90

Василев

преди 4 години

Сега в момента в България повече хора са го прекарали вируса, но нарочно не се тестват масово хората за антитела!!!Като при грипа и при други вируси окапват старите и болните хора, така както всяка година си отива този контингент!Защо не ревете всяка година за болните , които си отиват от този свят от вируси и грип!???Според професор Хинков през 2008-2009г. са починали от свински грип в България 4000 човека и то предимно млади хора!Агент Даниъл Брадлийв!ЦРУ!!!

89

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Прецедентът място не може да си намери от завист и злоба... - самопоканва се на най невероятни места и оттегчава своите домакини с политически изявления, дори на шефа на Пирогов се наложи публично да се дистанцира от неговите бръщолевиния, а онзи ден представете си... - ни в клин, ни в ръкав - наш *** в Трявна...

88

БГ

преди 4 години

До а тезиА ако ти или твои близки се разболеете - кой ще плати. Нали ще бъде и от дълга на страната... Това обче е сложно да го разбереш!Моите данъци съм ги платил ВСИЧКИ!!! Така аз помагам на моята страна! Дългът ще го платим всички работещи - вноски, данъци и такси. Но да те уча на икономика е безнадежно!Да живее България!

87

анонимен

преди 4 години

Я " Странджа"! Нещо пак си се взел на сериозно а?-:) Нощна снощи и сега след малко съм пак на "линия". Той др Борисов дама ама иска и отчети!!! маммммммм....ви

86

Василев

преди 4 години

Вчера пристигна сметката за парно, ами никакво намаление, не само че март месец беше топъл ами и цената на газа не е оказала влияние в ценообразуването!!!Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!

85

Инфекционист

преди 4 години

Конспираторите веднага да обяснят как генерала лъже и да ни дадат за пример либерална Швеция.Аз през туй време в миг на отчаяние си подготвям иглата и пак апелирам отворените: Елате доброволно да ви бодна с иглата, да ви заразя с коронка. Няма страшно, не е опасен вируса, съвсем лек грип е. Дайте личен пример! Кой е пръв?

84

БГ

преди 4 години

До славянинТи безсмъртен ли си, а твоите близки?Ти и такива като теб най-много ще пискате за здравни грижи и обдишване - жалки сте, само пред екрана сте мъже.По-големи тарикати от теб клекнаха - Борис Джонсън, Тръмп. Да живее България!

83

славянин

преди 4 години

Аз пък предлагам всички вирусофоби да се затворите за постоянно в дупките си, а останалите да сме на свобода, така ще се угоди и на едните, и на другите, и накрая ще бром труповете - на бас че дупкаджиите ще бъдeте по-оредели!

82

Анонимен

преди 4 години

Щаба започна да пуска фалшиви новини

81

а тези

преди 4 години

До Анонимен 231 като теб трябва да се подпишат , че солидарно ще поемат дълга от 10 млрд който боко ще тегли УЖ да се справи с вируса...но да заложите имотите си както и да плащате ВИЕ заема а не ние чрез нашите данъци а не солидарно!! относно ние да се отделим в лагер...не виждам защо е необходимо...ти нали си затворен у вас....ние като си щъкаме ще се изпозаразим но ти си защитен,нали !!

80

Анонимен

преди 4 години

Отказвам вече да плащам осигуровки. Защо да съм съвестен гражданин като няма значение дали плащаш или не, а когато имах нужда от лечение почти не го получих ? Едните не плащат осигуровки, а искат мед.обслужване и си го получават като спешна помощ уж. Другите - крадат и точат от ЗК, чрез какви ли не схеми. Съвестните умират от инфаркти и инсулти все по- млади. Дано тази криза прочисти порочните практики, да се осъзнаят че не може повече така !!

79

Анонимен

преди 4 години

Но ето една друга статия от Монитор - "Прокопиев овладява 700 млн. лева от ББР през свой човек"https://***/bg/a/view/prokopiev-ovladjava-700-mln-leva-ot-bbr-prez-svoj-chovek-197093И първото нещо,след като Костовистите овладяват банката за развитие на български фирми е,да лишат малките и средни фирми от финансиране,за да прилапат те парите, прочетете статията!Ето затова беше бунта срещу властта,за да влязат във властта и да се краде от България.Ето затова България е зле

78

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Нелогично и дори нагло е генералът да дава за пример Сингапур !Обратното - Сингапур е пример, че с мерки и ограничения вирус НЕ се бори !Защото в момента, в който премахнеш мерките, вирусът се завръща с пълна сила, а държавата се връща в изходно положение в борбата с него.Така че да ме прощава генерал Годжи, но примерът, който дава със Сингапур е автогол, който си вкарва.Лошото е, че в България мислещите хора са малко, а другите не осъзнават дори, когато ги лъжат и манипулират най-нагло.

77

Анонимен

преди 4 години

Противопоставянето на производство с търговия издава дълбоко неразбиране на икономиката по-принцип ... чисто комунистическо мислене казано с думи прости.Лошото е, че тези са във властта.

76

Ммм

преди 4 години

До 14 ИвоТи се моли на теб да не ти се наложи, не гледай в чуждата паница.

75

Анонимен

преди 4 години

Ей,мързеланковци ,"бунтари" и "глааадни" - Пълно е с Работа и в момента в София !напишете -работа в София на търсачката Работа да искаш , ама вие сте мързеляци по принцип

74

Анонимен

преди 4 години

do 206 Славянин..Той президента ги предупреди за гладните българи каква сила могат да станат!. А те го оплюха! Дано не е прав! Щото ако е.......

73

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Какъв е случаят Сингапур ?Населението на Сингапур е 6 милиона души.Режимът на управление там е диктаторски.При първите случаи на вируса бяха взети драконовски мерки и ограничения.Те доведоха до временно намаляване на броя на новите заразени.Затова Сингапур премахна ограниченията. И в момента, в който ги премахна гастърбайтерите се върнаха и последва нов бум на заразата.Вчера са имали рекорден нов брой заразени.Сиреч примерът "Сингапур" отрича теорията на Годжи и Щаба за ограниченията.

72

до 208 от славянин

преди 4 години

''Предлагам следното решение за тия, които искат свобода на придвижване и създававане по естествен начин на "стаден имунитет"... - да подпишат декларация, че няма да се нуждаят от болница и лекарска помощ...''Ами хайде от НОЩ да го предложат де, аз веднага я подписвам, от 25 години не ползвам ''здравни'' услуги!

71

ERICH

преди 4 години

От интервюто на генерала се разбра,че който е внасял осигуровки, чинно и почтено по време на целият си трудов път те третират като такъв,който не е внесъл, и една стотинка.Интересно.Съпругата ми и дъщеря ми внасят здравни осигуровки на тавана на осигурителният доход,аз малко под,като, и тримата сме с допълнителни здравни осигуровки от работодателите така,че за много дейности не натоварваме здравната система,а сега сме заедно с някой от "маалата"