135

Анонимен

преди 4 години

Ти осигури на хората нормален,а не скотски живот и те сами ще се погрижат за добруването си.

134

До 151

преди 4 години

С други думи времената се менят и сега най-доброто за България е членство в еврозоната! Позитивите за нашата икономика и имидж са очевадни, както и улеснието на всеки български гражданин когато пътува и/или пазарува в чужбина!

133

Анонимен

преди 4 години

Долу Мутрата!

132

Анонимен

преди 4 години

Как е възможно вече 10 години една мутра да ни управлява,лъже и манипулира?Какъв народ сме?

131

Анонимен

преди 4 години

И защо ни е лева червена полирана кратуна? Дай някакъв аргумент? Истината е че кремълската петта колана е в ужас, че се интегрираме все повече в ЕС, те още си мечтаят да възтановяват Сесерската империя и България да влее в нея - ето това са големите комунисти патриоти, изтривалки на Кремъл. Отделно червените олигарси искат да си въртят далаверите и строгия контрол на ЕЦБ върху финансовата система ги вбесява.

130

Анонимен

преди 4 години

С други думи излиза, че 140 г. България като е била с лев и затова не е била добре.***

129

Анонимен

преди 4 години

Защо не искате,с ? всички к,омунисти ще си купите къщи в Барселона, бе?Че колко му е,и някой остров в Гърция,там к,омунизЪма победи!

128

Анонимен

преди 4 години

Другарката Менда е комунистка-факт член е била на БКП.Другаря Борисов също!Влизането добре,но въпроса е да не мръдне курса.Да не стане 1 евро да струва 4 лева!Това притеснява хората.Другото е ясно.

127

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПри Виденов и Луканов било много зле ама хората биха дузпата и изгониха после и Софиянски и Костов и Сакса а СДС сега са развалини докато НДСВ са политбоклук.

126

Анонимен

преди 4 години

Давайте, давайте!зКолкото по-бедни, толкова по-лесни. Не че нещо, но нидкият доход ди е еинаги нисък.С и никой не е казал, че бедният ще се замогне с еврото. Нито с каквото и да е, нито коя т. нар. партия ще изкорени недността. Е, след петстотин или хилядагодини годинибедният може да получи поне друго име, напр. - "моралният".Понятие, което днес е = *** некадърен *** без к уф арче и който не става за почетен ай д ук.

125

Анонимен

преди 4 години

Разбира се, че е за добро.Какво друго - рублата ли да приемем?МЕРСИ, не желая да обедняваме до тяхното ниво,Луканов и Виденов ми стигат за 3 живота!

124

Анонимен

преди 4 години

Комунистите и левите винаги са били само за лева а десните са продажници и предатели работят за запада и чужди държави и постоянно се опитват още от 1996 г. да сринат или ликвидират лева..

123

Последно

преди 4 години

Добро или зло.Уточни се.

122

панчо

преди 4 години

народе не се заблуждавайте какво официално ви говори този разбиратележедневно баламосва с едни приказки на които само той си вярвареалността е друга но той не може да я каже щото не достатъчно мъжкардо като тази страна не бъде реформиран дълбоко институционално и модела на управление с един лидер отгоре не изчезне ще сме просто една сеирджийска страна с ежедневни небивалицитози е неспособен да проведе реформи а ни баламосва вече 10 год.всичко у нас става бавно с родилни мъки

121

Анонимен

преди 4 години

Никакво невро! Само лев и сръбска музика.

120

Анонимен

преди 4 години

ДругарЕ, нас еврото не ни плаши!Добре е дошло!Виж,червеното плашило Румен Гечев и 3000% инфлация са опасност за цяла Вселена!Който е преживял тези партийни бацили преди 20-ина години ,коронавируса ще му се услади като крем-карамел :-))

119

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРеферендум няма да помогне, защото политиците са купени и ще го приемат пак. В Гърция гърците гласуваха охи не на неврото но Ципрас беше страхлив и ЕС му извиха ръцете и остана с евро.

118

хъша

преди 4 години

боко е най страхливия управник който сме ималихем говори че официално сме проевропейски а в същото време го е шубе от москва и анкара и им подлага дуп.ене води ясно ориентирана твърда политика а слаба подмазваческа двулична кокошкарска балканска игричка и това показва колко е слаб

117

1

преди 4 години

др.борисов,а за гражданите-пенсионери с 198лева пенсия,дали ще е добре,и друго,нищо не разбрах,от изказването ви вчера,Банкянския съсед,или Барселонския съсед,ви е скроил тази "лъжа"според вас.

116

Анонимен

преди 4 години

Удри, Бойко!!!Колкото повече реват тези отляво,че и отдясно, толкова по-добре!Влезем ли при нормалните държави - няма КТБ-та,няма Техноимпекси,Булгартабаци,Кремиковци,свършва последната им надежда за мандра! Не Нас,тях ги е страх..