80

Анонимен

преди 4 години

От мерките само не разбирам забраната за парковете. По тротоарите в София се разминаваме на по половин метър двама човека - по какъв начин това е по-безопасно от седене в парк? На ндк например има жандармерия, да разпръскват седящите да не се трупат и готово - така и така са там на надник вече. Сега хем забрана за ползване, хем жандармерия. А дезинфекция не се прави.

79

SS

преди 4 години

До 80.Ако си в морето и се давиш,сега имаш нужда от спасителен пояс и едва ли ще ти пука че следващото поколение ще го плаща!

78

Анонимен

преди 4 години

До МатематикПримерУмножаваме предното число по 3:-------Не ти е верен примера, защото мерките дават резултат и коефициентът не е 3, а е 0,13

77

Анонимен

преди 4 години

Нинова:Това е обикновен грип.Радев Телето: На Шипка корона не ходи

76

barcelona

преди 4 години

вируса е в нашите политици...

75

Невеж

преди 4 години

До АнонименАбе, *** ***, от 1 месец се обяснява, че първо се звъни на личния лекар. Ти, с това стоене вкъщи пред телевизия и в интернет, ако не си разбрал, много кофти за теб.

74

Анонимен

преди 4 години

Докога ще ни държите вкъщи? До края на април не свърши ли това, ще видиш генерал че какво ще настане в страната, а именно гладни бунтове и хаос,!

73

ИДИОТСКИ НАРОД СМЕ

преди 4 години

Как пък трима умрели за един ден, а преди това 10 дни нищо ?Играят си със цифрите, както им изнася.Целта е Хунтата да задържи, колкото може по-дълго извънредното положение.Тъжното е, че не осъзнаваме какво правят с нас.

72

Анонимен

преди 4 години

по умрели за 24ч се изкачихме на 19 място в света, пак питам докога ще бродят тълпи хора по улиците и в суперите??????????????

71

Анонимен

преди 4 години

До SS 77Казва се държавен дълг. Безплатен обяд няма, тоя просто ще е за сметка на следващото поколение данъкоплатци.

70

Анонимен

преди 4 години

Като гледам колко елементарен народ има апелирам короната да се стегне, да бъде по-активна и да посмачка малко повече от тия философи дето дърдорят как корона било равно на обикновен грип.

69

Анонимен

преди 4 години

До Гробокопач 70Това е най-*** нещо което съм чел от миналата година насам. Като излизат извън града хората да не стоят по междуградските пътища, че да са на по-големи разстояния бе? Да не се преместват да живеят по нивите? На времето точно щот са бягали от град на град чумата е 40% от населението на Европа. Тееба у всезнайкото безмозъчен и тебе.

68

SS

преди 4 години

Пак питам?Защо в уж фалирала Гърция дават по 1500евро на калпак?А в уж процъфтяваща България дават безлихвен кредит?Ние по долно качество народ ли сме?Сами си отговорете!

67

Математик

преди 4 години

В математиката геометрична прогресия е редица от числа, в която първото число е различно от нула, а всяко друго число е получено от предишното чрез умножение с константа, различна от нула,ПримерУмножаваме предното число по 3:1, 3, 9, 27, 81, 243, 729, 2187, 6561, 19683Ей така ще се увеличават болните. В момента между 243 и 729, шоуто тепърва предстои.

66

Сериозно

преди 4 години

Повече от 15 дни сме арестанти в собствените ни домове - факт. За 14 дни и то максимум толкова, всеки инфектиран нали трябваше да е проявил синптоми на болестта. Казано на *** език след тези мерки броят на новозаразенити би трябвало да намалява, а не обратното! Т. е. щаба не се справя и то по простата причина, че не спира да внася новозаразени извън България! Дали от глупост или нарочно, отделен въпрос.... Явно им харесва извънредното положение да продължи максимално дълго!

65

Анонимен

преди 4 години

Най-лесно се управлява бедно, просто и уплашено население. След като ни опростачиха доволно, сега ще ни докатат до паника и просешка тояга и работата готова.

64

Анонимен

преди 4 години

До 666Случаите за днес станаха 55 - за 37 съобщиха сутринта и сега още 18.Сутринта тези са сумарно за изминалото денонощие. Сега тези 17 са от днес и ако има други през нощта ще ги обявят към 17- те сутринта

63

Анонимен

преди 4 години

Най-ми е странно как постоянно има някой всезнайко, който не забравя да отбележи "че не казвали, че починалите били възрастни с придружаващи заболявания". Все едно възрастните са хора втора ръка и за никой нищо не значат. По лицемерно и тъпо отбелязване на всеизвестен факт - НЯМА! За мен здравето на възрастните ми родители е важно. Ако за вас не е и се правите на по-святи от господ, ще си бъркаме по дупките.

62

Анонимен

преди 4 години

Къде ги намират тези кухи *** с въпросите? Ние сме в пълна мъгла относно това кога да потърсим лекарска помощ, как да процедираме, на кой да се обадим. А тя пита: Каква е ролята на червения кръст? Отговор: Положителна, както винаги.

61

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНищо не се знае.