25

Марин МОкара

преди 4 години

До Анонимен 20Не му е в правомощията на Гешко да разпорежда блокади.

24

Анонимен

преди 4 години

Имам платен ваучер за двама от утре до петък в Green Wood. Смятаме да го използваме с приятелката ми. А за карантината да му мисли хотелът.

23

Анонимен

преди 4 години

Ох, корема ме заболя от смях с писанието по-долу на колегата "оооо, банско три деня...". Да си жив и здрав, човеко!

22

До пръц

преди 4 години

Коментара ти като ника, пръц. Отивай да помагаш тогава, а не тебе ще ти дадат същите пари за смяна на чаршафи тва онова.

21

Тиквун

преди 4 години

Няма такава държава.... Държавата отворила дарителска сметка за облекла на медицинските лица. Аз съм втрещен.Ало ***, за кви ли не олигофренски неща не раздават, за скапани коли, Почивчица, за някви убити футболни стадиони и изгнили самолети, но за нещо важно и належащо все няма пари. Имайки предвид, че Европа ни отпуска 800 милиона. И няма пари за защитни материали и за тестове за вируса. Боже кви *** са ни управниците. Яка капачка ще има

20

боята

преди 4 години

А в другите градове кога? Тук днеска ходих само до маркета а видях 3 пикли с боя да слизат към центъра или на кафе не знам

19

Индира

преди 4 години

https://youtube/watch?v=Yo81j6o97Z4Китайците какво крещят по улиците по време на пика на короната????..Май крещят, че всичко е лъжа?? Гледайте видеото!!

18

Анонимен

преди 4 години

Гешев да разпореди блокада и за София! Там има най-много болни в цялата страна!

17

Анонимен

преди 4 години

Къде са онези дето викаха преди две седмици на стачкуващите медицинските сестри че взимат достатъчно пари и няма как да им се увеличат заплатите и специално ония дангалаци от НСО също, нещо не ги виждам. Да отидат в Банско и другите места със случаи на корона, да помогнат малко с чистене мистене.

16

чудя се

преди 4 години

До Анонимен 14Защо, нали чичо Дончо пусна ковидката?

15

Анонимен

преди 4 години

Браво! Нека сега до 24 часа всичките ракиджии селяндypи и псевдо мутри с 10-годишни Ауди-та, заразени на 101% с вируса плъзнат навсякъде по страната. Евала! Какви 24- часа, какви 5лв.!? От Банско се излиза само след отрицателен тест за коронавирус и точка.

14

Анонимен

преди 4 години

Ооооо банско три деня младите еврейки как вируса разнасят а Годжи заразените брои. Ооооо Годжи на една страна зафърлил пушка на друга пагон разкъсан пуйки врякат около него а той ги гледа с влажен поглед. Шланга оди напреде назаде маски брои шивачки троши а те го гледат мили засмени.

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Лошото е, че мерките са меки като каскетът му.

12

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ!

11

Бивш военен

преди 4 години

"Шефгенерал"? Не знам да има такова звание в нашата армия (колкото и да е мизерна сега)?

10

До5

преди 4 години

Двама ама друг път,тоя развъдник на вируси трябваше още началото на годината да хлопне кепенците,ама пустите му и Пари,сега ще им излязат през дирника!

9

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

СЕГА ВСЕКИ КАТО ВИДИ НЕПОЗНАТ ДА ГО ПИТА ТИ ОТ БАНСКО ЛЕ СИ

8

Анонимен

преди 4 години

3 *** заразени ама в курорт имаш достъп до още 100тина на ден и кой на къде се е пръснал не знаеш

7

Пижо

преди 4 години

Чиста репетиция на военното положение! В Банско положението било страшно при 3-*** заразени. В София: 18 души в болници, неизвестно колко за "домашно лечение". Все пак да питам: има осигурено защитно облекло за лекарите и осигурени ли са маски по аптеките за хората?!

6

Анонимен

преди 4 години

ГЕШЕВ НОМЕР 1!БРАВО!Само с твърди мерки може да се пребори чумата!