334

упс

преди 4 години

Българина най-много го бива да налива акъл. Специалист е като се започне от футбол, мине се фаянс и теракот и се завърши с политиката, международните отношения, икономиката и вирусите. Затова сме на тоя хал. Лаете по луната. Пийте си ракията, яжте си салатата и стискайте з-ците на жените си. А ако си мечтаете комунизма да се върне, няма да стане.

333

Гробокопач

преди 4 години

Истината е, че никога не е имало Излишък, а винаги сме били на Дефицит! Данните, които ГЕРБ представя за икономически растеж винаги са били неверни. Сега на Бойко му дойде добре, защото може да каже, че вирусът е изял Излишъка, а не, че той го е откраднал!

332

Анонимен

преди 4 години

Много бързо се стопи излишъка а вече сме и в дефицит,всичко ще бъде приписано в сметката на корона вируса.

331

Гробокопач

преди 4 години

До ДО 352Ти си Враг на Българите и трябва да умреш! Аз се съобразявам само с Тангра! С Бойко не се обединявам, никога! Самор-Улят идва, за да отдели Небългарите от Българите. Небългарите ше умрът, Българите ще оцелеят. Бойко не е Българин, Той е евреин. Не е нужно да те пзонбавам лично, достатъчно мие да прочета мнението ти, начинът ти на писане и мислене,з а да знам, че си овца! Затова не ми блей, не разбирам езикът ти!

330

Пешо от Факултето

преди 4 години

Искам да се обединя с Борислава и да живея с нея във вилата й в Барселона. Нямам пари за път, помогнете за общото обединение.

329

Мама Анархия

преди 4 години

5. Да бъде разпространявана информация за дезинфекциращите средства и техните свойства. Разлики между бактерицидно/фунгицидно/вирусоцидно действие, време за действия и прочее по масови медии зашото се забелязва масова неграмотност в областта.

328

Мама Анархия

преди 4 години

3. Да бъдат вдигнати балони с високоговорители които да бластват качествен sludge/psychedelic rock и да се оповестяват на всеки кръгъл час мерките за лечение на първоначалния стадии а именно:<br>500мг Chloroquine phosphate + 150mg Tamiflu на ден за 5 дена. Така или иначе повече хора ще трябва да се лекуват вкъщи.<br>4. Тези препарати заедно с маски и дезинфектанти да бъдат заредени във всички аптеки на таванирани от държавата цени.

327

факт

преди 4 години

с лъжци ,крадци и политмафия никога!!!

326

Гробокопач

преди 4 години

В мечтите на Боеко, българите са едни германци, той им свирва и те маршируват към работните места под строй. След туй, пак им свирва и те пак марширувайки в колони се завръщат по домовете, организирано. И така всеки ден. Боку прелива от щастие;))) А Мама Меркел му се усмихва гальовно, галейки го по голата тиква: "Виждаш ли, мойто момче, как успяхме една нация от айдуци и пройдохи да я направим като мойте германчета";)))

325

ДО Г-ИН ГЕШЕВ

преди 4 години

ЗА ТРЕТИ ПЪТ ВЕЛИКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ И РЕДАКТОРИ ОТ ГРАНДИОЗНИЯ САЙТ МИ СВАЛЯТ КОМЕНТАРА , А АЗ СЕ ОБРЪЩАМ КЪМ Г-ИН ГЕШЕВ С МОЛБА ДА РАЗСЛЕДВА САМОПРИЗНАЛИЯТ СЕ ЗА ПРОПИЛЯЛ , И ЛИ ЗАГРАБИЛ ТРИ И ПОЛОВИНА МИЛИАРДА ЛЕВА , БЕЗ ДА БРОИМ ИЗЛИЩЪКА В БЮДЖЕТА С КОЙТО СЪЩИЯ СЕ ХВАЛЕШЕ ДО ВЧЕРА!!!!!!!!!!!!!!!!

324

математек

преди 4 години

МОЯ КОМЕНТАР БЕШЕ СВАЛЕН ОТ ДЕМОКРАТИЧНИТЕ РЕДАКТОРИ , ПОНЕЖЕ ОБОСНОВАНО ПОИСКАХ Г-ИН ГЕШЕВ ДА РАЗСЛЕДВА ПРИЗНАТИЯ ОТ ТЪПОТАТА НА УПРАВЛЯВАЩИЯ БЪЛГАРИЯ БЕЗПОДОБЕН ГЕНИЙ - ГРАБЕЖ !!!!!!!!!!!!!!!! И ЗАЩО СТЕ ТАКИВА ЖАЛКИ ***!!!!!!!!!!!!!!

323

българин

преди 4 години

Ха ха,"дефицит"казваш др Борисов?А снощи се хваляше че имаме"пари",и ще ги харчим в крайна нужда?! Ок!И друго си мисля! Направо "дюш еш"Ти се падна тази криза! То пиар по телевизията за щяло и не щяло през 5 минути.Доказахте че Никаква организация няма! Само приказки от "екрана"! Аптеките спекулират с цените! "Отворихте 2 болници В които Нито персонала е подготвен<нито болниците Са били за тази цел!И почнаха"колективни оставки" защото медиците ги е страх!Дано се успокоят нещатадо изборите!-:)

322

Мама Анархия

преди 4 години

Какви са тия *** мерки. Предлагам допълнителни такива:1. Раздаване на всеки индивид 50 картона 250 микрограмови LSD точки като средство за преодоляване на стреса и социалната изолация.2. Социалния патронаж най-накрая да си влезе в ролята и да зопочне да раздава на всяко домакинство по 2бр АКM-47 с по 2 "цинка" общо 1400 патрона като средство за самоохрана.

321

Да се обединяваш

преди 4 години

с еднокнижни мутри в една нация е по-лошо от обединение с корона вирус. Мерси, ама ще се въздържа. Може да ме убиете, в това военно положение сте силни, няма и къде да избягам, ама да се единявам с такива като Боко и глутница, ай нема нужда.

320

Анонимен

преди 4 години

Откъдето и да го погледнеш това заглавие се чете:"Oткpаднахме парите, сега всички трябва да работите, за да ги възстановите"

319

Резил

преди 4 години

В аптеките няма спирт от толкова много спиртоварни тук.А трябваше първо вътрешният пазар...

318

Анонимен

преди 4 години

От излишък, вече сме на 3.5 млрд. дефицит!!!Това само за 3 работни дни.Ако се наложи 1 месец да бъдем така?Фалираме държавата ли???

317

Русофил

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ ЗА последно беше освободена от фашизъма и турско робство от Велика Русия сега няма кой глад завинаги.

316

Анонимен

преди 4 години

Значи за 5 дни опоскахте излишъка, че чак сме и на дефицит. Там ли бил ключът за изънредното положение, а ние си мислехме, че вирус ни мори. Поне така каза другият генерал.

315

ПроСоТо

преди 4 години

и сега какво?..-"Дайте да са обединим!"..Когато крадат и далаверстват,те са си те,ние сме си ние-"Всяка жаба да си знае гьола"..Като видяха зора...-запяха друга песен..-Не споделят благинките си с народа,но стане ли напечено,.. изведнъж ставаме "солидарни"..