114

Анонимен

преди 4 години

Последния истински президент на България. Интелектуално и поведенчески е класи над злобния сeлтак Радев. Уважаван от нормалните хора както в България, така и в чужбина. Мразен от прoститe.

113

да ама не

преди 4 години

Тоя не мога да го понасям, като президент беше много зле, обаче дойде новото генералче и се разбра че винаги може да е и по зле. Тоя поне довлече чужди фирми, направиха бизнеспарка, там сега работят хора за доста сериозни пари, прокара и идеята за тех-парка. Та свършил е нещо за родината. А лъотчика нищо полезно не е направил, само трещи глупости, даже заведе хората на Шипка и се подиграваше за вируса ама сега се е скрил под полата на жената, и още не е дал един лев дарение от заплатата.

112

Mopcku_

преди 4 години

Защо му отделяте място на страниците си на този символ на невежеството и упадъка? Упадъка, както в обществен, така и в личен / семеен, а и морален план. А между другото какво ще е времето ?

111

Анонимен

преди 4 години

Оставете го да си каже, за Стара Планина, за Колорадо, за КОВИД-19, за...

110

аз-ът

преди 4 години

Не знам за вас, ама на мен ми се струва, че отменят ли ограниченията за струпване на хора - ще се струпат хора пред парламента !---по-скоро още на 13 април като увеличат карантината с още месец. Всичко зависи,кога ще почнат масовите уволнение, защото това сега е нищо. Киро Гела е поискал официално промяна в КТ, с които работодателя едностранно да намаля заплатите. Така, че зависи дали Ганеца ще му опре до СОБСТВЕНИЯ г*з, той тогава са активираА ако на 13 май -кажат още месец-ще стане страшно

109

azz

преди 4 години

Тоя лигльо на всяко гърне меродия...Чак па толкова Ентелегентен....

108

Ваня

преди 4 години

Докато не вземат парите ще има Извънредно положение, така че очаквайте нова новина скоро

107

Анонимен

преди 4 години

Росен не го е страх от короната. Тя убивала повече мъжете. Тоя ще преживее

106

ти да видиш

преди 4 години

60/70 някой може ли да ми обясни за това разпределение на 100% как се получава,нали винаги говорим за 100%: дали е 60/40 или 50/50 или 70/30 винаги си е 100%.Този *** за какви проценти говори тогава?

105

<><>

преди 4 години

Не ходете в парковете , не ходете за риба , стойте си у вас ......питам обаче сега получих информация как адже ба един от моя град си дошъл от Ню Йорк и е стигнал чак до дома си на 300+ км от София ...без да го провери никой ....чак тия дни комшиите ли вдигнали панаира и се оказал че е с Коронавирус ? Значи защо идващите от огнищата не се проверяват ами един да стои в парка и се глобява ?

104

Анонимен

преди 4 години

Великия пълководец. За малко да нападне и превземе москва с двата гумени катера и единствения безпилотен самолет. Сега жяха да ни сочат като приченители на руския геноцид. Луд са връзване - в клетка и в цирка

103

Анонимен

преди 4 години

този път Господ ни спаси от влизане в "чакалнята" на еврозоната, която от години е потънала в дългове а сега ще затъне още повече.Тоз правил това, оня правил онова, нема политик дето да каже "дайте да го направим ейтъй, щото ..." - гледаме тоз и оня кво правят, приемаме мерки, които са неприложими в нашата действителност, бизнес и манталитет. Та да се върна на важното - нямаме политик, щото от най-големите некадъцрници - най-голямата *** се натиска в политиката.

102

Бат Жоро

преди 4 години

Време е да ги изметем

101

Анонимен

преди 4 години

до 108 При еднно събаряне- бунт срещу правителството не се иска разрешение от общината, не се спазват наредбите- масово излиза народа и на бунт. Да видим 50 000 души как ще им забраниш и спреш да излязат ако решат масово.

100

Анонимен

преди 4 години

Вчера, Фатмо и Боко, днес само на Банов мнението ми липсваше!

99

Анонимен

преди 4 години

Вдигаха възрастта за пенсиониране по точки на доработване заради пробит пенсионен фонд от което тия дето ги хванаха вече почнаха да се разболяват и ги включиха като рискова възраст в очакване с претиснения за живот от короната що реши да ги зарази.

98

Анонимен

преди 4 години

Ако не беше толкова комичен, щеше да е за съжаление горкия.

97

Христо от Самоков

преди 4 години

Ахххххх заради такива недурузумениа като този бивж президенд се случват тези неща. защото той говореше срещо Руссия и ни наказва природа и велики сили които винаги са стояли зад най великата Страна която одържа мира в човечеството

96

Асен

преди 4 години

Продължение, та как решиха в 10 млн. град да тестват, щото имат 500 болни от грип, някои от тях с усложнения. Да не са ходили при един лекар и той да е забелязал. Май са били много повече заразените. Отделно за общо 65 хил. болни в 10 млн. град от които няколко хиляди се нуждаят от болница и да кажем едновременно се нуждаят не повече от 1000 - 1500 от респиратор не строиш 4 болници за 15 дни с общ капацитет от 6000 легла за интензивно лечение. Малко нещата са като при чернобил другари 3.6

95

Анонимен

преди 4 години

Не знам за вас, ама на мен ми се струва, че отменят ли ограниченията за струпване на хора - ще се струпат хора пред парламента !