118

Евреиските Банки

преди 4 години

раздуват истерията около този вирус, който всъщност е най-обикновен грип,за да оправдаят поредния грабеж, който тези гадове наричат икономическа криза !!!доведоха Италия до фалит и сега цяла европа ще я "спасява" подобно на гърция !!!докато не национализирате евреиските централни банки, евреите постоянно ще ви грабят организираики т.н. икономически кризи

117

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИ от къде са го хванали тези хора този вирус,не се търси първоизточника...В илиянци ли е,от СФ ли е...от целуване на кози и от Шипка е! Питайте *** вирусолога недoклaтен :)

116

11

преди 4 години

По-добре е тази неприятна опортюнистка да замълчи. Борисов е прoст, но поне казва истината в прав текст (за разлика от гoведото Тръмп с туита му преди малко "Спокойно, няма страшно, и това ще мине")Война си е и е време да се мобилизираме психически за дългогодишните й последици.

115

Тонката

преди 4 години

Другари лятото Корнелия и Радев ше ви качват ли на Бузлуджа да ядете кебапчета?:):):):)Ходете колкото може повече хора този път:):):):)И повече партизански песни с цяло гърло в автобусите по пътя:):):):):)Ако някой ви забрани да ходите никакво спазване на забраната.Всичките горе,а не като на 3ти Март само 1000 човека:):):):):)И задължително предимство на по-възрастните,тези около и над 60 години:):):):)

114

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 108И от къде са го хванали тези хора този вирус,не се търси първоизточника...В илиянци ли е,от СФ ли е...колко още са заразените,които заразяват на свой ред? В Плевен поне са от братятата от някакво село,с тях бг не общуват,те са си затворена общност..

113

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Румба, налагай вето на короната...

112

тая мисирка

преди 4 години

да върви да целува козите на хората и да не се обажда повече!

111

Анонимен

преди 4 години

До Гошото май вечче сме като в Италия

110

До Баба Мара

преди 4 години

Сигурно си с ментални увреждания...САЩ ще пуснат вирус на Кирай ? хахаха Защо?Че то цялото им производство е там, така освен тяхната си икономика да сринат няма кво друго да стане

109

до 110

преди 4 години

друго? това го чухме.

108

Избирател

преди 4 години

Корнелийо, когато (т.е. никога) станеш министър-председател, говорѝ както искаш.

107

Гошо

преди 4 години

Като Италия ли искаш да станем бе, Корни?

106

баба мара

преди 4 години

преди 50 години беше спина лек за него още няма сега ще измрем от коронавирусбългария не е готова за такова нещо за мен това е изпуснат вирус с цел да сеудари китаи защото пречи на сащ

105

Анонимен

преди 4 години

Толкова ли не загрявате, че на тази гaрга й плащат да плещи глупости за да се прави на опозиция на Бащицата-слънце. Всичко е постановка за плиткоумни. Комунисти ви управляват от 1945г.

104

Анонимен

преди 4 години

Вече не е смешно, а плачевно, самия факт че в неделя някакъв човек постъпва по спешност в Пирогов и чак днес се установява че е коронавирус, а вероятно се е заразил преди поне 2 седмици, през цялото това време е предавал вируса, а Радев ни говореше глупости от Шипка игнорирайки препоръките на всякакви специалисти

103

Русофоб

преди 4 години

Путин ше изстреля ядрена ракета с/у вируса. Ако не помогне ще му спре газта. Ако и това не помогне....кофти

102

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 4 години

НИНОВА Я СЕ СКРИИ БЕ; С КРАТУН СТЕ СРАМ ЗА ДЪРЖАВАТАЕДИНИЯ СИМУЛИРА РЕФОРМИ, ДРУГИЯ СЕ ПРАВИ НА ОПОЗИЦИЯНИТО ЕДНО РЕАЛНО РАБОТЕЩО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НЕ МОГАТ ДА ПРОИЗВЕДАТ - САМО ПРЪСКАТ П Л Ю Н К И

101

ДО 72

преди 4 години

Явно си много малък или не си българин ,. ***,навои,калцуни,скарпини са отколе български ,,пособия от националният ,,дрес код" Явно и не си влизал в болницаа на свиждане или преглед в стерилна обстановка.Явно за такива като теб преведоха,,Под игото4 пубере!!!

100

Анонимен

преди 4 години

КОРОНАВИРУСА ДОЙДЕ ОТ СОФИЯ В ПЛЕВЕН И ГАБРОВО ОТ ШИПКА, КЪДЕТО БАНДА ТВЪРДОГЛАВИ КОМУНИСТИ НАПУК НА ББ, ЗА ДА СЕ НАПРАВЯТ НА ИНАТ, СЕ СЪБРАХА НАРОЧНО! ТЕ СА ГО ВНЕСЛИ ОТ КИТАЙСКИТЕ СИ ДРУГАРИ НЕСЪМНЕНО!

99

Факт!

преди 4 години

А бе къде е оная руска "учена лекарка" дето вика че вирус на хив несъществувал да каже и за короната нещо все на Сащ чакат докато харчат за яхти и коли.Все на Сащ чакате бантустанци примитивни.И все за зелена карта драпате.