215

Анонимен

преди 4 години

Не е зле граждани и други индивиди като са в магазинът да не вадят телефонът всички да ги видят,че имат телефон и да почнат да викат и да кашлят в него. Мина вече модата да си покажеш новият телефон вече и бабичките имат смартфони само пръскате микроби така.

214

НЕКОЙ

преди 4 години

Голям праз. Скоро комунистическите методи за създаване на стерилна среда ще се провалят, защото вирусът не признава това. До месец ще има озверели от безпаричие хора, които ще атакуват всичко, което се движи в опит да се нахранят, а след два месеца ще е по-ужасно. Това ще е краят на политическата пасмина.

213

Анонимен

преди 4 години

Швеция 17.3 случая на 100 хилХоландия 20,89 случая на 100 хилКитай 5.7 на 100 хилБългария 2.44 случая на 100 хилХоландия и Швеция решиха да не предприемат мерки срещу вируса. Няма извънредно положение, няма карантини, хората работят нормално, магазините и ресторантите също.

212

Анонимен

преди 4 години

Не виждам с бурки

211

износ

преди 4 години

ми няма маски, я! и аз това питам, защо вече 10 дни?

210

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Този е...генерал,без да е завършил никакво воено училище.Дали е ходил войник,също се съмнявам.Ако е такъв...доктор,какъвто е и генерал,разбирам защо Бокича го е сложил начело.Втората голяма Калинка;първата е...самият Боко Банкянски.

209

МУХИТЕ

преди 4 години

КАК ЩЕ СПРЕМ ? ДОСТАТЪЧНО Е ДА КАЦНЕ НА ЕДНО ЗАРАЗЕНО Л......О ПОСЛЕ СТОЙ И ГЛЕДАЙЩЕ ГО НАПРАВИМ ЛИ КАТО В ЯПОНСКАТА АРМИЯ ПРЕЗ ВСВ - ВСЕКИ ВОЙНИК ДА ХВАЩА ПО 100 МУХИ ДНЕВНО

208

Българин

преди 4 години

70% от населението на света ще се разболее от covid19!Факт Не разбирате ли ?Мерките не действат ,всеки ден заразените са повече!Вирус не се спира с мерки ,ама ей на умувете си мислят че полиция спира вируса !Всички в Китай преборедуваха !

207

Анонимен

преди 4 години

Избийте само мъжките мухи. Да не се съдят.

206

Анонимен

преди 4 години

Колкото повече се правят на умни с *** решения и съобщения по медиите толкова повече паника се всява в хората. Паниката може да доведе до нещо по страшно от вируса

205

Анонимен

преди 4 години

Ами Домусчиев трябва да направи дарение от около 60 000 000 лева,колкото дължи на държавата . Нали 100 опаковки лекарство не струват толкова-какво са му зацелували ръцете и краката. Още малко и паметник ще му издигнат-на него и на другия голям дарител-Пеевски. Сервилни *** !

204

стистик Муфтар

преди 4 години

който е съгласен, че маските трябва да са задължителни (глоба) на обществени места, да натисне +, който е за 14 дневна карантина и износът им в богати страни -.

203

Анонимен

преди 4 години

Да влезе Повелителя на мухите!

202

Анонимен

преди 4 години

КОМАРЧЕТО БОЦКА ЕДИН ЗАРАЗЕН, ПОСЛЕ БОЦКА ЕДИН ЗДРАВИ ВЪРВИ ОБЯСНЯВАЙ НА БЪЛГАРСКИ ЛЕКАР КВО Е СТАНАЛО...ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ СПРЕЙОВЕТЕ ПРОТИВ КОМАРИДАЛИ ДА НЕ СЕ ЗАПАСЯ

201

Мухобоец

преди 4 години

Приятели, измийте си ръчичките сус слуз от спирт и да грабваме мухобойките да бием мухите кото скоро ще започнат масово да разнасят вируса. И да не забравята да пляската с ръчички от балконите, сега можем да пляскаме с мухобойките!

200

Анонимен

преди 4 години

217,Ми да се вземат Дончо и Мераклийката, като са от Криптон...

199

Анонимен

преди 4 години

До износАз нямам маска, трябва лида ме затворят? В аптеките няма маски и спирт, но искаме затвор. Който няма маска- гладна смърт

198

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 224:КОМАРИТЕ ПОД КАРАНТИНА. ТОЧКА

197

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКОМАРИТЕ ПРЕНАСЯТ ЛИ КОРОНА ВИРУС Вирусът не се пренася по въздуха, само от повърхност на повърхност. Комарите и мухите и всички насекоми ще започнат масово да го пренасят слес седмица две със затопляне на времето, особено мухите. Комарите ще го разнасвят механично защото казат по хората, но не чрез ухапване. Вирусут ще плъзне навсякъде, Бойко ще раздава на всеки по една мухобойка да бие мухите и комарите, военно положение не помага.

196

gf hf mf :>

преди 4 години

Какво нещо е информацията в днешно време, чрез интернет и тв. Забележете как този вирус седмици наред вече е топ новината и само за това говорят.Целия свят говори само за това. :)