424

Анонимен

преди 4 години

Причината не в разрешените аборти. Никой не знае колко аборта са направени през комунизма, но се правили и вярвам повече.Просто мисълта как ще ги изхраня е друго.Аз искам да имам 5, ама рода едно сигурно ще ми се промени мнението. Няма да мога да изхраня себе си в тая Държава, а още пет гърла?!

423

Анонимен

преди 4 години

По времето на Живков бозата беше 6 ст. И населението беше 9 милиона. А сега бозата е 1 лв. И населението е 6 милиона. Изводът е, че Българина се нуждае от боза за да се възпроизвежда!!

422

Анонимен

преди 4 години

Това е линка към статията "Население на България", където ясно се вижда какъв е прирастът по години.https://bg.wikipedia.org/wiki/Население_на_България От 1990 кривата върви главоломно надолу! Какви комунисти, какви пет лева!

421

БСП

преди 4 години

По времето на Тодор Живков живота беше прекрасен!! Имаше заводи, работа, хората бяха богати. После дойде Бойко Борисов и съсипа всичко. Разпродаде България на Американците, а те наложиха геноцид над българите.

420

ЛЕЛЕ

преди 4 години

ВИЖТЕ СЕЛО ВАРВАРА!ТОВА Е ЕКОТЕРОРИЗЪМ

419

Анонимен

преди 4 години

Демографската смърт започва от 1990 година. Аман вече от лъжи!Всеки може да разгледа статията "Население на България" в Уикипедия, подкрепена с данни. Още в началото на статията има графика на прираста по години. Съвсем ясно се вижда, че 1960 - 1990 линията върви силно нагоре, после има рязък спад. А в момента е на дъното!Кой може да се хваща вече не тия лъжи не знам

418

:)))

преди 4 години

До ДЕМОГРАФСКАТА СМЪРТ"СЛЕДВАЩАТА 1056 г. КОМУНСТИТЕ РАЗРЕШИХА И АБОРТИТЕ"1056 година! :))))Брей, много отдавна помниш, бре човек!

417

До Демографска смърт

преди 4 години

Аз живях на село преди 1990г.И в селото нямаше нито едно българско семейство с повече от две деца от набори 65 и нагоре.Така че не е причината миграцията от селата в градовете,а най-вече абортите.

416

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 525Абе, кресливи "демократи"...........ДОКОГА ЩЕ СЕ ОПРАВДАВАТЕ С КОМУНИСТИТЕ БЕ? Вече управлявате 30 години! А комунистите 45! За 45 години те ОСТАВИХА ПРОСПЕРИРАЩА ДЪРЖАВА, на 28-мо място в света, С 9 МИЛИОНА ЖИТЕЛИ, а вие за 30 не можете да разрушите това, което беше построено преди! Още малко ви остава........след 45 години "демократия НЯМА ДА ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ!!!!! ЕТО ТОВА Е РАВНОСМЕТКАТА!!!

415

Геш

преди 4 години

Жива скръб !!!

414

до 528

преди 4 години

Това е ясно обезлюдяването става и в момента, а какво се отнася до въпросния които си мисли ,че това е станало пред 55 не мисля, че е *** , просто човека не информиран добре и от там прави грешни изводи, но не е задължително всеки да е перфектно образован.Хубаво нещо е когато има логически мислещи хора, но на такива които не им се отдава това, не е необходимо да им се сърдим и да им лепим етикети, те достатъчно си страдат от това ,че не им се отдава мисленето.

413

Анонимен

преди 4 години

Демографската катастрофа в България започна от 1990 година и още продължава. Преди това имаше лека демографска криза. Преходът започна през 1989 и завърши през 1991 година, но катастрофата става все по-голяма.

412

Анонимен

преди 4 години

Комунистите крадци съгласихме се но сегашните управляващи защо все още управляват по тая крадлива конституция.

411

Анонимен

преди 4 години

От земя на войводиОТ ЗЕМЯ НА ЦЕРЕТЕ СТАНА ЗЕМЯ СВИНЕТЕ.ОТ ЗЕМЯ НА ВОЙВОДИ СТАНА ЗЕМЯ КОЙ, КОЙ ЩЕ ИЗГОНИ.ОТ ЗЕМЯ НА *** НА ЗЕМЯДО ЗЕМЯ НА ПРОСТИ ТОЯГИ.

410

Анонимен

преди 4 години

До 1989 година селското население на България намаля, кскто във всички европейски държави и това нямаше нищо общо с колективизацията и създаването на текезесетата, както лъже един *** тук. Истинското обезлюдяване на България и най-вече на селата, стана след 1989 година. Сега в България живеят 4 милиона български граждани и още 3 милиона са постоянно извън България, а бяхме 9 милиона.

409

Анонимен

преди 4 години

На северозапада още комунистите му ракатаха играта, но донякъде и местното население си е виновно за участа

408

пияница мистик

преди 4 години

А София расте, но не старее.

407

Пламен

преди 4 години

До до 499: Гугъл, Андроид ли, чавка ли ти е изпила мозъка? Преди 30години НРБ се грижеше за всички свои граждани, за ЦЯЛАТА държава. Сега - оправдания, стратегии, милениуми, НПО, посланици, Фейсъ и Бойку, соц. проучвания. И хората се евакуират...

406

Анонимен

преди 4 години

Това не е България, това друга страна на други хора. България е из страните в Европа и други места

405

Анонимен

преди 4 години

В България не се живее!!!Обричаш децата си на глад и да бъдат тъпкани, че трябва някой роднина на някой да успее.