39

Анонимен

преди 4 години

Връщане на смъртното наказание за убийците би било едно добро начало.

38

аз-ът

преди 4 години

Света се е побъркал. Аз съм сигурен че идва нова световна война, тва няма как да продължи по тоя начин... 14-на др*сла, инвалид я превърнаха в майка Тереза, НПО-та ще решават дали или не държавата да ни вземе децата, в Холивуд не смеят се изп*рдят да не обидят я л*збаците, я н*грите. Във футбола ч*рните обиждат белите, но когато белия отвърне - м*мунката скача веднага при съдията и се оплаква от расизъм и оня спира мача.Ще има много тежки сблъсъци, има огромно напрежение, тва не може така...

37

ГЕРБ Е МАФИЯ

преди 4 години

Щом замислят подобна промяна в закона, явно Господарите на Бойко не са доволни от темповете, с които унищожава народа ни.Трябва по-бързо да изчезнем !Затова ще се поощряват ... убийците.Както са я подкарали ще направят така, че за открадната кокошка ще се лежи по-дълго, отколкото за отнет човешки живот.

36

а в закона

преди 4 години

записано ли е как ще бъдат събирани глобите за леките престъпления като обирите по домовета когато престъпника няма имущетво или доходи?? или целта е да се стимулират крадците като им е ясно , че не рискуват затвор а само несъбираеми глоби и обществено порицание.а е ясно , че затвора не намалява престъпността когато не се вкарват престъпниците в затвора и не се акумилират отделнитенаказания. защото за 10 кражби по 2 години инд.иеца ще трябва да лежи 20 години а не да го оставят на свобода

35

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Това, че затворите (особено тези у нас) не поправят хората е факт.Затова подкрепям отпадането на наказанието затвор за по-дребни престъпления и заменянето им с административни наказания.С отмяната на доживотния затвор обаче не съм съгласен !Няма смъртно наказание, няма да има доживотен затво без право на замяна ...Тогава какво би спряло някой да извърши убийство ? Особено, ако е по-млад човек. Той ще отнеме живота на някого с ясното съзнание, че няма да остане завинаги в затвора.

34

Бай Иван

преди 4 години

На ви сега демокрация, на ви ЕС , тея дето убиха, изнасилиха и се изгавриха с ваши роднини и приятели, ще си излязат и ще си пият кафенцето под носа ви ;) !!!

33

истина

преди 4 години

Ех курорте...в затвора е добре,топло уютно има лекар,зъболекар и без пари е всичко.Видиш ли щял да се превъзпита затворника като махнели доживотната присъда ,щял да има стимул....егати и разсъжденията нелогични,егати и мерзавщината.Да му мислят потърпевшите,но аз им желая на всчиката тая пасмина,която си гласува законите да им се стовари на главите най-лошото да изнасилват дъщерите и децата им да убиват бабите и дядовците им за 5лв.Просто нямам думи...!!!

32

.

преди 4 години

Работят за отпадане, защото знаят какво ги чака!

31

Анонимен

преди 4 години

Това важи само за България! :))"Освен това голяма част от затворниците живеят по-добре "на топло", отколкото когато са на свобода..."

30

Makedon

преди 4 години

Eto ti... toa e ......LIBERALNA DEMOKRATIJA.... Tepaniot tepan . ebaniiot ebann... pak ke kazam vistinata ja kaza PUTIN ....'' Liberalna demokratija- *** off''

29

Анонимен

преди 4 години

Герб са маша в ръцете а чужди мразещи бг народ,и изобщо човечеството хора. Под нова робство сме,и си личи по всичко вече.

28

Анонимен

преди 4 години

А може ли да отпадне и охраната на тия които ще приемат подобен закон?

27

Анонимен

преди 4 години

А аз предлагам въобще да премахнем безсмисления съд и затворите, което би спестило милиарди на година и може да ги даваме на шведите да ядат, да тропат, да се веселят и да правят с нас каквото си поискат.

26

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

ГЕРБ се грижи за електората си. Има ли някой учуден?

25

гражданин

преди 4 години

Нито едното нито другото ще намали тежките престъпление трябва да се въведе смъртното наказание на весто доживотната с право на замяната .

24

Ф.С.В.

преди 4 години

Населението което се множи в БГ е диво и не изпитва никакъв респект от Закона - Всяко законодателно "отстъпление" ще увеличи битовите убийства-Тук трябват железни Диви закони- Срещу Диви хора- Диви закони!!общественополезен труд, срещи с пробационен служител, обучителни курсове, програми за въздействие, като ангажира огромна част от времето на дееца.- И КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА? ТА ТЕ НЕ ЗНАЯТ ДОРИ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 25 Хитро.

22

Анонимен

преди 4 години

А аз предлагам въобще затвора да се премахне като наказание.

21

Помня

преди 4 години

До Анонимен 2 Костов създаде държавата. Ръст на БВП -6.5 %При него започна бум на икономическото развитие Ежегоден ръст на заплатите от 10 % , в последната година от управлението с 20 %. Луканов и Виденов съсипаха държавата. На там насочи яда си.Сигурно и тогава си бил беден и не си имал спестявания ,които Виденов да ти е отнел.

20

Анонимен

преди 4 години

Когато наближи краят на едно племе, то ще си избере подходящите водачи, да свършат добре работата.