397

Анонимен

преди 4 години

Който прозовава към излизане навън,без крайно необходима причина(храна,лекар) е враг на населението,населението трябва да си стои у дома,за да се предпази!

396

Анонимен

преди 4 години

Всичко е умишлено, което обяснява и възможно най-грешните и вредни действия, които власите предприемат.С тази епидемия има само един правилен начин да се справи обществото - правиш каквото можеш за да я избегнеш, и ако това се провали се стягаш и минаваш през нея възможно най-бързо.А те направиха точно обратното - нищо за да я избегна, даже помогнаха на епидемията, а когато взеха мерки - те забавиха обществото до спиране в тази каша, подсигурявайки възможно най-дългото и преминаване.

395

Анонимен

преди 4 години

Да обясним защо вируса е по-благосклонен към хлапетата! Защото техните бели дробове не са боледували толкова, колкото на възрастните. Но я да помислим дали в БГ е така? Масово малките ходят болни на ясли и градини, има хлапета с изкарани по няколко бронхита и пневмонии в краткия си 5 годишен живот! Това дете не е в безопасност само защото е на 5, то е в по-голяма опасност от някой 25 годишен, който никога не е карал бронхит или пневмонии! Бихте ли обяснили това на умните им майки?!

394

Стига глупости

преди 4 години

Да сме чуели.Ами народа не иска да слуша лъжите ви.Когато непрекъснато лъжеш хората и веднъж кажеш истината как да ви повярва.Той просто ви няма доверие. И не забелязвате ли , че в световен мащаб се мълчи като табу за причините , произхода и създаването на този вирус.Както и за последиците от него.Сякаш някой е запушил устата на журналистите по тази тема -за умишлен геноцид над населението с цел намаляване *** броя му и бъдещата популация.

393

Сашо от Варна

преди 4 години

Истинския Корона вирус действа в БГ от 1990г в лицето на всички тия партии и правителства които се "коронясваха" и извършваха Геноцид над бедния народ....та до днес!!!

392

Анонимен

преди 4 години

До ШопоДА ГИ ИЗКАРА ДА ТИЧАТ ЗА ДА ДВИЖАТ ВЪЗДУХА, ОБЛЕЧЕНИ КАТО КУКЕРИ ДА ГОНЯТ ВИРУСА

391

Шопо

преди 4 години

Бойко,изкарвай армия,полиция и жандармерия да прибере стадото по къщите !Ще става страшно !!! Поне това направи !

390

баба мара

преди 4 години

искаите помощ от китаи ние сме недисциплинирани и неподготвени да се справимс каквото и да е 43 заразени при 7 милиона е много

389

Shark

преди 4 години

Недопустимо е председателят на Националния оперативен щаб да казва че много хора ще умрат!! Това е всяване на паника. Как ли се чувстват възрастните хора, то не стига че са унижени с тези пенсии, сега им казвате в очите че ще умрат. Вършете се работата без много приказки и постоянно висене пред камерите.

388

?

преди 4 години

Скоро всичко и всички ще полудеят. Така става като се грижим за малкия "бизнес"Тази територия я населяват индивиди които са световни експерти по политика и вирусология. Освен това, всички са навътре в световните конспирации.

387

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНас не ни интересуват президентите на другите държави,нас ни интересува България,да - хубаво е хората да се помолят,но ние сме в ЕВРОПА,всеки отговаря за себе си,а не да гледаме другите!

386

Православна

преди 4 години

МОЛЯ само не провокирайте народа да се юрва по църкви и храмове! Знаете ли какъв мор ще настане ако масово започне целуване на икони, целуване на кръст, струпване един до друг! Ада в Южна Корея се отприщи от секта, която е нарушавала точно ограниченията за събирания. Който иска да се моли на Бог, може да го прави на всякъде. Важно е дали има вяра в душата си, а не къде е тялото ти! МОЛЕТЕ СЕ НА БОГОВЕТЕ В КОИТО ВЯРВАТЕ У ДОМА!

385

4 гърла за хранене

преди 4 години

Др. Генерал,Здраве желаем!Чух болката Ви, ама и Вие чуйте моята! Аз и семейството ми няма опасност да се разболеем от този не особено опасен вирус. Риск има саюо за хората в пенсионна възраст с по няколко хронични заболявания. На тях не им се налага да работят, защото получават пенсии. Сложете тях под карантина до края на епидемията и им носете храна. Ние нека си работим, да си храним децата и да си плащаме сметките. Така хем епидемията ще е овладяна, хем икономиката няма да е съсипана.

384

Анонимен

преди 4 години

ЧУХМЕ И ВИДЯХМЕ БОЛКАТА И ГНЕВА НА ГЕНЕРАЛА, А СЪЩО И НА ДРУГИЯ ГЕНЕРАЛ. И СТИГНАХМЕ ДО ИЗВОДА ЧЕ У НАС ИМА МНОГО БОЛНИ И ГНЕВНИ ГЕНЕРАЛИ...

383

Анонимен

преди 4 години

До ЧУЙПо-умен ли е Бойко Борисов от Президента на САЩ Доналд Тръмп?НЕ!

382

Анонимен

преди 4 години

Ако си мислите,че и за преболедувалите оцелели не е без последствия,жестоко се лъжете,дробовете им стават на пихтия или част от дробовете,това го казаха китайците,така че заразата изобщо е много опасна!Пазете се,не излизайте навън!

381

До Патолог

преди 4 години

Да прав си. Моя грешка. Понякога човек едно мисли друго пише.Но наистина е странно,че в тази " щаб" няма епидемиолог.

380

Анонимен

преди 4 години

АВТОАГРЕСИЯТА Е ТИПИЧНА ЗА КОМПЛЕКСИРАНИТЕ И НЕОБРАЗОВАНИ ОБЩЕСТВА

379

Аз казах

преди 4 години

Чета коментарите и все повече се убеждавам, че този вирус ще има силата на естествения подбор в природата. Толкова много тъпотия се пише навсякъде, че просто каквито и мерки и препоръки да бъдат казани, една голяма маса от *** си знаят, че те са най великите и всичко друго няма смисъл. Ако преди 2 седмици бяха въвели извънредно положение, щеше сигурно протести по улиците да им, защото видиш ли се ограничават правата без смисъл. Сега когато има смисъл ... пак било не нужно?! Спасение НЯМА!

378

Анонимен

преди 4 години

Ок, видяхме болката на двата генерала, а сега трябва да отидат на лекар за да ги лекуват.