161

българин

преди 4 години

2 те тролчета на ГЕРП "Странджата" и " Тонката" се черпят и коментират качествата на Кауфландските стоки ! -:) Тролчета.Кво да ги правиш!

160

Тонката

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАСтранджа наздраве,харесвам много Червеното вино,но много киселини после,зъбите нямат избелване и дъх на джибри в спалнята:):):):):)Сега съм пак на диня и Узо:):):):)Тези дини в Кауфланд не са никак зле като за Февруари:):):):)

159

алоооо

преди 4 години

Ние те назначихме да удариш Божков, а не да се занимаваш с обикновени хора от които нищо не можем до откраднем.

158

мишо бирочето

преди 4 години

държавата е пред невиждана водна криза, водоснабдяването ще бъде окрупнено и продадено на лешоядите от световната банка, страната е зарита от над 800 000 тона боклюк. ОСЕМ СТОТИН ХИЛЯДИ ТОНА са това. голяма част от тях изгорени нелегално в заводи за цемент и ТЕЦове. този льольо тръгнал да арестува манковците кокошкари дето отдавна трябваше да са евтанизирани,

157

Тонката

преди 4 години

Сменял съм си Айпито за да си шляпкам минуси:):):):)Другарииии,ше мина с Ф16ката след малко и ше ви дам едни Айпита,майпита:):):):)Аз не ползвам такива партизански номера като вас:):):):)Вие тук сте малко,много малко,но се правите,че сте много:):):)То на протестите ви се вижда,а па на избори още повече:):):):)

156

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Тонка, остави ги шумкарите и техните ятаци... - тяхната трагедия тепърва започва... - аз си вадя кабернето 98-***... - хайде наздраве...

155

Горд българин

преди 4 години

До ТонкатаАйде Тонка успокой се, работиш за сайта за което няма лошо, но просто дразниш.Все пак се надявам, ако пораснеш разбира се, да разбереш какво ти казвам.

154

Тонката

преди 4 години

До Горд българинТи луд ли си бе?:):):):)Кви Айпита съм си сменял бе?:):):):)Вчера па некви другари ме изкараха,че съм бил от екипа на Днес.БГ:):):):)Де да бях щех всичките проруски постчета да ви трия:):):):)

153

Анонимен

преди 4 години

Каскет ,къде си тръгнал.Пикаеш срещу вятъра.В рядка кал камък не хвърляй,ще се изпръскаш.На всичкото от горе и черни очила си сложил.Занимаваш се с кокошкари.Мислиш се за велик.Кога ще върнеш Черепа.Никога.

152

Горд българин

преди 4 години

Хахаха...Тонката как бързо си сменя ip-тата за да си шляпка минусите.Няма такъв заблуден тип, честно.

151

Анонимен

преди 4 години

МилицЮнера гешефт не е ли чувал народната поговорка, че рибата се вмирисва откъм главата. Нещо за доганя, тиквата, златев, свинята и т.н. проблеми няма.

150

дърт

преди 4 години

До Анонимен 125А русофобите до обед мразят околните, а след обед цял свят!

149

Анонимен

преди 4 години

До Тонката- да знаем го - това е си..га..нина Кути , който лятно време на морето пред германките се представя като Курт , а понякога за тежест с фамилията Вонегутов ,щото чувал ,че на известна личност в БГ му викали Винету , а на Кути това му се сторило престижно,ама с -ов накрая си звучи като да си член на Европейския съюз ,от малка ,но славна страна

148

Анонимен

преди 4 години

Чух че са проверили 500 човека и са написали 5 акта за дребни престъпления. БРАВО! Производителността ви е почти като мойта. Много шум за нищо. Междувременно, всеки си прави каквото иска в държавата. Ей го Валери обясняваше как еколозите били терористи. Утре Гешев може да се съгласи, и глейдайте шоу. Както се казваше в една карикатура : животът е лотария, лотарията на Гешев! Между другото, искат да махнат наказанието за сводничество. И да изкарат ескортите от престъпния свят. Мда.

147

Горд българин

преди 4 години

До ТонкатаТонка, нали ни заплаши с Гешев, какво толкова се пениш.Избърши си устата, вземи една магистралка, пии едно уиски и ще се успокоиш.Все пак ти съчувствам, не е лесно да си ограничен.

146

Тонката

преди 4 години

Някой знае ли кой е Курт Вонегут?:):):):)

145

Тонката

преди 4 години

Просо ше ти подаря едно фенерче да си светиш в "тъмното"щом не си плащаш тока:):):):)

144

Болшевик Тайм ...

преди 4 години

https://youtu.be/J51LPlP-s9oСтар крадец си Симо, кьорав си у нас, ЦРУ те вика .... На отчет!

143

Тонката

преди 4 години

Мараба Просо:):):):)Ходиш ли на протестите?:):):):)

142

Карагуй

преди 4 години

Тея двамата убавци от снимката, през 90- те години, докато бяха редови полицайчета, бяха уши на мутрите, и им снасяха вътрешна информация. Представям си какви ги вършат сега- " битова престъпност", благодарение на тях е на този хал държавата.