261

Анонимен

преди 4 години

Сега не е момента ГЕРБ да падне,защото ще стане още по-зле и ще ви изколят като яребици,след като ГЕРБ паднат!Сега не е момента!Оставете ги да си изкарат мандата.Всички десни партии управлявали досега са смазвали държавата и населението,ако паднат герберите - идват другите десни на Костов.Сега не е момента,рано е за падането на ГЕРБ от власт,а БСП трябва да си сменят лидера с някой честен социалистДПС не са ни врагове,въпреки че са предимно турци в партията,те са европейска партия и ни пазят о

260

Анонимен

преди 4 години

Каква първа полит. сила са ГЕРБ ? Държавата се къса от скандали, корупция, бойклуците , източените язовири, соджуците, ало Ван..., мисирките, беднотията.... и пр..... и пак били първа сила. Жалко !

259

Анонимен

преди 4 години

До ЗозоГрешиш,***!Именно за такива партии трябва да гласуваме като - Воля, Атака, Възраждане,защото те защитават интересите на населението,а не на корпорациите и офшорките,които грабят държавата ни и живеем в бедност.

258

Анонимен

преди 4 години

Наивността си личи още от сондажите. Станислав Трифонов още няма структури, няма яснота за реалните лица, които биха действали, няма яснота какви конкретни действия виждат като решения, въобще към него само лапачи ли ще се присламчат или ще има тук там някой с добър практически опит.

257

263,

преди 4 години

като днешното ограбване,никога не е било.Оправдавайте се с Костов и с хан Аспарух ако щете,но ние живеем сега и сега виждаме безочието,алчността ,некадърността и безчувствието на управеляващите.

256

До 250

преди 4 години

И БСП и Слави са по-добрия вариант от ГЕРБ.Затова уважаеми сънародници,вземете се в ръце и ако искате да отлепим от дъното БОЙКОтирайте хунтата,която ни мачка от 10 години и изберете достойно съществуване без рекет,къщи за тъщи,апартаменти с асансьори,тераси с барбекюта,милиарди разходи за непроизведени изребители,некачествено саниране,некачествени магистрали,поръчки за свои хора,мизерни заплати и пенсии.Изберете достойния живот,а не преклонената главица.

255

Зозо

преди 4 години

Другото важно е, че руските партийки Воля, Атака, Възраждане и др. са с по 0-1 %:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

254

Зозо

преди 4 години

Хахахахааа даже и процентите на Боко да спадат, *** не качват :)))))))))))))))))Така става, защото работи оръжието против комунизъм ЕГН. Просто дрътите руски *** пукясват от глад!!! В близко време и в парламента няма да влязат.:)))))))))))))

253

Анонимен

преди 4 години

До До 253Много грешиш.Нищо против нямам срещу Нинова,дори ми е симпатична като човек,но именно тя участва в разграбването и приватизацията на България,когато Костовистите управляваха,затова хората няма да гласуват за БСП,иначе бихме гласували.

252

251,

преди 4 години

бай Пешо,чувал ли си нещо за тайната на вота?Ще гласувам за когото си искам,но не и за шайката.Ясно?

251

Щирлиц

преди 4 години

"БКП пак е първа сила." Това е правилното заглавие.

250

ПроСоТо

преди 4 години

АКО всички "партии" не се договорят за ОБЩА ПЛАТФОРМА ПРОТИВ Мутроборисовия терор,а започнат ПАК да играят "НА ПАРЧЕ",то...като нищо Боко Харем да продължи да "Вилней над бащино ми огнище"..АКО хилядите ИНТЕЛИГЕНТНИ люде се остават да ги РАЗПОКЪСА агресивната пропагандна машина на гробарите,то...по-добре да закрием България!Станахме посмешище и синоним на бездарие,послушание,незаинтересованост и робско покорство.

249

До 253

преди 4 години

Ти пък какво си се загрижил за БСП и Нинова.Май си отявлен гербераст и сега искаш да сееш раздори сред столетницата.Елементарно Уотсън.

248

Анонимен

преди 4 години

До Ще им дръпне килимчеЗнаеш ли,че именно по това познавам предателите,който е против Волен,той е предател на страната и на населението!Така ги разпознавам,макар,че не съм от Атака!

247

бай Пешо

преди 4 години

До Мишотака е при капитализма :)

246

Анонимен

преди 4 години

Блажени са вярващите.

245

Анонимен

преди 4 години

Сега не е момента ГЕРБ да падне,защото ще стане още по-зле и ще ви изколят като яребици,след като ГЕРБ паднат!Сега не е момента!Оставете ги да си изкарат мандата.Всички десни партии управлявали досега са смазвали държавата и населението,ако паднат герберите - идват другите десни на Костов.Сега не е момента,рано е за падането на ГЕРБ от власт,а БСП трябва да си сменят лидера с някой честен социалист.ДПС не са ни врагове,въпреки че са предимно турци в партията,те са европейска партия.

244

така като гледам

преди 4 години

следващият парламент няма да може да гласува правителство и ще има "парламентарна криза", точно както го искат дпс и БСП

243

бай Пешо

преди 4 години

До Анонимен"Ще гласувам за всеки друг,но не и за ГЕРБ"Е кажи за кого ще гласуваш де, защо се срамуваш да споделиш :)

242

Анонимен

преди 4 години

ГЛАСУВЙТЕ ПРОТИВ БСП И СЛАВИ!