247

Анонимен

преди 4 години

Всички от герб са красиви, умни и можещи, а другите сме маргинали. *** и *** им скапани кога ли ще ги запукаме с лопатите.

246

Анонимен

преди 4 години

РР тласка страната към гражданска война!Не е в ред човека!

245

Гого

преди 4 години

ГЕРБ тръгнаха с голяма скорост надолу ,спиране няма , а паднат ли всеки познава поне няколко герберисти ,който с кеф ще отнесат дървото.

244

с-в

преди 4 години

цитирам 49 АНОНИМЕН: "Не само ГЕРБ и аз го обвинявам тоя жалък плъх наречен президент. Как може на такъв празник да говори за политика?" Драги Анонимен 49, според вас Денят 19-ти Февруари ПРАЗНИК ЛИ Е ????? Исамо от свое име ли изказвате това мнение ?

243

Анонимен

преди 4 години

Всеки ще се самозапали ако го назобят БСП и техните помагачи, жалко за тези жертви, но когато има милиарди за крадене, БСП не се спира пред нищо.

242

Анонимен

преди 4 години

Радев тоя път лошо го изигра. :(

241

Анонимен

преди 4 години

Говори за Нинова, главата и е по дебела от Бойковата най малко два пъти, тиква ли е , балка, лубеница, пипон.

240

Анонимен

преди 4 години

Мдаааааааа........... ............Навършват се 7 години от самозапалването на Пламен Горанов Грамадата пред сградата на община Варна ту изчезва, ту се появява, а по политическите върхове на държавата няма промяна .......https://segabg/category-bulgaria/navurshvat-se-7-godini-samozapalvaneto-na-plamen-goranov

239

ист

преди 4 години

до 235Тиквата отива на съд.Тиква е от женски род. За коя тиква пишеш.

238

Анонимен

преди 4 години

Социалистите са най долните твари населявали тя земя, те са проклятието на България.

237

Анонимен

преди 4 години

Вай,вай ! за Радев полумаргинали ,а за герб гласуват целиМаргинали ! без маргиналите от маалите сте за никъде !

236

анонимен

преди 4 години

да се извини виждали ли сте комунист да се извинява те убиха след 9 септември 1944 ГОДИНА 30 000,невинни хора цвета на интилигенцията в БЪЛГАРИЯ учители офицери кметове и хиляди невиинни хора без сэд и присэда и не се извиниха на българрския народ та сега искате да се извини един комунист

235

Анонимен

преди 4 години

Че е прав Радев-прав е, но не му беше мястото точно там и на тази дата. Успя да опетни поклонението, а че ГЕРБ е шайка бандити, които разсипват държавата е напълно вярно.

234

Анонимен

преди 4 години

Тоя президент ми идва малко в повече. Айде, нейсе, и негоще изтраем както предишния.Но най ме втрещява как нищите духом припознават в него поредния спасител нанацията, нам койси подред. Изглежда че на българина не му стига да настъпи 2 пътимотиката. Той продължава да я настъпва и настъпва с тъъъъпа упоритост.Кой ще е следващия - Слави? Давайте, луд умора няма.

233

главанак

преди 4 години

Този отново и отново говори пълни простотии! Какъв консенсус, какви пет лева! С герб ли- тази корумпирана и продажна шайка, начело с онзи, с разбитите нерви! Той отдавна премина границата, просто трудно се издържа това авторитарно, суперпросташко поведение и управление! И какво искате- Радев да ви мълчи ли, или да стане ваш съучастник? От тук нататък ще е така- защото просто не се издържа!

232

стрина Въта

преди 4 години

Г-н народен представител Тома Биков най-учтиво Ви каня на 03.03. 202 г. да извървим пеш пътя от подножието на Шипка до върха двамата, само двамата без охрана без полицаи които Ви придружават. Ако сте мъженствен съм склонен да приема отказа Ви, ако сте мъж ще изтърпите псувни, плювки е може и някой селски шамар

231

Анонимен

преди 4 години

Истинскиге маргинали са в парламента,а томата им е водач!Този човек още повече отваря пропастта между управниците и народа!

230

Анонимен

преди 4 години

Герберите се изнервят нещо. Народа започна да се пробужда. Като гледам мутро-тиквата как се държи и се чудя, че не го освиркаха неговите министри. Аз ако съм подложен на такова унижение ще си подам оставка на момента.

229

Анонимен

преди 4 години

Радев да каже как е назначавана Десито на работа и как е разходвала парите! а бедността на народа и без него я виждаме и знаем!

228

Анонимен

преди 4 години

Тиквата и бандата му на народен съд!