69

Анонимен

преди 4 години

Пеца, как ще я оправи тая гнилоч, като той самия я създава. 20 ГОДИНИ Е ПРЕЗИДЕНТ И КВО?Мужика си е толкова беден като преди, престъпността не е мръднала, олигархията си богатее и го подкрепя.

68

men

преди 4 години

за смешковците които коментират путин и му се присмиват. човекът направи държавата си от фалирала ***, абсолютно независима световна сила номер 1 последните 20 години. на едно от първите места по пшеница а преди 20 години са разчитали само на украйна. разви им и хранителна промишленост. чекайте да изнасяме нещо за русия в близко бъдеще. почти целият им народ стои зад него. при нас как е последните 20 години? пълен колапс. медицина, образование, политика, енергетика, икономика, селско стопанство... има ли нещо където сме хора? геноцид от ЕСССР и джу ес ей.

67

пецата

преди 4 години

само той може да оправи цялата тази гнилоч, запада се страхува най много само от него и от никой друг, ще направят всичко възможно той да не получи абсолютната власт , даже имам усещането че цялата тази конспирация с вируса е точно за да спре гласуването за промяна на конституцията в Русия, наистина Путин вдигна Русия от нулата, когато тя беше абсолютно унищожена, до днес американците имат влияние там, само с получаването на абсолютната власт свършва влиянието на американците над източна европа!

66

Русия губи

преди 4 години

Сваляйки цените на петрола всъщност Тръмп наказва Русия и Путин, защото Русия нищо качествено не може да произведе и живее само от износ на петрол и газ. А Путин си мислеше, че Тръмп е приятел на Русия, каква наивност...

65

Анонимен

преди 4 години

Ще се изповръщамВинаги са били деспотия и скоро няма да престанат.

64

Анонимен

преди 4 години

Путин да не се сърди.Никой не им е виновен.Да се сърди на сънародника си предателя Горбачов който обърка света.Този човек одавна трябваше да бъде съден и обесен.

63

Sichtpunkt

преди 4 години

*** докато не nочне да цапа гащурите и да му трака чането власт не дава! Меркел е назад с матряла. Вечнъй Царь крепостими селяними!

62

Анонимен

преди 4 години

Защо правят тия циркове? Станаха за смях с тия лупинги.Най-добре е Путин да го обявят направо за цар или император и да е ясно, че ще управлява доживот и ще може да определи кой да го наследи. Да си върнат монархията и да си карат както в миналото.

61

Анонимен

преди 4 години

ПУТИН ПОЖИЗНЕНО;да живее и пребъде-това означава само едно, край на деградиралия запад.АМИН ДА БЪДЕ......

60

men

преди 4 години

смешковци. путягата надупи сащ и гйвендийките им като порко. догодина когато белите хора в ЕСССР умират от глад ще целуваме краката на путинков и ще му се молим да ни вземе че сме братушки....

59

d

преди 4 години

Не го мислете Императора, а мислете за короната на вируса и бегайте за още Емека

58

Анонимен

преди 4 години

американците са яхнали българия и не и дават да дишаи постоянно ревът путин те от година правят планове какво ще направят като си отидезащото чадъра дето им напъха в задниците със съживяването на умрялата и разпарчатосана русия от 2000 годинаа както се очертава ще се справи с вирусаи с помоща но китайците започнат да го разтварят- краваристан изчезваако не се съгласи на по-лекия вариант - 3 велики сили - 3 сфери на влияниеа познайте в коя сфера ще смеи кои ще си ядат ла-й.н.а-та

57

Някой си

преди 4 години

Ако искат руснаци и за цар да си го коронясат. Ако стане това да знаете и Бойко ще иска да стане цар.

56

Койчо

преди 4 години

Това е голям стимул и за нашия заичарник от Банкя

55

Анонимен

преди 4 години

Вовата е самия Господ ! Разбира се че ще бъде вечен за ужас на империята на злото..

54

u2

преди 4 години

До Някой -ДЪРЖАВАТА НА ИМЕ рАССИЯ Е ОТРОВА ЗА ВСИЧКО ОКОЛО СЕБЕ СИ..ПОД МЪДРОТО РЪКОВОДСТВО НА ДРУГАРЯ ПУТИН ОБАЧЕ ЗАТЪВА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ В КАЛТА...ТАКА ЧЕ ДА ПОЖЕЛАЕМ НА пУ НУЛИРАНИЯ ОЩЕ ДЪЛГИ,ДЪЛГИ ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ!!!

53

Бате Гойко

преди 4 години

Путин направи много за Русия- извади я от блатото и я върна към статута й на супер сила. Но... Време е да се оттегли. Каквото можа- направи, даже много повече, но според мен, вече се изчерпа. Проблемът е, че е много трудно да намерят достоен заместник, при който да не отидат 20-годишните усилия на вятъра.

52

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Сри, богатствата на Русия остават за Русия. Който иска да ги има ще трябва да плаща или да воюва за тях. И двата варианта устройват руснаците!

51

АнонимеН

преди 4 години

ФИНАНСОВИТЕ РЕЗЕРВИ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ОТ 50 МИЛИАРДА ДОЛАРА АКО ГИ ИМА ЩЕ ЗАМИНАТ ДО СРЕДАТА НА ГОДИНАТА!!!ОСТАВА ЗЛАТНИЯ РЕЗЕРВ ОТ 100 МИЛИАРДА ДОЛАРА--------ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОНАЯ ГАДИНА КРИСТАЛИНА ЩЕ ДАДЕ ЗАЕМ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СИГУРНО ОТ 50-100 МИЛИАРДА ДОЛАРА!!!СТАЛИНКА ЩЕ СПАСИ ТАЯ ГОДИНА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ИНАЧЕ ЩЕШЕ ДА ПРОДАДАТ ЗЛАТОТО!

50

Анонимен

преди 4 години

В България има дефецит на маски. В Русия, ще има на памперси.