168

СЪРАНДЖАТА

преди 4 години

до АтакистСидеров не е в парламента... - мишка...

167

Анонимен

преди 4 години

До VasilikiПитай защо отпуснатите пари не се влагат в българско производство,а в безсмислени пътища и магистрали?Защо не се модернизра БДЖ и къде отидоха парите,а се влага в частни автобусни фирми?Щото местата за спалните вагони са препълнени с дни напред и на хората им е по-удобно да пътуват с БДЖ,ама не влагат модернизация там.

166

Анонимен

преди 4 години

През 1937-1944 години България е на дъното на Европа по икономическо развитие. След България са само Югославия и Румъния. През 1986 година България настигна Полша и Унгария, доближи се до ГДР и Чехословакия и беше преди Португалия, Гърция, Ирландия и др. После дойде режимът на демократите, които ни пратиха обратно на дъното на Европа.

165

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Не може да направи коалиция с ГЕРБ, защото Борисов му е отказал да ходи с него на кино...

164

Анонимен

преди 4 години

Vasiliki,Ето ти един факт - в четвъртата икономика в света, която изнасяше ток, имаше режим на тока и хората си носеха мрежички в джобовете, та като пуснат някой продукт по магазините, да го купят, че свършваше и не се знаеше кога ще има пак. Говоря ти за неща от типа на чушки, е имаше една велика реплика по повода от един филм.За телефон се чакаше с години да ти прокарат.В същата тази велика сила с никаква престъпност хората вечер си сваляха чистачките и огледалата на колите, че ги крадяха :

163

атакист

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАА бе,мишок,и Сидеров го погребвате повече от над 10 години,ама той не знае,нали!?И си е в парламента!:)))

162

Vasiliki

преди 4 години

До 163Ами да купим. Но с какво? Ето, виждаш, че тогава сме могли да купим... Сега на какви цени е отделен въпрос. Но факт е, че сме купили. А сега не можем. Даже и със заем да теглим не можем да купим 300 модерни за сегашното време. Ами енергетиката? К'во? При нея също бяхме пред гърците и турците.

161

Анонимен

преди 4 години

До VasilikiПрав си,напълно си прав за всичко,но на платените троловете не им харесва истината,на тях им плащат,за да те опровергаят и смажат България+населението!Факт е,че България през социализма беше топ държава,въртяща се около 25 и 27 място в света по икономика,а населението беше щастливо,задоволено и благоденстваше,имаше и хармоничен ред в държавата и нямше ширеща се претъпност и убийства.

160

Vasiliki

преди 4 години

До 152Дали съм зле или не, обаче това не е логически свързано с истинността, коята пиша, а само с моята личност. Както виждаш, че говоря /пиша само факти, а не анализирам. Сам си направи извода. Но да се отричат факти сие меко казано налудничево.

159

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Телевизията му фалира до месец... - партията също...

158

Анонимен

преди 4 години

Само факта,че Слави от лакомия за една градинка в центъра на София,която Бойко не му даде да застрои се скараха,представете си лакомията му,ако участва в управлението!Този човек е без морал и не може да управлява България!Освен това няма потенциал да бъде политик,защото това е висш пилотаж и малко хора могат да се справят.

157

Анонимен

преди 4 години

руския ***, айде тогава да купим още 200 броя Ф 16, съгласен ли си? Пак ще станем тигъра на балканите...едва ли ще искаш...

156

Я па ти..

преди 4 години

До Vasiliki 155 Баси тигъра. Само Албания беше след нас.

155

Анонимен

преди 4 години

Във военно отношение сме били далеч пред Турция и Гърция.Хахаха, човек, е тука вече съвсем се изложи. Пак добре казваш, "сме били", явно дори не си живял в онези времена. Купували от нас ток - ми що да не купуват, като някой друг копа въглищата или си играе на атомни централи, пък понеже е велика икономика, вечно му трябва чужда валута?

154

Анонимен

преди 4 години

това е следващия министър на отбраната. Смешно ли ви е? Ще ви стане тъжно...

153

Анонимен

преди 4 години

ало, кауна с бойните самолети, бе ти хептен по путински я подкара!Измерва се стандарта на живот в 1 държава, не бойните самалети! Бяхме с 59$ заплата, за тва имаше толкоз самолети! Ние самалети не ядем! нали така викахте?Ама сега нещо не искате самалети? Щото не са руски! Ама потоци искате! Щото са руски! мамам ви рубладжийска!

152

Анонимен

преди 4 години

Vasiliki,Тия факти ги срещам много по форумите, ама само ще ти кажа, че ако един жител на въпросната четвърта икономика влезе сега в едно МЕТРО и ще се сбърка. Хората пазеха капачките за буркани бе, мой човек, че бяха кът, какво ти дреме на кое място ти е икономиката, като ти неща от първа необходимост нямаш :DЗа фалитите - щото толкова си можем. Без помощта на Големия брат - толкова. И за капак комунистите успяха да запазят контрола върху бизнеса, което беше вече финалето.

151

Дядо Соци

преди 4 години

До Анонимен 134 Като гледам какво си написал и ти си смазан от всякъде.Сигурна са те взели на работа, да не мааш *** по улиците.

150

Анонимен

преди 4 години

до 154 Е...едно е сигурно- с ГЕРБ няма се коалира ако влезе в парламента Дългия. Поне това е сигурно.

149

Vasiliki

преди 4 години

До 149Ами спокойно може да се каже, че Бг е била тигър на Балканите. Във военно отношение сме били далеч пред Турция и Гърция. Енергетиката също, далеч пред Турция и Гърция. Купуваха от нас ток. А това, че руснаците са щели да дойдат... И така да е. Били сме в един съюз. Но факта си остава, че сме разполагали с модерни за времето си бойни самолети, с които не са разполагали нито турците, нито гърците.