14

доко

преди 4 години

Въведете почасовото заплащане и мин.10 евро и тогава получавайте заплати.

13

Анонимен

преди 4 години

И това ли е топновина? Света е в колапс, ние се интересуваме от глупости. Вместо да се мисли за продължаване на нормалния ни живот, ние пускаме на народа тема за размисъл по време на висенето вкъщи . . .

12

БАНко

преди 4 години

КОБРАТА ДАРЯВА ПОЛОВИНА ХОНОРАР ..............АКО ИГРАЕ ?!!ТИКВАТА ДАРЯВА ПОЛОВИНАТАОТ БАРСЕЛОНА....АКО ПРОДАДЕ!БАНко ДАРЯВА ....ВСИЧКО ОТ "ЛОТАРИЯ БЪЛГАРИЯ" ................. АКО СПЕЧЕЛИ ??????!!!!!!!

11

Анонимен

преди 4 години

Р. Радеф ви донесе само вируси, мизерия, диктатура, разруха и смърт. Вие не сте у ред да го търпите все още да ви управлява. Да беше поне добряк и хитрец, като бай Тошо, а той е просто един гаден и високомерен мафиот, който разрушава цяла България заради собствените си страхове и заради собственото си его.

10

до

преди 4 години

Не служители, а слуги.

9

Калеко Алеко

преди 4 години

От РеМеДето на "Позитано 20" пак се правят на ощипани госпожици, искат да намалят символично заплатите си, но да си запазят партийната субсидийка ... а иначе предлагат намаляване на всякакви други разходи, включително и средствата предвидени за превъоражаване на армията, което касае националната сигурност ... оправдавайки се с една опасност искат да ни натресат на друга. Дори и в условията на криза, не спират с деструктивната си подмолна дейност. Щом не са на Власт, за тях държавата е Враг 1 ..

8

наблюдател

преди 4 години

Къде са половината коментари? Явно народната любов е много силна и трябва да се трие словесния и израз, че да не наскърбим управляващите.

7

Анонимен

преди 4 години

Защо в банката за РРБ се дават пари само на олигарси,които не си плащат дори данъците към държавта, например като Домусчиев,а не ги давате за това за което са предназначени - малки фирми,развитие на малък бизнес или селско стопанство,което трябва да е приоритет,особено в такива ситуации,а над 80% от продукцията в супермаркетите и други магазини е внос?!Гражданите нямат ли право или само партийците и олигарсите имат право на бизнес?

6

Смях

преди 4 години

Зеления чорап, който като някаква черна радиостанция се изказва некомпетентно по всички теми, само по една тема упорито мълчи. Явно, само на него не му прави впечатление, че взима най-голямата заплата в България. Съвсем незаслужено, разбира се. Очертава се като най-големия хрантутняк, който не би дал и 5 лева, за да покаже солидарност в тоя момент. Егати наглеца...

5

Анонимен

преди 4 години

Боко Тиквата ви донесе само вируси, мизерия, диктатура, разруха и смърт. Вие не сте у ред да го търпите все още да ви управлява. Да беше поне добряк и хитрец, като бай Тошо, а той е просто един гаден и високомерен мафиот, който разрушава цяла България заради собствените си страхове и заради собственото си его.

4

Анонимен

преди 4 години

🦇 Прилепчето каква хубава работа свърши, да не вярваш.

3

Анонимен

преди 4 години

Туй е елитъ на България.Нема кой да му рече нещо напреки.

2

Анонимен

преди 4 години

Няма дупутат, който да разчита на заплатата си. Отдавна чакам момента в който ще останат само крадци на държавна хранилка, милиционери и интегриращи се плащачи. Сега ми е чудно как ще се крадат един друг.

1

Зозо

преди 4 години

Гледам парламента и чакам някой да се изкашля по-яко в залата.