352

мишо бирочето

преди 4 години

а бе зелен чорапогащник. призови народа си да излезе на улицата и да измете крадливата шайка на порко. да ги тикнем в панделата и да чакат 2 - 3 годинки в тъмница екзекуциите си. всеки ден мъчения докато не кажат къде е и последната открадната стотинка. кажи от какво те е страх. догодина ще е глад и ще е късно. ти ще си в някое бункерче, ще думкаш консерва боб от резерва и ще пляскате белотче с генералчетата а ние ще лигавим мръвката и ще се избиваме. страхливец.

351

Румен Умното

преди 4 години

Я остави тестването на тези,дето им е работа това!А ти вземи Мариана Попова и се качете пак на Шипка,да ви се посмеем.. Ти ще разказваш приказки за неродения вирус,а Марианчето знаме ще развее ,песен ще запее,и ще обяви Революция с апостол Плачков :-)))

350

до президентот

преди 4 години

Извиняваи другаря никаквец .Ама колко пари дари,колко кампании за подпомагане на които и да е направи ,какви деиствия предприе като главнокомандващ на измислената ти армия от плужаци изпокрили се по казармите си като плъхове. Какво въобще направи освен да ръсиш простотии и да се правиш на интересен

349

Президент надали ?

преди 4 години

Президентша явно се вижда, че си имаме, ама президент надали ?

348

Анонимен

преди 4 години

Ами да ги тества бе. Всички искат, но няма как да се получи. Нито има тестове, нито може да се организира. САЩ тепърва разработват бързи варианти на PCR тестовете и още нямат никаква възможност да тестват масово. Корея си произвеждат сами апаратурата и консумативите и дори продават в Европа.Ако можеше да сме като Ю. Корея, много добре, но не сме.

347

Тъпомер

преди 4 години

Те пилците се броят наесен,Боко или Радев,аз бих заложил на втория,и се благодарете на ветото което наложи на вашия ***,че сега щеше да ви шлякат отсякъде,и си правете труд първо да четете,а не да развявате *** и безмислени лозунги.

346

БАНко

преди 4 години

До предишна анонимкаАко се окаже хиляди заразени , без симптоми и на път оздравяване .. СУПЕР !!! Една две седмици и на работа със заплата и спокойствие !!! Президента РАДЕВ иска да се направи както в Ю. Корея .

345

Анонимен

преди 4 години

Прав е президента, само със криене в къщи накрая ще затъпеем като тиквата и обкръжение.

344

Радев-матрьошка

преди 4 години

Радев е като руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача ***. Отваряш ***, а от вътре изскача Путин...

343

Надпартиен

преди 4 години

До Гост 401 Президенти имаме след 1989-а г.

342

Анонимен

преди 4 години

Ако се направи един всобхватен тест ще покаже че около половината българи се носители на вируса. Това би било нормално, и означава че епидемията върви към отминаване. Но това ще са стотици хиляди "заразени", представете си го ! И сега нека се запитаме, какво всъщност цели президента ни?

341

БАНко

преди 4 години

Ако плюещите ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ сте в една стая , свалете си маските .Вашия министър вчера нареди днеска ги.......отмени !Всички са ПУНТА МАРА.

340

Гацо Бацо

преди 4 години

Аз съм съгласен с господина ,но да ни даде по 120 лв и да си направим по един тест,пък бил той и за "манипулативен" грип :):):)

339

ресто

преди 4 години

Генерал Румен Радев аз ви подкрепям и вярвам. Така също съм сигурен че и много българи също ви подкрепят. Аз искам три неща. Да се направят бързия и бавния тест на всички. Военно положени оглавявано от вас и проверка на държавния резерв да се види дали всичко е наред. И разбира се арест на Бойко Методиев Борисов. Трябва да си върнем държвата. Да живее България!

338

До много е умен

преди 4 години

Умен е разбира се ;)! Как да не е умен ?Умен почти колкото на агнето майка му !беееееебееееебе-е-е-е-е-е-е

337

Мунчо

преди 4 години

прибери се на село и не се излагай

336

2 милиона теста

преди 4 години

Не съм фен на никого. Казвам, че е прав. Другото което казвам, че народа ни е страхлив и не реагира адекватно на *** с власт

335

Селянката

преди 4 години

кога ще върне откраднатите 70млн от Техноимпекс?

334

Zlatena

преди 4 години

Пак *** изказвания на президента ни Радев явно въобще не го интересува *** безчовечни които нарушават законите в България ходят по улиците на всички градове без да осъзнават така заразяват с болеста коронавирус друг човек и му отнемат живота.Заради алчните бизнесмени в България и неграмотните роми с празните глави страдаме ние нормалните българи

333

Мунчо

преди 4 години

е тръгнал да си прави селфита с червените кметове. Днес в Благоевград, утре в Перник, после в Русе и Разград и обратно в дупката, от която е изпълзял :)