388

Иво

преди 4 години

Никой не може да ги понася отдавна тази шайка ГЕРБ ,нагли ,безочливи и повечето прости ,като начело е големия *** ,дано се събудим в някакъв момент защото малко им остава да ни затрият тотално

387

Дания как е?

преди 4 години

Дания е 22 години с валутен борд /Секретна инфо/!!!! Тъпака какво иска да каже - като въведем еврото и веднага ще цъфнем и вържем!?

386

Анонимен

преди 4 години

По тв съобщиха че курса се е вдигнал на 3 лева защото няма банкноти в евра.

385

Анонимен

преди 4 години

Еврото ще е капака на ковчега на България. Направете референдум и ще се убедите

384

Бай Петко

преди 4 години

Предлагам курсът на лева да се фиксира към курсът на рупиите. Така моята скромна заплатка ще набъбне до 40 000 на месец, а пък депутатчетата всички ще станат милиардери! Ще настане една повсеместна радост между миряни и всевисши, а злобата и завистта ще изчезнат завинаги..

383

за бавен е

преди 4 години

Затруднява ме Боце. Ясно е, че в ЕЗ няма държава, която да е по-зле от нас.Ама по-важният въпрос е - къде да я търсим е таз митична държава, която да я по-зян от нас?

382

Мъкааааа...

преди 4 години

Що за министър-председател имаме?! Начинът му на изказ е катастрофа. Мънка, облизва се, мляска, намига, плези се и и говори несвързано. Ужас!

381

Анонимен

преди 4 години

додохме си на думата,най-сетне говорим както трябва,вярно и истински,сега да видим какво може да направим за да дръпнем напред,най-важното за алкохолика е да признае ,че е такъв,оттам започва лечението

380

комундетата сте вие

преди 4 години

До Юруш на мандрата Работата е там, че режима вече е закрил всички останали, които не са му патерици. Останало е половин бесепе и толкоз. на половин крачка сте от тоталитаризма.Иначе, повече от видно е, как ви изибва пот ако се заформи алтернативен политически проект. Тогава вдите бухалките.

379

ти да видиш

преди 4 години

Че то и държава в ЕС няма, която да е по-зле от нас! Каква му е тезата на Боце?Поне имаме новина - признава си, че сме зле. Ама уж само от Еврозината.Можем да изброим и държави, които не са в Еврозоната - като ги почнем от първата та чак до предпоследната. Щото, наои, последната сме ние.

378

Юруш на мандрата

преди 4 години

Крайно време е да се закрие БСП,но не със закон.Достатъчно е престъпленията на БКП да се учат в училище. Има материал за по 5 учебни часа седмично,от 1-ви до 12-клас.Да повторим аксиомата - докато бившето БКП продължава да съществува в българския политически живот и продължава подривната война срещу европейското развитие на България, то ще си оставаме последни.Ей,на пак напират да идват на власт, че пак да ни вкарат в 9-та глуха.Орешарски,Ц.Василев& олигарси чакат реабилитация и "възмездие"!

377

Югозападен

преди 4 години

То и монархия няма по-зле от нас//за Европа става въпрос//...

376

Анонимен

преди 4 години

мутрата прави така че да ликвидира държавата а кой й го позволява всички ние

375

Нагли

преди 4 години

Ами най-зле сме, защото тука е пълно с разбирачи, които обясняват как трябва да правим обратно на Европа. Другите соц-страни си забраниха бившите Комунистически партии, ние не. Другите правиха бърза касова приватизаци, ние 10год. се туткахме докато комунистите измислят, как да ограбят народа. И сега същите червундели задават нагло въпроса - защо сме изостанали. Ами, заради вас!! Това трябва да се преподава в училище, и всичките престъпления на режима им.

374

$идни

преди 4 години

Платете си данъците, докато са в лева, че ГЕРБЕРИТЕ смятат да ви издумкат с евро до края на годината

373

Анонимен

преди 4 години

ДО 391. - Никой , който няма зор не продава. Нито земя, нито имоти, нищо. Цените в евро ще се изравнят с тези в западнала европа. Никой не спестява в лева че да му се обезценят спестяванията при тази отрицателна лихва. Цените са изравнени с тези в европа в евро. Следователно сегашния курс е леко подценен. Най голяма врява вдигат тези със кредитите. Заеми между фирми - това е лихварство и няма нищо общо с официален валутен курс.

372

Анонимен

преди 4 години

Така е...но има едно но,пенсиите и заплатите са им огромни ,и мама корумпирани политици и министри,има и правосъдие

371

Анонимен

преди 4 години

Странно, а как в Черна гора валутата е евро - нито са членове на ЕС, нито др. еврог ейски съюзи ?!

370

Спиди Далмер

преди 4 години

Няма място за страх. Аз колкото пъти съм в Португалия все се чудя как тази страна е с евро. Там си е пълна мизерия, ако нямаха такова крайбрежие и туризъм нямаше да има кой да ги посещава. Така че България трябваше преди много време да е приела еврото, понеже е много по-напред от редица страни... нито Литва, нито Латвия или Португалия са по-напред от нас!

369

Анонимен

преди 4 години

Няма държава, която да е по-зле от нас !!!!!!!!!!!!!!!Прави си изводи защо е така!?