11

Щерю

преди 4 години

Недей толкова черногледо, де! Ще измрат баш-бая хора - и ще останат пари за по- малкото оцелели живи. НОИ също ще спести милиони левове...

10

Анонимен

преди 4 години

Магазинер да съм станал бе хора.

9

Анонимен

преди 4 години

Уплаши човека и прави каквото си искаш с него. Даже ще те моли да направиш нещо. Питайте някой психолог дали е вярно.

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Грешка за "До Анонимен 3"

7

Анонимен

преди 4 години

Що да сме зле икономически?Даже този месец дърпаме яко нагоре,БВП ще е минимум с 10% увеличение.Малко ли храни и лекарства се изкупиха,само преди седмица рафтовете по магазините се изпразниха,народа се запади с кльопачка за 6месеца напред,лекарства има за година,един *** струващ стотинки се продава за 3-4лева парчето,казват ,че това било маска!Ксероксите по книжарниците прегряват от печатане на декларации!Всичко това е оборот с ДДС което влиза в хазната!

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2"излишъка в бюджета обаче ще покрие щетите вярвам!"Хаха ей такива МНОГО ПРЕЧИТЕ С ЛЪЖИТЕ И ИЛЮЗИЯТА която живеете. Горанов и Борисов 2019: Бюжета 2020 е на 0. Колко взима държава толкова даваБорисов: "Бюжета лети надолу". 3 милярда девицит вече е минус толкова а от Европа помоща в джоба на "НАШИЯ" бизнес.хахахах

5

Анонимен

преди 4 години

Какви са тия дето ги лансират да ръсят глупости? Всички в нашето семейство вярваме само на президента Радев и на президента Путин.

4

Анонимен

преди 4 години

При капитализма всички са богати, при социализма всички са бедни, а при хуманизма ни няма.

3

Анонимен

преди 4 години

излишъка в бюджета обаче ще покрие щетите вярвам!

2

Анонимен

преди 4 години

Президент имаме ли? Защо не ни поведе за да строшим оковите на тази карантина/диктатура на гербавите и да заживеем нормално.

1

Елемаг

преди 4 години

Задължително е на ден по 20 парчета минимум да има заразени.За да се стряска раята.Акое зор ще почине някой с усложнения и минимум инсулт или двустранна плевмония,за да плашим пак.През това време ще прибираме всичко заразено със самолетите,за да поддържаме бройката.СЗО от седмица казва ,да не се стои,а да се атакува заразата.Но за сега се атакуват последните бройки работодатели...за да замре всичко!!!Аз това виждам.