83

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 84В живота има много хора, които са безгласни букви, но оцеляват чрез плюене по другите. Така че не се изненадвай, че хора от типа на Плевнелиев са постоянно по медиите да плюят по някого.

82

Анонимен

преди 4 години

по принцип бивши президенти няма. Плевневлиев е президент на България за периода 2011-2016, или просто Президента Плевневлиев. (Радев се казва поименно или че е е настоящ президент) и бивши посланици също няма.Но на въпроса - да Стоянов бе умерен, дори и в критиките си. беше НАТО-вец, но не бе "ястреб".Никога не си е позволявал да се снима в рекламен клип на единият от двамата кандидати за американски президент както постъпи Плевневлиев с Килъри Клинтън.

81

rusnak

преди 4 години

ГърбаватаПастирката ли беше обединител?

80

Анонимен

преди 4 години

Най-противния президент,който сме имали.Жена му нито веднаж не застана до него.Синът му/дано да е на добро място,милото момче/,още не изстинал в гроба и побърза да си направи друго от синоптичката.Човек без съвест и морал.Не ни го натрапвайте повече..

79

Импийчмънт

преди 4 години

Ало тролчета на Радеф - България не е президентска република!!!Че с булята кибичат и критикуват ден и нощ не го прави голям.Едно задължение имаше да е обединител,а каква стана!Време разделно!!!!!!

78

До 73

преди 4 години

Еми нали ББ си подаде оставката 2016гЗащо не поехте управлението ? Къде бяхте ? Защо ,питам ??????Кажете бе,мрънкала неграмотни и пр()сти !Защо си мислите,че ще дойде някои и ще ви убие със стандарт ! Профани !Кажи бе,***,защо Нинова не направи правителство,когато ГЕРБ подадоха оставка ?

77

Анонимен

преди 4 години

Значи и Плевнелиев е търсел нестабилност, когато е снел доверието от Орешарски.

76

Анонимен

преди 4 години

Росене, кажи какво стане с тефтерчето на Филип Златанов?

75

връз питание

преди 4 години

И Стоянов е бивш президент,но нито веднаш не прояви нахалство,каквото проявява тоя пинчър,постевен от бай ви да джафка.

74

Анонимен

преди 4 години

Плевневлиев дори само заради репликата си че кара Мелцедес, защото Германия била най-великата държава трябваше да го изгонят с камъни. Не си представят Германският президент да хвали Форд или Кадилак, и да казва, че САЩ са най-великата държава.

73

Анонимен

преди 4 години

Чета какво казва бившата ти.Срамува се,че 17 г те е търпяла.Тя най-добре те познава.Деса лапачката е просто меркантил

72

Анонимен

преди 4 години

Ей уж безобиден човечец, а не спирате да лаете по него. Стотици коментари. Приличате на пинчерчета. Да ви съжали човек. Омразата се реализира с действия, а не с празни приказки

71

Анонимен

преди 4 години

САЩ тези дни ще обявят забрана за пътуване в САЩ, но високопоставен държавник чиновник - най-вероятно близък до правителството - заради корупция. Дори само заради това правителството трябва да подаде оставка. Тази новина - че става дума за високопоставен държавен чиновник - масово се крие от българските медии, те говорят само за "българин"

70

Анонимен

преди 4 години

Радев трябваше да отговори на въпроса: Има ли шуробаджанащина в армията ?Но той хвърли къч, като магаре на мост и свали доверието си от Кабинета заради язовира на Перник !Ако това не лицемерие и двоен аршин, кое тогава ?

69

Зозо

преди 4 години

Хахахааааа, комунягииииии ревете ли, ревете ли? Казаха по ТВ, че прокуратурата /Гешев/ е запорирала сметките на комплекса "Камчия". Пълен блокаж и разследване до дупка на руските шпиони. На Копейкин ще му свърши рахатя :)))))))))))))))))))))))))))))) Макаров в прединфарктно......

68

до 75

преди 4 години

До АнонименИма 30%. Всичкото роми което танцува, около 500 000 мъртви души и 100 000 ***

67

Анонимен

преди 4 години

И кво? Ти беше послушко не президент, дори не на ГРОБ, а на Борисов и за това и си замина с отрицателен рейтинг. Немога да разбера що те вадят периодично от *** да смърдиш, а не са пуснали водата след тебе

66

rusnak

преди 4 години

Единственото решение на проблемите е: Разследвания и съд до дупка на целия преход. Тежки присъди дори до резтрел. Конфискация и блокиране на сметки. Ясно е че е страшно, всичко друго е тинтири минтири от Герберасимръснинагли.

65

Анонимен

преди 4 години

зо 63 - така е Президента, като държавен глава представлява цялата държава, а Премиера - само гласувалата партия за него и тези с които е в коалиция. Ако Президента каже "свалям доверие от някого" това е сериозен морален акт, защото той представлява нацията, особено когато е избран със 70-80 процента, а твоята партия няма и 30. Едни достойни хора биха си подали оставки, но нас не ни управляват такива.

64

Анонимен

преди 4 години

До 63Ще бе !...Кабинета "има доверие" на кремълския парашутист !!!