187

Бончев

преди 4 години

Първата вероятност е пазара за живи диви животни в Ухан,до където е проследено огнището.Втората е военната биологична лаборатория в Ухан.Всичко друго е комунистически лъжи.Както беше за Чернобил.

186

читател

преди 4 години

Това не е първият вирус идващ от Китай.Вирусът SARS също бе от там.Заразата плъзнала през 2004 и по-късно, е от същия град.Съчетанието на консумация на всевъзможни диви животни от цял свят, и използването им в т.н. "китайска медицина", и всичко това съчетано с огромни струпвания на хора води до създаването на среда благоприятна за вирусите.В допълнение, вижте как изглеждат wet-market в Китай.

185

Waffen SS

преди 4 години

Короната отговаря на параметрите за биологично оръжие.Средно дълъг период,през време на,който приносителя няма симптоми на зараза,но бодро заразява всеки около себе си,а те от своя страна също.Нека,не се забравя,че САЩ имат исторически опит с биологично оръжие.По време на завладяването на запада,те раздавали вълнени одеяла на индианците,с които са завивани болни от едра шарка,а те поради исторически причини нямали изградени антитела и смъртността била към 90%.така,че нищо чудно да са го сътвори

184

Демон

преди 4 години

Американците са способни на всичко. Когато не могат да надделеят по честен начин, прибягват към мръсните им номера. Историята го е доказала!

183

Анонимен

преди 4 години

*** глава затрива , Ако не беше манията на китайците да ядат всичко което се двежи светът нямаше да има вирус дошъл от змии и прилепи все китайски деликатеси

182

умаоданг

преди 4 години

Китай е Невинен! Беше ми платено да напиша това. Целувката на Юда, пардон, Комунагите от Пекин е сладка идва с 30 сребърника!Моля, слагайте плюсове и не забравайте да си поръчате Китайски стоки с Безплатна доставка до Европа - *** имат нужда от Вашите пари!

181

тодор

преди 4 години

До КООП Коласащ;сащ; Великите американци само те са способни на това ,за да владеят света.Със сигурност ваксината им е готова от 25.11.2016 г.

180

Анонимен

преди 4 години

След като се пише, че ако вируса попадне в стомаха той умира и става неактивен, как тогава тези които са яли прилепи вируса останал и се е размножил?

179

Анонимен

преди 4 години

Говорителят на външното министерство Чжао Лицзян обяви в Тwitter, че може американската армия да е донесла епидемията в Ухан, като посочи доказателства - в средата на октомври 2019 г. пиндостанците са участвали на международен армейски фестивал в Ухан.

178

Анонимен

преди 4 години

Който пусна вируса, той държи и ваксината. Ще стане ясно след няколко месеца.

177

баба мара

преди 4 години

всичко идва от сащ преди 50 години така пуснаха спина в китаи от векове ядатзмии и гущери защо сега се появи този вирус защото китао излезе на 1 място всвета и боде очите на янките само не отчетоха китаиската дисциплина те се справихаама ние няма да можем

176

киетайски гьонсурати

преди 4 години

Китай може да е овладял бързо част от нещата, но също така Китай е причината за появата на коронавируса. Заразата се предава от животно на човек, след като китаец си купил от пазара прилеп, сготвил го и го изял. За това първи разказаха рпуснаците. Или Пекит и тях ще обвини, че лъжат? Ако питаш китайците, САЩ специално са подхвърлили заразени прилепи. Щеше да е по-безопасно, ако китайците не ядяха прилепи.

175

Анонимен

преди 4 години

Истинската епидемия е от синдрома Дъниктън-Крюгер.

174

до 235

преди 4 години

само да те питам кой кри 1 месец и арестува лекаря, който се опита да спре чумата в зародиша й - Марсианците ли бяпа и Бандата Комунаги начело със Си Дзинпин?

173

Анонимен

преди 4 години

Тъпотии, нито Китай, нито САЩ, нито който и да било има вина за тази епидемия. Прехвърлянето на вируси от животни на хора винаги се е случвало и ще се случва, новото е че в условията на глобализация тези епидемии се превръщат в пандемии. Хората пътуват с лекота и бързина от град в град от държава в държава, от континент на континент. Преди 50-100 г. Този вирус щеше да остане в някое малко китайско градче, сега реалностите са други.

172

до 226

преди 4 години

нормално е Родителите на Вируса да са Експерти по него, а не са тук да помагат, а да следят експеримента и съберат екземпляри от новите мутации на Чадото им. Наивноста на Либарастите от ЕС няма граници, т.е. е като гру постта безкрайна като Вселената!!

171

Пиян - залян

преди 4 години

Сигурното е , че вирусът е дело на краварите !!! Всички злини по света са тяхно дело ! Дано чума да ги тръшне....

170

И двете държави

преди 4 години

са виновни за тази световна пандемия. Китайците ядат всякакви бо.клуци, а САЩ са способни да вършат пакости. Или от САЩ тръгват игрите, или китайците се оляха, прилепи ще ядат, ориз нямат ли. По добре нашите кучета да им изпраним за храна, иначе все ще пускат вируси. Един биолог каза, че вирусите са били полезни за човечесгвото, чрез тях се въздействало върху генофона при човека. Щом природата ги е създала, значи имат функция на земята.

169

Баси

преди 4 години

Highly likely, .... Или каква ирония! Тези, дето критикуваха модела "highly likely", днес гоприлагат срещу тези, които се аргументираха с него, когато им бе удобно да атакуват геополитическите си противници.

168

Анонимен

преди 4 години

РУСКИ ПРЕДАТЕЛИ, ОТ 100 БАИРА ВОДА НОСИТЕ ЗА ДА ОПРАВДАЕТЕ " БРАТСКИЯ" ВИ КИТАЙ!ОТГОВОРЕТЕ: ВЪРХУ КАКВО Е РАБОТИЛА НАЙ- ГОЛЯМАТА 4 СТЕПЕН СЕКРЕТНОСТ ВОЕННА ЛАБОРАТОРИЯ В УХАН ОТ 2015 Г ДО СРЕДАТА НА НОЕМВРИ 2019Г???