150

Анонимен

преди 4 години

Докато Фандъкова не Ви позволи няма да излизате.

149

Анонимен

преди 4 години

Крайно време беше кметицата да тропне по масата! Айде излизайте сега! От проклeтия изизате и за да заразявате, знам ви аз, ама сега ще излизате срещу заплащане!

148

Анонимен

преди 4 години

В Белгия най-строго се съблюдават мерките и полицията патрулира навсякъде. Но страрите хора които са заразени от корона вируса не ги приемат в болница, защото те така и така ще умрат, защо да харчат пари само за тях, и това не смущава никой.

147

Анонимен

преди 4 години

До всички отворковци дето са безсмъртни пишат тука глупости - повярвайте ми глобата след няколко дни като почнете да кашлате със задух ще ви е най-малкия проблем.

146

Анонимен

преди 4 години

До 153Правят. Имат лекарства и не умират Томова често.Ако направиш същите излседвания в България ... Ни ще сме на първо място и то с широк обхват. Имаш ли още ОТКРОВЕНОО МAЛOУМНИ въпроси? По-добре са, лекуват си болните, а българите никой не ги лекува и затова амъжет места като пилци. Ясно ли тиии мршшшууоуууии

145

ПроСоТо

преди 4 години

е що па само актове?...-Нали имате опита с Иванчева?..Какво е това "милозливо" отношение към "нарушителите"?!

144

Жеко Стоянов агент

преди 4 години

Утре генералчето ще каже на народа "Ще ви бесим" а народа ще попита "Да си носим ли въже"

143

Анонимен

преди 4 години

Глоби ме на 69 години с 280 лева пенсия 5000 бона. Дали от глад, дали от болест ще умра, все тая ... Ама ако има и един ден останал...НЕМА ГО КАРАМ У КЪЩИ

142

garatirano ot grob

преди 4 години

7 починали на 7 милионаса0,0001 %7 човека ще докарат фалити на фирмибезработицалипса на заплатии мизерия за 7 милиона

141

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА като много повече изследват, защо в Дания има най-много болни от рак? Нали са богати, и имат дорба здравна система, защо не могат да се справят? Освен да изселдват, защо не направят нещо против рака, ами са на прърво място в света по ракови заболявания?

140

Вирус

преди 4 години

Дръж Тях ...Тръш, тръш, тръш, Вирус, пи, пи, пи, пи...Тръш, Тръш... Те си знаят кои са....Вирус беги от харното човек, беги, беги.....

139

Анонимен

преди 4 години

До 146Аз съм добре, ама ти няма да си като приключа с тебе ...

138

Анонимен

преди 4 години

"Дания като е толкова уредена, и се отделят огромни средства за медицина да се поддържа живота на хората, защо е с най-висок процент на ракови заоболявания. Медицината удължава живота, но не може да спре рака който си взима жертвите, защо така?"Гaлфонсоуу! Защото са много повече изследват. В България те пишат умрял н 54 от инфаркт и толкова. Хахаха. Няма СМИСЪЛ да ти обяснявам повече. Там обаче, те лекуват, тук се оравят, че няма проблем и затова живее с 10 години по-малко и сме по-болни.

137

Martin Bormann

преди 4 години

Много са ми смешни "управниците" като сложат някаква "солена" глоба за нещо и си мислят, че всички им се връзват..... Ако щат не 5000 а 50000 лв да ме глобят и аз и те знаят, че и в двата случая пари няма да видят и няма как да си ги вземат.... за какво е целия цирк хехе :)))

136

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНещо повече,виж коментарите на герберите,че пенсионерите умирали и че електората на БСП щял да измре,радват се на смъртта на хората в страната!И не са актуализирали пенсиите на хората от над 10 години,затова са смешни пенсиите

135

Анонимен

преди 4 години

До absurdДобре ли сте?

134

Анонимен

преди 4 години

До 142В Белгия, конискат да си изядът децата, не ми пука, разбираш ли?

133

Анонимен

преди 4 години

Време е май, пак да тръгват войводи, хайдути и хъшове, а!

132

Анонимен

преди 4 години

Възрастните хора в Белгия няма да бъдат приемани в болница, ако страдат и от COVID-19. Уточнява се, че този подход се отнася до възрастни хора, за които и без новото заболяване се очаква да починат до края на годината.

131

Варна

преди 4 години

До ВасилевЗащо не покажат обширен репортаж за болните от този така "смъртоносен вирус" журналистите по света.Ако е за предпазни мерки, навличат един предпазен костюм за космоса и са готови. Само цифри и колко са заболели и малкото умрели! За съжаление този вирус е на най високо ниво и повечето държавници са в неведение, какво ще става.