134

НОМЕР2

преди 4 години

Тия вместо от 19-ти век да вървят към 20-ти век, и към 21, където са нормалните хора, май ще се върнат в 18-ти век!

133

Москва

преди 4 години

Само да вметна за изостаналите фрегати в живота,че в Москва отвориха парк "Осторва на мечтите" с входен билет 60 лв и 135 лв без да стоиш на опашки ,е кой от вас може да си позволи да даде към 300 лв да отиде с детето си без да чака ред . Я да ви чуя европейски граждани на България -Е ,добре де .хайде с опашка -120 лв да заведете детето си на този атракцион ! Я !?) Задайте си един въпрос ,ако толкова е зле Москва ,дали ще има таквиз цени и СП по футбол щяха да направят ,мишоци сороесови?!)

132

Ф.Е. Джержински

преди 4 години

За феновете на Путин препоръчвам статиите /които лесно ще намерят в мрежата/ "Чикатило от Кремъл -1 и 2 " Ако си направят труда да ги прочетат там ще намерят отговора, на въпроса защо на Червения площад има езически монумент - Мавзолей с мумия на умрял от сифилис гей, масов убиец и сатрап !

131

Анонимен

преди 4 години

Нема страшно, като станем 5 милиона, ще ги надминем и по бвп на глава.

130

Анонимен

преди 4 години

До До до ГастарбайтерВиновен е комунизма.Както и в България.Както и в цяла Източна Европа.

129

Анонимен

преди 4 години

...само че със сняг...Хахахахааххх това няма изтъркване. И след 100 години ще е валидно. Или след 100 години може би....Нигерия е като Русия само че без сняг.И нигерийците ще цъкат с език...Хаахахахайай

128

До 124

преди 4 години

Според Росстат средната учителска заплата в Русия е 40 хиляди рубли.Това са 1060 лв.И в България е горе долу толкова.

127

Русия е изостанала

преди 4 години

Русия е много изостанала, икономически е като Нигерия, само че със сняг!

126

Анонимен

преди 4 години

фактите са си факти, броя руските гастербайтери в България постоянно нараства, а още не съм чул някой българин да отиде на работа в русия

125

До до Гастарбайтер

преди 4 години

Па военнокосмическата сила требва да е поне 40-50 000, а не 11600. ЕвреЙте ли са виновни. Сорос е много могъщ, държал цяла Раша на прага на бедността.

124

русофила

преди 4 години

Путин и бог, или Путин се прави на бог. Да му мислят руснаците.

123

Анонимен

преди 4 години

До До до ГастарбайтерСпоред данни на МВФ БВП на човек от населението в Русия е 11160 долара,при 9500 в България.

122

Въпрос ?

преди 4 години

Къде пият антифриз и препарати за вана и къде уиски ??? Нямам повече въпроси...

121

Анонимен

преди 4 години

До 130,Щели да търсят убежище...ахахаахахха. Те се топят, бе, бегат като скакалци само партийните кърлежи и приближените до олигарси са добре. Останалите нямат пари даже за билет. Само малко да мръдне нагоре икономиката и масово ще имат за билет до Европа и САЩ, тогава довиждане Путин, довиждане Масквс, хелоу Манхатън. Ухухухуху.

120

Анонимен

преди 4 години

Е кога съм казал,че Русия може да се мери със САЩ?Говоря единствено за сравнение с България.Явно си имаш някаква опорна точка и си я следваш.Не хваля Русия,а правя сравнение с България.

119

Анонимен

преди 4 години

До 118А руснаците имат вече железопътна линия по която влаковете стигат от Москва до Санкт Петербург за 3 часа и 45 минути._________Имат и едни мармоти дето завиват шоколади в станьол :)

118

Анонимен

преди 4 години

Съвсем скоро белите нормални хетеросексуални християни ще се наложи да търсят убежище в Русия ,защото както е тръгнало е Европа и щатите да си бял ,християнин и с нормална сексуалност ше се смята за престъпление.

117

До до Гастарбайтер

преди 4 години

*ГДП на глава от населението в България е колкото в Русия...а може би и повече, мързи ме да проверявам. Откъде на къде ще проверявам и тези данни заради вас.

116

Анонимен

преди 4 години

До До до ГастарбайтерСравнявам им живота с този в България.Аз съм българин и това ме интересува.Като има тема за САЩ ще им сравнявам живота с България.

115

До до Гастарбайтер

преди 4 години

За да сме точни. ГДП САЩ- 21.4 трлн. ГДП Русия- 1.6 трлн. Ко ко ко каза. ГДП на глава от населението е колкото в Русия лоооооол.