99

Анонимен

преди 4 години

Вирусът и той се ошашави от простотията на Борисов.

98

Анонимен

преди 4 години

Радостно е че в такива тежки времена на кормилото на страната има Мъже. Браво.Представям си кимунделите в тая ситуация... Ккаув хаос, щеше да е. Щяха да викат няма радиацияяя, нямаааа. Излизайте спокойно да сетрудите :) Успех на целия щаб хората са с вас, не слушайте банда мухльовци.

97

БОКО ЛОКО/ЛУДИЯТБОКО

преди 4 години

НАЙ-ДЪЛБОКО ПАЗЕНАТА ТАЙНА В ДЪРЖАВАТА СА ПАРИТЕ И ИМОТИТЕ НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ. ЗАТОВА ТОЛКОВА СМЕЛО СЕ НАХВЪРЛЯ СРЕЩУ ТЕЗИ,КОИТО ИМАТ ТА ИМАТ. ЗА ЯХТИТЕ, ХОТЕЛИТЕ И ПАРИТЕ НА БРАТЯ ДИНЕВИ НИТО ДУМА. ЗА ПАРИТЕ И ИМОТИТЕ НА ПЕЕВСКИ, ДОМУСЧИЕВИ, НА НЕГО САМИЯ -НИ ДУМА, НИ ВОПЪЛ. ЕТО ТАКА СЕ ДОКАЗВА, ЧЕ ВСИЧКИ НИ ИМА ЗА ПРОСТИ, НО ТОЙ ОСВЕН ЧЕ Е *** Е ИЗПЕЧЕН ТАРИКАТ И МАНИПУЛАТОР. ВЕЧЕ ПРЕБОРИ ЕМИГРАЦИЯТА-ОТ 2 МЛН НАВЪН, СЕ ПРИБРАХА 200 000.АКО ТАКА ЩЕ ПРЕБОРИ И ВИРУСА- МЕРСИ ЗА БОРБАТА МУ

96

Анонимен

преди 4 години

До КРИСТИАНО РОНАЛДОМного зле скалъпена опорна точка, товарищ. Тези, коли не ги е купувал Бойко Борисов. Седни си, слаб 2 и никакви рубли за днес.

95

Анонимен

преди 4 години

Ама ти смяташ че е чел Гьоте?

94

-

преди 4 години

"Последен валс и сбогом "любима"......"Просто песен не че искам нещо да кажа!

93

Анонимен

преди 4 години

Грипът можел да мутира! А ако и Тиквата мутира?!

92

Анонимен

преди 4 години

Троловете пак изкочиха под строй.Давайте че рейтинга на Ал Бънди Телето се топи като пролетен сняг.Народа не е *** като червената пасмина.

91

Винету

преди 4 години

Вашия вожд страда от грандомания и затова страдате и вие. Какво е грандомания? Той обича да контактува с лидери на големи държави-с Ердоган на Турция с Тръмп на САЩ, с Меркел на Германия. Това са страни поне 10 пъти по-големи от България. Но той не иска да се среща с лидерите на Малта, Чехия или Молдова-приятно му е да една маса с големите и да им подражава. Те вземат някакви мерки, той същите. Но те имат пари а ние нямаме и така го отнася народа. Богаташ си купува скъпа кола и аз бедняка също

90

Анонимен

преди 4 години

Мачкай Бойко ти знаеш как!С теб сме.Пак ще те изберем.По читав от теб няма в момента!

89

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоТи явно нямаш друго занимание в жалкия си живот, освен да висиш по цял ден в тоя сайт и да пишеш колко е лош Бойко Борисов.

88

Анонимен

преди 4 години

Бойко Ганьос Хвалипръцков, а след карантината? Накъде?

87

Анонимен

преди 4 години

Ти явно не знаеш, какво е диктатор. Ако беше такъв след това, което написа, щеше да ядеш бой в затвора дълго време и ти и родната ти.Вземи се образовай преди да използваш дадена дума.

86

Анонимен

преди 4 години

Въпроса не е какви коли и кога са купени .Работели купили си.Но сега е време да покажат чу са мъжкари и да се застъпят за работниците си а не за лимузините си.Утре Бугатито ли ще му вади парите.

85

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До До ИСТИНАТАЕ, ти, разбираш повече от вируси, отколкото доцент Мангъров, нали ?! :)Вие от ГЕРБ разбирате от всичко. Даже Вожда ви си позволи да говори със светила в медицината все едно говори с кварталните ***, с които рита мачлета.

84

Барба Ганьос

преди 4 години

Аз аз аз аз аз аз аз аз аз аз аз.

83

ПроСоТо

преди 4 години

неколко неща трябва да се признаят на Де Била от Банкя:-1.Овладяната му до съвършенство способност да се подмазва.-2.Уникалната му липса на каквото и да бил чувство за принадлежност към обществото.-3.Майсторлъка му да "ПРИСВОЯВА"...но най-вече:-Въпросния е усетил "огънчетата" в душите на българите-огънчетата на завист и злоба.Точно тия искрици РАЗДУХВА Де Била с това бръщолевене...Ама вие не можете да усетите..Тоя си играйка с вас..Защото ви познава-той самия е дошъл от "филиите с мас"

82

Анонимен

преди 4 години

Долу Мутрата!Долу шайката!

81

Анонимен

преди 4 години

Евала на Генерал БорисовПотника ако излезе на улицата ще го линчуват

80

Анонимен

преди 4 години

Приземявайте те се както беше казал тато!Стига алчност в таз държава!