26

Анонимен

преди 4 години

Тая сутрин ген. Мутафчийски на брифинга излъга като каза , че в Стакхолм имат 50 легла за интензивно лечение. Тук се посочват 90. Моля утре журналиста, автор на статията да направи запитване към генерала дали излъга съзнателно или не е знаел цифрата и е импровизирал?

25

Анонимен

преди 4 години

Това с омекотяването на удара върху здравната система е една много фалшива мантра. Все едно сезонният грип, от който годишно у нас се заразяват поне 1 милион души и смъртността е не по-слаба от коронавируса, е погребал рахитичната ни здравна система. Миналата година имах вирусна пневмония...не от Ковид19 :)))...и си я изкарах в домашни условия за седмица. Никой не ми е предлагал да лежа на аспиратор в болница.Това с блокадата единствени ще доведе до фалити на хиляди малки фирми и безработица.

24

Анонимен

преди 4 години

Един жесток цар изкарал закон да бъдат погубени всички стари хора.- Каква полза от тях - казал той, - нито орат, нито жънат, нито дърва секат. Само ядат хляб и се пречкат вкъщи. По-добре ще живеем без тях.Запретнали се царските палачи. Всичките стари хора минали под нож.

23

Зозо

преди 4 години

...........ресторантите са пълни.......Все още :)))))))))))))))))))))))))))))))))

22

Бедуин

преди 4 години

Според мен Китайският Вирус не е чак толкова опасен

21

Анонимен

преди 4 години

Тишина се иска виросът

20

Анонимен

преди 4 години

Вирусът не убива , а неправилно лечение и неадекватни действия.Стоенето в къщи може да забави, но не и да спре разпространението не е лечение.Просто трябва да лекувате навременно симптомите и няма да е по различно от всеки грип. Умрелите не са от вируса, а от съпътващи болести и неадекватно лечение.Тука обявената криза е за оправдание на фалита на държавата и всичко направено е напълно неадекватно . Лошото е че пари в бюджета няма да останат , а и още заеми ще взимат.

19

Анонимен

преди 4 години

Преди дни четох за ,,смелостта" на шведите и съм потресен!Ако така продължават лятото ще бъде не като в Италия ,а много по-зле ,защото Швеция е северна страна и там дни с високите температури със слаба влажност почти липсват!

18

ИСТИНАТА

преди 4 години

ШВЕДИТЕ СА КОМУНИСТИ!

17

з§

преди 4 години

То само Скандинавските страни останаха... със сигурност и там ще пламне епидемията на по-късен етап.

16

Зомби-либерастия

преди 4 години

"Елитът" в Швеция наистина отдавна се отнесъл в някаква паралелна вселена. Имиграционна политика в ду//ха на "я ми елате всички ***-брадати", безхаберие за зоните, където отдавна властват имамите и шериатът, затова пък *** заядливост за всяка проява на строгост към разлигавените дечица с отнемане и прехвърляне при приемни семейства. Сега пък са решили проблема с коронавируса както в джунглата - който ще мре, да мре, другите си продължават нататък. Уродство, и то меко казано.

15

Анонимен

преди 4 години

Разтягането е съвсем целенасочено и засега се смята за най-правилният начин. Целта е по-продължително време да има болни, но без големи пикове, за да не се претоварва здравната система. Е, винаги има място и за експерименти, ще видим шведската система как е.

14

Анонимен

преди 4 години

Да им пратим нашите шведи за укрепване на генофонда.

13

Анонимен

преди 4 години

В Швеция нямат ли си ген. Мутафсон, който да казва къде може, къде не може, отколко часа, доколко години...

12

Анонимен

преди 4 години

Ако смъртността е 1% от популацията, което е прекалено висок процент, в Швеция като държава с най-силно развита социална икономика може би са решили, че 100 хиляди паднали в борбата за благото на нацията е напълно приемлива жертва. Не е много ясно дали са питали жертвите какво мислят по въпроса, но отговорът изненадващо би могъл да бъде: "Готови сме да се жертваме в името на децата и внуците ни."

11

101st Airborne

преди 4 години

Сигурно имат силен имунитет и не обръщат внимание. В тези държави децата са навън дори и при минусови температури, които са обичайни там. От малки се каляват. И никой не ги кара да си мият ръцете през 2 мин.

10

Анонимен

преди 4 години

И това ми било мъж. Виж какво правят някои мъже у нас. Разнасят хляб на възрастните хора. А тоя се изолирал в малка къща, пълна с провизии и не го е срам да казва това.

9

Анонимен

преди 4 години

"В крайна сметка ще се види кой крив и кой прав. Дали нашите, дето обявиха военно положение и само ще забавят леко вируса"Няма какво да се види, нашите знаят какво правят и са напълно наясно че от тези мерки няма полза и всички по целия свят са наясно. Целта а да се окрупни бизнеса, малките и средните да фалират и да се изкупят, а и хората с жилища да ги продадат и да има армия от безработни готови да работят за парчето хляб.

8

ruski

преди 4 години

кралски особи да не са некви циркаджии да разиграват сценки като *** и черната вдовица с мундиря. па и шведите горките са толкова кукнати че ако утре им кажат да си срежат вените ще го направиат, нема нужда да ги тренират милите.

7

Анонимен

преди 4 години

В крайна сметка ще се види кой крив и кой прав. Дали нашите, дето обявиха военно положение и само ще забавят леко вируса, разтегляйки заразата да се точи цяла година, докато не преболедуват всички..,или шведите, които не си съсипват икономиката, и при които заразата ще премине замесец два.Така или иначе стана ясно вече че тоя смотан вирус е нещо като грип и няма да отслабне докато повечето хора не го преболедуват.