64

Анонимен

преди 4 години

Имам приятели, които са със симптоми и лекарите им казват да си стоят вкъщи и да се лекуват. София е пламнала. Тези хора не стигат изобщо до статистиките, за тях тестове няма, не са депутати, въпреки че имат симптоми.

63

Анонимен

преди 4 години

Професор Коста Костов защо не го интервюират защо не дават брифинги все пак там са истинските специалисти, а не от ВМА военни ***.

62

Анонимен

преди 4 години

Доктор Радев-набиращото се на лостове и бивш шофьор на хвърчило препоръча да се сложи край на мерките защото те развалят рaхата на червените мутpи/"бизнеса" създаден по време на сенчестия преход. Фалирайте бе нeщастници крадливи, който е истински кадърен ще надживее кризата, ама то не става само с крадене и тарикатлъци, трябва и акъл.

61

Анонимен

преди 4 години

При нас от 14 дни нямаме нов заболял , като гледам внесени от чужбина , тук нямаме Ковид иначе . То докога ще чакаме да станат 0 . То и в Китай случаите са им внесени , но пак има , при нас е горе долу същото .

60

Някой

преди 4 години

"Той посочи, че вчера е изследван и потвърден човек с коронавирус, който няма симптоми и не е пътувал никъде."Нали не се правеха тестове на хора без симптоми и на които не е наложена карантина след пътуване!?!?!?!?!?!

59

Анонимен

преди 4 години

Както каза Мангъров всички ще го преболедуваме този вирус, но като всеки вид грип взима жертви. Свинския грип имаше много повече жертви, но никой не обявяваше извънредно положение.

58

Шойгу

преди 4 години

Корнелия

57

Анонимен

преди 4 години

Кораба на ББ за сега се е килнал на една страна да видим кога ще започне бавно, но славно да потъва.

56

Шойгу

преди 4 години

Румен Радев вече го е страх от Мутафчиева ли бе?

55

Колко

преди 4 години

Не разбрахте ли че само масово тестване ще ни спаси. В момента каранте на сляпо. Видя се вашата некомпетентност. Веднага закупуване или поръчване на 7 милиона теста. НА МОМЕНТА. Сега карате на сляпо

54

До 56

преди 4 години

Внесли сте баба си. Сега ще източите и здравната каса и социалките и държавния бюджет, защото едно време заминахте понеже сте самогъзници, върнахте се защото сте самогъзници и като мине това - пак ще заминете, защото сте самогъзници. Малки сладки мижитурки, които нямахте сърце и душа да се борите с нас тук, а дезертирахте, за да сте роби там!

53

Анонимен

преди 4 години

Младите и "бунтарите" до 60г напълниха болниците ! -37г, 26г, 50г и тн Като напълнат леглата Дефакто Лишават по-старите от лечение и ги обричат на смърт .

52

Анонимен

преди 4 години

Когато му дойде времето Борисов ще издигне този срещу Радев за питката за президентството. А сега му е времето да го популяризира в обществото. Дори един журналист може да прочете тези данни.

51

Анонимен

преди 4 години

На мен не ми е разрешено да изляза на 5 километра от града, но иначе тираджии примерно прииждат и се събират по паркинзи. Абсурд. Как ще се затваряме всички по домовете, като постоянно прииждат хора от чужбина, включително и преминаващи през страната.

50

Анонимен

преди 4 години

Този щаб каква му е ролята? Да чете статистика ли? Това може и да се извършва от един говорител.Видяхме в Китай какви бяха мерките , с които успяха да ограничат щетите. Карантина, температура, машинна дезинфекция на всички публични пространства по няколко пъти на ден, във фабрики и учреждения с непрекъснат цикъл на работа, защитни облекла, маски и отново най-ефективната мярка за момента ДЕЗИНФЕКЦИЯ.

49

Мильо

преди 4 години

Лелее , чета , а то тука пълно с герберски ***!Стоят си в държавната службица и чаткат на компа да си защитят Господаря Мафиот и слугите МУ!Дерзайте юнаци!Заплатите вървят , по 10-20 пенсии на месец!Тарикати сте , но .....до кога ли?

48

Анонимен

преди 4 години

Заразата я носят тези които влизат в България. Явно чакат заразата да се разпространи навсякъде, за да се сетят че влизащите трябва да се установяват в определени места, без право да напускат за 14 дни, и тогава да ходят свободно.

47

Анонимен

преди 4 години

Някой помни ли едно предсказание отпреди десетина години. То по скоро е предупреждение към печалбарите които отидоха при триполовите. Та в това предупреждение се казва. Всички Българи да се приберат в Родината си преди 2020 година. Никой нито чу нито разбра. Затова сега ще мр, ете вашата *** печалбарска. Значи ние баламите 30 години студуваме гладуваме ама си стоим вкъщи а тарикатите отидоха да ни донесат КуРАната и сега да стоим заради тях в Оборите. А Годжи го назначиха за брояч. Брао.

46

zlatena

преди 4 години

Има една истина алчните бизнесмени и ромите в България нарушават домашната карантина ходят по улиците на всички градове на България без да осъзнават ще така заразяват с болеста коронавирус друг човек и му отнемат живота.Заради алчните бизнесмени и ромите в България с празните глави заради всички тях страдаме ние нормалните българи

45

Анонимен

преди 4 години

Чудя се, защо Банско го карантирираха и извършваха тотална дезинфекция на всички превозни средства на доставчици влизащи и излиизащи, както и публичните пространства ,а София, където е огнището на заразата не дезинфекцират, а по КПП-то пускат всички само с декларация без каквато и да е дезинфекция.