91

Анонимен

преди 4 години

Всички знаят, че сега много ще затворят бизнеса си и после няма да могат да си подновят бизнеса. Закон за фалита не приеха за 10 години от кризата няма да можем да излезем никога повече. Ще има много безработица и гладни Честити ви нови 10 млрд Вервайте на Ананиев, Менди и не знам си какви калинки хахаха .Овце.

90

Анонимен

преди 4 години

Въпреки това, традиционната медицина сама по себе си трудно може да се справи с болестта, по-добре е да я комбинирате с прием на лекарства, предписани от педиатъра. Работата е там, че усложненията на хелминтиазите са доста опасни и не си струва да ги довеждате.

89

ivailo

преди 4 години

Абе на тая лелка тлъстата заплата ще си тече, дори да си седи в къщи на дебелия гьз... Ама сума ти хора не могат да си позволят тоя лукс.

88

Анонимен

преди 4 години

Лечение при глистиДомашни средства срещу *** - хранаНеучудващо е, че тиквените семки могат да помогнат в борбата с червеите. В този случай те могат да се използват в изсушен вид както за деца, така и за възрастни. Те съдържат специални вещества куркубицини, които са в състояние да унищожат паразитни червеи.

87

do 92

преди 4 години

Ше ядеш палки в тиквата, не си фактор.

86

Анонимен

преди 4 години

Предпазни мерки при глистиСъблюдавайте внимателно хигиената: децата винаги трябва да измиват ръцете си след ходене до тоалетна и преди хранене. Изрязвайте и почиствайте редовно ноктите, не позволявайте на децата да си лапат ръцете. Редовно ваксинирайте домашните си животни. Редовно почиствайте с прахосмукачка килимите, особено около и под леглата

85

Анонимен

преди 4 години

сърбеж в ануса;появата на обрив по кожата;внезапни чести пристъпи на гадене, повръщане (без отравяне);нарушение на изпражненията (диария, запек);нарушения на съня, безсъние;алергия под формата на кашлица, бронхит, астматични атаки;лимфните възли са възпалени или увеличени;слабост, умора без особена причина;рязко повишаване на температурата без съпътстващи заболявания;мускулни и ставни болки при липса на пренапрежение;нощно хъркане и скърцащи зъби насън;загуба на тегло без никакви промени в диетата и начина на живот.

84

MaйMyнaтa

преди 4 години

Да бе, и да пазаруваме с Менди, вместо левове

83

Анонимен

преди 4 години

НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ !

82

Анонимен

преди 4 години

Децата може да не забележат симптоми на ***. Тук родителското наблюдение влиза в игра. Погледнете по-отблизо, ако детето ви има тези симптоми, трябва да се консултирате с лекар:

81

Анонимен

преди 4 години

23% е гавра от страна на държавата на фона на 30 милиона премии,които Горанов раздаде на НАП за това,че изпуснаха данните на всички българи в интернет.Срам ме е от това некадърно управление!

80

Анонимен до Шойгу

преди 4 години

Едноклетъчните амеби като теб вдяват ли колко Герберски глави ще има изпотрошени след като приключи всичко ?

79

Анонимен

преди 4 години

Някой изобщо въобразява ли си, че на 13 ще приключи? За съжаление ще плачем, управляващите взимат мерки за тях, но не и за народа.Вижте какво става в Испания и то държава с най-доброто публично здравеопазване в света и при мерките, които взимат за дизинфекцуя на публичните пространства. У нас, нито болници има, нито някой дезинфекцира масово улици, площади, тротоари през изминалият месец.

78

Значи

преди 4 години

Да ги вкарват всички в народното събрание, заваряват вратите и не ги пускат от там, докато вирусът не оттече, щом нямат конституционното право да работят онлайн.

77

Анонимен

преди 4 години

Основният симптом за наличието на плоски червеи е сърбеж около анусса през нощта. Докато не се размножат, кръглите червеи причиняват появата на малко симптоми. След това са причина за стомашни болки, диария и повръщане.

76

Анонимен

преди 4 години

Борисов прави всичко за да опази здравето ви.

75

-

преди 4 години

Според нея! А коя е тя??? Учените къде са? Медицинския съвет къде е?

74

Анонимен

преди 4 години

Признаците за появата на *** при хората са очевидни и скрити. "Нелогична" загуба на тегло, бледият вид (анемия на кожата), хроничната умора, нощния сърбеж в аналния проход могат да се отдадат на ***.Това не е необичайно за случаи на хелминтна инвазия, при която заболяванията на вътрешните органи се влошават и възникват болести, които не са се проявявали преди това. Това се счита за скрити знаци. Човек се приема за лечение на много болести, а причината се игнорира. В този случай терапията не дава резултати

73

Анонимен

преди 4 години

В БГ до края на Април или 4. Май.

72

Анонимен

преди 4 години

Чрез пряк контакт, глистите от домашните животни се предават на хората, чрез контакт с ръце, игри, съвместни дейности.