнат в София ама,греда ще трябва да си спят в колите незнайно докога или да се връщат обратно на село. Е някои все пак ще успеят да се промъкнат,жалко а днес беше толкова спокойно в София,нямаше ВР,В,ПК,ОВ.... Щ Ю Ь.....

113

Маймуняк

преди 4 години

Лошото в цялата"ситуация" /не конкретно с голямото завръщане, то си го имаше и преди "страшната пандемия /, че все още много мамуни не разбират, че всички сме на един клон.

112

Анонимен

преди 4 години

Жена ми я заболя ухо и потече кръв ! - и отиваме на спешен кабинет в Исул и там на вратата пише: При кръвотечение от ухо не се заплаща ?????И кво става ! - преглед 1 минута и плащане 40лв за него а УЖ еди кво си.И фактура ни дават на някакъв си , има фирма човека , а Исул е държавна болница ?????И за кво им пляскате хораааа за какво ????????? - и това е навсякъде !

111

Избори ?

преди 4 години

Защо не, сега е моментът комунистите да станат трета политическа сила.

110

Повечето

преди 4 години

завръщащи се въобще не мязаха на либералния мейнстрийм на Европа! Крайно неодухотворени аграрни физиономи, типични за каскет и ТКЗС! Селяци сте момчета, селяци!

109

АНТИ до неразбралите

преди 4 години

Генерал Пиночет действаше в Чили с твърда ръка.Чилийската Инквизиция измъчваше заловените, докато не си признаят къде е креденото, кои са им ятаците и др.След това ги заравяха в дълбоки дyпки, далеч от цивилизацията.Слава на великия Пиночет, но само в Чили имаха късмет !

108

Анонимен

преди 4 години

До 108Ти колко си свободен бе, либерал-мaлоумнико?Един месец като останеш без работа и банките ще ти вземат нaсраните ***! Свободен ли си? Стоиш си в кутийката и слухтиш като някой лисугер! Това ли ти е свободата

107

Софиянец

преди 4 години

Дано да седите там цяла нощ *** мръсни. Ненаяли се и ненапили се ***.

106

Анонимен

преди 4 години

Хайде, съвестните, утре си заведете децата и на ваксина...Има някаква лудост, защото нормалното ми мислене и житейски опит изключват ваксинация по време на грипна епидемия, а сега говорят за пандемия и ни затварят с блокади... Искам да им вярвам, искам, но не мога.Когато Господ реши да накаже някого, първо му взема акъла.

105

НЕКОЙ

преди 4 години

Софиянци, аз много се радвам за Вас. Имате толкова хубав и охолен живот. Имате свободи, имате всичко. Аз нямам нищо. Завиждам Ви.

104

Анонимен

преди 4 години

2013 година висях заради барикади на враговете на ГЕРБ, след това ходих на протести и им помогнах да се върнат на власт. През последните две години пак имаше активисти на Курнелка, които ни барикадираха. Днес самата власт реши да ни барикадира, че даже на същото място, където ни спъваха червените протестиращи. И в трите случая отговора ми е един и същ - тези, които сте избрали този подход - ще си го получите, или на следващите избори, или по-рано - на следващите предсрочни избори.

103

???

преди 4 години

Откъде да ти дойдат експерти за ново правителство?А,да -Мъск ще търси разумен начин на живот във Вселената и ще ти докара експерти.

102

Анонимен

преди 4 години

Софиянци пак прекараха по-голямата част от почивката си в колата. Е няма да им дойде ума в главите на тези хора.

101

Анонимен

преди 4 години

До ПопАндрей"Либерално робство" - т.е. "Свободно робство"??? Защото либерален значи свободен. Ти дали си мазен *** или просто си пълен ***???

100

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВКА НА ГЕРБ И ВРЕМЕННО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ЕКСПЕРТИ!ИЗБОРИ!ИЗБОРИ!ИЗБОРИ!ИЗБОРИ!