11

Анонимен

преди 4 години

Мярката да не се пътува между отделните населени места е напълно безмислена, при положение, че рестрикциите за всички градове и села са еднакви, т. е, където и да сме, не можем да се мотаем безцелно на обществени места. Тазии мярка, която пречи на хората да прекарат например два спокойни дни в пълна социална изолация на село, е неефективна недомислица.

10

Анонимен

преди 4 години

В Германия е спокойно . Хората си бачкат , едни дистанционно други по обекти. В обществения транспорт се возят много малка пътници , дезинфекцира се и се чувствам отлично

9

АнонимеН

преди 4 години

АКО ПРИ 100 СЛУЧАЯ НА ЗАРАЗЕНИ Е ТОВА ЧУДО КАКВО ЛИ НИ ЧАКА ПРИ 1000 СЛУЧАЯ!

8

Анонимен

преди 4 години

Къде е Президента Радев?! Къде е?

7

Анонимен

преди 4 години

Колко гея има на снимката? Продположенията започват от 100%

6

нямам нищо напротив

преди 4 години

Нямам вече сили от това поредно Заявление ...Имам пчелин, почти 400 пчелни семейство, но поради новите Правила, уви, вече и на село не мога да ида и да си вида стопанството!Селото е на 72 км града.Сега се извършват основните мероприятия. Ако това не го сторя, то от този пчелин нищо няма да остане.Това ми е единството препитание!Не, че съм се заимал с пари. Миналата 2019 година меда се изкупуваше на цена 2 лв/кг, а в магазините той беше вече на цена 8-12 лв/кг.Говорих с доста хора, но уви!

5

Кънев от БХК

преди 4 години

Българската армия е дискриминационна структура, в която има много повече българи, отколкото роми и това е дискриминация! Освен това има много повече мъже, отколкото жени, това е още една дискриминация! Нека да поправим това!

4

Анонимен

преди 4 години

Кой кой кой назначи ципове и копчета в парламента?! Това ли са най-кадърните хора?! Как може животът ни да се ипределя от простациии

3

Анонимен

преди 4 години

ама не ми разправяйте с автобуси, щото си е геноцид да набуташ 50 човека като в консерва

2

Анонимен

преди 4 години

хайде да обяснят как във София Варна или Пловдив работниците ще идат на работа в понеделник, кой ще им раздава бележките на работодателя, как да си ги вземат като не са на работа.

1

Анонимен

преди 4 години

Абе върнете и жителството! Какво чакате, да ви еа вгз! Направете ни крепостни селяни!