119

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 133Поляците се опитват и сега да имат независимо мнение, но нещо май не им се получава. Както и на чехите, между впрочем. Когато се дърпаха и не искаха да приемат бежанци какво се случи, а? Изведнъж станаха потенциална пречка. Просто офицерът на който трябва да козируват се смени. Разбирам ги,но на някои държави просто така им било писано.

118

До 142

преди 4 години

От Русия се обаждат, че мъжете вече раждат. Знаете ли коя е най-трудната хирургическа операция в Русия.На сливиците. Това е така, защото никой не смее да си отвори устата, та се налага да ги оперират през ануса.

117

До137

преди 4 години

А за потока как беше и не забравяй, че тока дето и в момента пишеш е пак от руски реактори:))

116

Анонимен

преди 4 години

Руските шпиони са кремълски коронавирус за европейска България.

115

Анонимен

преди 4 години

Балкански поток ще го има,но няма да и а вече това руско надменно лицемерие,да ни гледат като някакви слуги....Това ,че у *** червени ни продадоха и искаха да ни направят руснаци ,не стане ,а и няма как да стане...200 години римско-византийско,500 години османско,65 руско.....стига вече...Само дано сега не изберат да е американско...

114

До135

преди 4 години

Пред бабата аз избирам татарката, господин либераст:), красотата на Рускините няма да сравнявам със западните убавици:)), пък и много руси и синеоки тези татарски сигурно затова в Русия половете са само два:)))

113

Защо Обичам Путин ?

преди 4 години

Путин е човекът, които скоро ще загроби Русия !И тогава светът ще стане едно по-хубаво място за живеене.

112

Анонимен

преди 4 години

То само поляците ьа бяха... Даже Лукашенко им би шута. Пълно унижение.

111

Анонимен

преди 4 години

Бе тия имат ли намерение да ни връщат архивите!?

110

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 127Същото важи и за американските. Никой шпионин не може да бъде толериран, а само използван докато това е възможно.

109

Анонимен

преди 4 години

До 134Нашите не са молили за АЕЦ, а вашите ни натресоха руските атомни кютуци и сега сме принудени да искаме от Кремъл да ги монтира, ако някой се съгласи да довърши този соц мастодонт от праисторическо време !

108

прав си

преди 4 години

До Анонимен 108Заслужаваме си съдбата!Абсолютно си я заслужаваме!Да дойде някой неканен-невикан,и да ти обере всичко,и да ти изръмжи да слушаш,а ти да ревеш къв голям брат ти е!?Това е **,който се родее с гениалността!Само дето няма нищо общо с нея!За рабфаковците разбирам,назначили са ги за ентелегенти,и те са благодарни!Все пак писалката по жълтите павета на София е за предпочитане пред мотиката по селските калища!Но за нормални хора това просто е необяснимо!

107

Анонимен

преди 4 години

Каква гимнастичка има Путин бе, клоун? :))) Тоя старец на 67 години отдавна е нула в полово отношение, ако изобщо някога нещо е представлявал. А гимнастичката, която му спрягаха, е грозна и топчеста татарка.

106

До130

преди 4 години

Ами да де, нали нашите ходиха в Москва преди 2 години да се молят за потока, нали и аец искат, нали договор има, кой не се държи като партньор

105

Анонимен

преди 4 години

Евала на поляците. Отказ от руския газ и 32 броя Ф-35!

104

Сата НАТО

преди 4 години

Това, което e направил Ермак, е същото, което са направили Кортес и Писаро - избиване на местните *** и завладяване.------И са го направили по едно и също време.

103

До128

преди 4 години

Как за какви в щатите 32,в Европа 3 имат даже вече тоалетни:)) А като гледам гимнастичката на Путин и бабата на Макрон не е трудно да се сетиш къде е третия пол ха, ха, ха:)

102

Анонимен

преди 4 години

До Русофил Нито едно от изброените неща не е вярно.Точно обратното е. И именно с тази си нагла претенция руснаците губят позициите си в България. Една от всичките. Единственият им кредит е освобождението на България от турско ,но това не е заслуга на комунистическа Русия. За мен ги спасява и изключителната им култура и изключителните личности които са се родили там.Това харесвам най - много. Но България вече трябва да се приема като партньор а не като сателит. Нека помислят по въпроса.

101

Анонимен

преди 4 години

при тоя Содом и Гомор на запад с многото полове-----Какви много полове, за кво говориш?Руският президент е *** де раст - повече няма какво да се добави.

100

Анонимен

преди 4 години

Руските шпиони трябва да бъдат преследвани като африканската чума.