205

Голям страх

преди 4 години

Ако до края на годината не го докарат поне 1000 "умрели", ще е голям майтап, щото долу горе толкова се убиват/самоубиват/ от катастрофи.....

204

Анонимен

преди 4 години

От тая помия най - малко 500 000 човека ще останат без работа и ще зависят от правителството. Само дето правителството не знам как ще им плаща, като няма доходи в хазната. Ама нищо, пазете си се от вирусчето, все пак има цял 1% шанс да умрете.

203

Хммм

преди 4 години

Да докаже,че да умрели от корона а не с корона,има голяма разлика....

202

Анонимен

преди 4 години

какво стана със звездичките?

201

Баце

преди 4 години

До Анонимен 211"някой виждал ли е болен от корона вирус"Аз съм виждал, баце, но не виждам защо питаш. Предполагам, че тва дали некой е виждал не пречи на серьозното ти експертно мнение, така че защо требва да си губим времето със тактики в стил ЦеСеКаТо пази резултат (да не падне с повече от 5 гола, да не си помислиш нещо)? Направо пиши какво ти е насърцето и да продължаваме с мача.

200

Скептик

преди 4 години

Питаш лекуващия лекар:Ужасен вирус. Прав е. Човек с висока температура и задух без лекарска помощ е загубен. Дори при забавена лекарска помощ е загубен.Питаш вирусолог:Корона вирус като всяка година. Същата заболяемост и смъртност. Много ще го изкарат без оплаквания. Хората със слаб имунитет застрашени. Също прав.Питаш епидемиолог: Иска бавно предаване. Също прав. Знае колко лекари и легла има.Държавата е в затворен кръг защото досега си е затваряла очите. НЯМА КОЙ ДА ВЗЕМЕ ОТГОВОРНО РЕШЕНИЕ.

199

SS

преди 4 години

Държавата трябва да даде пари на населението по примера на Гърция.Да не са правят на ощипани булки.Иначе лошо за нас лошо за тях!

198

?

преди 4 години

Чехия - направени 80000 тестаБългария -16000 теста.Е няма как да имаме голям брой намерени огнища или заразени.

197

Е и

преди 4 години

Голям праз !

196

Сашко

преди 4 години

Вие Държава на Генералите всяка ежедневна смъртност я пишите коронавирус!Няма такъв цирк,такава манипулация и пропаганда!Това е престъпление срещу човечеството-кервана си върви и овцете и те с него....

195

Анонимен

преди 4 години

Един въпрос с повишена трудност. Някои от вас тук пишещите да е вижадал на живо болен от корона вирус. Даже в Италия и Испания никой нее виждал заразен. Имам приятели и в двете държави които живеят там от 25 години. Те ми казват че освен от новините по телевизиите другаде никъде незнаят да има заразени. Общуват с хиляди хора но немогат да видят болен от корона вирус. Кои са тези които ни будалкат. Кои са тези дето ни правят на луди. Колко трилиона ще откраднат.

194

Анонимен

преди 4 години

До аз-ът.Не мисля, че извънредното положение ще бъде отменено от тия, които за го наложили.We have to hope, hope dies last.

193

Анонимен

преди 4 години

ЗЪБОЛЕКАРИТЕ на КОЯ ЛИНИЯ СА? Вие стоите на 2 метра.а те работят в УСТАТА.ако пациента спестява истината,че е болен? Или не ви засяга,защото не сте на тяхно място.

192

Анонимен

преди 4 години

Нещата са сериозни щом и джебджийките се върнаха от чужбина

191

Щщ

преди 4 години

Като не издържите, кой ви спира. Разкарвайте се като гламави и толкова. От такива като вас се разнася вирусът. Дисциплина трябва.

190

Киро Брейка

преди 4 години

Ще умретИ не *** короната, а от страх заврени в собственитИ си дупкиии, мишкиии! За вас ли да скачам да правя революция, ве? Хъхъхъ..

189

Анонимен

преди 4 години

Как говорят ти са лекари,но умират от други болести

188

Да

преди 4 години

Така да бяхте броили и грип тип А, Б... Цифрите щяха да са в пъти повече, също в полза и на починалите. Но многобе удобна короната нали. Услажда им се, бре...

187

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!тестват богатитеКиро, депитатибедните да го дуууууат

186

аз-ът

преди 4 години

Представлението наближава епилога си.Къде ли ще се крият участниците?---Бъркаш брат. За съжаление. КАзаха 13 април първоначално. После казаха 13 май, а на 13 април щяло да е пика. После Борисов каза не на 13-ти ама до 2-3 седмици. Е 20 човека дневно, щото тоя всяка сутрин съобщава 24 часа назад т.е. тия и оот предишната нощ, много мазно - ами ние от 20 дни не сме мръднали 20-25 човека дневно нови. Аз ти гарантирам, че на 13/05 няма сме го стугнали ПИКА и ще увеличат карантината до 13/06,