92

Анонимен

преди 4 години

А на оздравелите броя?

91

Анонимен

преди 4 години

Расте не расте, мерки срещу коронавируса не трябва да се вземат каза фърчилкото! Ние *** си искаме свобода. Според него още с тези мерки се ограничава свободата на словото и ние алкашами не може свободно да псуваме! Не на коронавирусамерките! Ние твърдо сме заявили, че искаме да мpeм!

90

Анонимен

преди 4 години

до Зозо, то по тази логика и тук да арестуват хора от форума които пишат глупости за короната от рода че ще измрем от нея и няма спасение, а те не са един или двама човека, брато. Киро Брейка не е медия, прави разлика.

89

До 97 ж

преди 4 години

Ами и Цветанов е милионер, колко имоти има само!,Ама дарил ли е нещо някога? Дори 30ст? Така че в случая браво на Дилян. Ако и други политици независимо от коя партия последват примера му пак ще им кажа браво!

88

Работник

преди 4 години

Добре е че се взимат тези мерки и се въвежда военно положение. Сега като фалират всички работодатели ще видим кои са добрите стопани в бизнеса и ще се ориентираме към тях.

87

Бозо

преди 4 години

ПАК ЛИ ТИ БЕ

86

Анонимен

преди 4 години

до 96 Те Марешки го освирка целия парламент и *** и герберасти заради това.

85

Анонимен

преди 4 години

Делян Пеевски, който ще купи медицински изделия на стойност 300 000 лева.АМА ДЕЛЯНЧО НЕ СЕ СТИСКАЙ БЕ.....ДАЙ ПОВЕЧЕПОСЛЕ ЩЕ СИ КУПИШ ДРУГ САМОЛЕТ

84

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 97Така е, като си зарязахте родителите по селата и хукнахте по големите градове и чужбина. Отговорност на всеки е да се грижи за близките си, това не е отговорност на държавата.

83

Зозо

преди 4 години

До АнонименЧакай днес да прегласуват закона в парламента. Да видиш Киро Брейка и други подобни копейковци къде ще ше озоват. Имай малко търпение. Също и онези от Атака ТВ - от сутринта пак почнаха да пускат атомни бомби и руски лъжи.

82

лелее

преди 4 години

Едно време се разболявахме от грип 200 човека само в началното училище.

81

Анонимен

преди 4 години

до 77 Марешки наистина става за клоун задето влезе със защитно облекло в парламента от глава до пети, сякаш влиза в някоя гръмнала атомна електроцентрала.

80

Анонимен

преди 4 години

А колко са смъртните случаи?

79

До 92

преди 4 години

Ами и двете

78

КОРОНА ВИРУС

преди 4 години

ПИСНА МИ ОТ КАРАНТИНАРАЗДАВАМ АВТОГРАФИИМА ЛИ МЕРАКЛИИ

77

Жо

преди 4 години

Делян дарил 300 хиляди, което е една хилядна от неговите 300 милиона.Това е, все едно ако имам 300 лв, да даря 30 стотинки.

76

Анонимен

преди 4 години

Да се грижим за старите хора те са най-уязвими,зове генерал професора Мутафчийски.Как да стане това след като не се разрешава излизането от градовете?!Пенсионерите искат не искат трябва да отидат в града да си закупят лекарства и храни,защото в 90% от селата няма аптеки,в поне 50% няма и хранителен магазин.

75

Скръндзи

преди 4 години

Пеевски и К.Д. дариха големи суми. "Народните избраници" без разлика по ПГ се оказаха страшни скръндзи и нагли екземпляри. Чудя се как избирахме тези наглеци и дали ръководствата на партиите са се интересували от техните морални качества. Те не разбират ли, че не не трябват нито Цвета, нито Е.Христов, Дариткова, Гърньо, Нинова, Кутев, Ю.Ангелов, М.Манев, И.Веселинов, Т.Биков, Марешки и свитата му, Чуколов и остатъците от Атака! Вън тази *** от НС!

74

Анонимен

преди 4 години

До ВасилевХОДИ В КИТАЙ И ТАМ НОСИ ПРОТИВОГАЗ

73

Анонимен

преди 4 години

Ало Щаба ли е? Не ви ли е срам да стигнете до положение частни лица да дават пари на държавните ни болници! Толкова ли е оскубана държавата че не може да отдели няколко милиона за консумативи? И тези същите дарители да имат местенце с приоритет ако ги хване вируса.Дарителите могат да купуват апарати а държавата не може