36

Русороб

преди 4 години

Левовете в рубли сменям азводка за да пия в този час.Рублите стават доларите не, аз ще се напия в рубли понеТекст : Членелия CлaнинoвaАранжимент:Гумен ГадевМузика:Володя ****ин

35

Анонимен

преди 4 години

До 28Де факто Испания е също във валутен борд,а по лошо лекарство от паричен съвет за еднаикономика няма.

34

Валутен борд

преди 4 години

ГЕРБ нямат търпение да крадът, за това бързат да премахнат валутния борд. Целта е след, като приемем еврото да има възможно най-голяма инфлация, за да станат богатите по-богати, а бедните още по-бедни. Във всички държави приели еврото имаше инфлация, само Литва фиксира предварително всяка една стока и имаше рекордно малка инфлация около 1%.

33

Анонимен

преди 4 години

референдум ????????????????????????

32

Анонимен

преди 4 години

За да може гърците да играят на бозуки е нужно да има балъци като ***.

31

Не е

преди 4 години

Не е задължително, пак лъжат.

30

Анонимен

преди 4 години

В тая чакалня ако стане криза,инфлация и други турболенции,с това гласуване на този курс 1 евро=1,95лв е свършено.Могат да си сложат едни 30% даже без нищо да стане.А може и 100% да сложат.Демек влизаме,ама влезем ли,каквото другите държави кажат такъв ще е курса.

29

RT

преди 4 години

Ама нали първо заплатитие и пенсиите щяха да ни стават европейски и тогава...

28

Анонимен

преди 4 години

Това нещо на снимката е по-отвратително и измамно и от вождът си! Еврото ще доубие българинът! Испанците и до днес си искат песетата и псуват това евро,защото бяха измамени,че нищо няма да се промени, оказа се обаче,че обедняват с всеки ден, а бяха много добре с животът,бяха свободни и щастливи! Защо Англия излезе от ЕС, а когато беше там не си смени валутата?Този измамник Горанов ви *** и ще ви убие бавно и мъчително,защото нямате смелост да си защитите живота на площада, ако трябва и със сопа

27

G

преди 4 години

Хем ще се окажем с обезценен лев, т.е. с обезценен труд, хем накрая ще плащаме солидарно дългове на народи с по-висок стандарт. Дългове, които не сме трупали ние. Защо не ни дадоха да седнем на масата Еврозона, когато се сервираше и ядеше на корем, а ще ни позволяват чак сега, когато всичко е опоскано и се задава келнерът със сметката?! Във всяка схема/начинание винаги са най-облагодетелствани тези, които са се включили в началото, а най-прецакани - тези в края.

26

Анонимен

преди 4 години

Като цяло еврото е голяма недомилица много държави с една валута, но с различни фискални политики. Та то ние сме с много по-добри фискални показатели от някои страни в ЕЗ(Италия,Гърция,Портогалия,Франция,Испания).

25

1

преди 4 години

ЕС имаше план за вдигане на стандарта в България чрез еврото .На преговорите щяха да ни предложат курс 1:1 , но сега вече има Закон това да не стане .

24

Анонимен

преди 4 години

Лева ще струва толкова, колкото кажат от ЕЦБ. Това пък зависи от състоянието на нашата " икономика" . Е това е. Всеки да си прави изводите.

23

RT

преди 4 години

Из си искам ЛЕВА, искам си българските символи, няма да дадем да ни ги отнемат. И знамето ще искат да ни сменят, те много често го правят като слагат европейското...нещастници...искаме си нашето, не щем гърчеещи се и про-американчени педрази

22

Сенко

преди 4 години

Абе не е важен курса при влизане в чакалнята, а при излизането и приемането на евро. България с тази слаба икономика (до колкото я имаме въобще) ще е огромен потърпевш от въвеждане на евро валута поради ред причини - слаба конкурентноспособност, ниски нива на производство на продукти с висока ставка на добавена стойност, поскъпване на услугите, както и на основните храни, износът на стоки ще пострада, а вносът ще бъде улеснен. Това ли искаме?

21

Анонимен

преди 4 години

Аз на Горанов доверие нямам,той е за оставка отдавна!

20

Анонимен

преди 4 години

Гл. прокурор няма ли да запита конституционния съд дали може да обвини Горанов?

19

Факт

преди 4 години

Влизаме в чакалнята на еврозоната с този курс, не в самата еврозона.

18

Sichtpunkt

преди 4 години

Кумунистите се ослушват за кражбА... КражбАта умре дргугарЕ. Вашите пари ги чакайте от Ц. Василев и "черепо". От нас- много поздрави.

17

ГОЛАТА ИСТИНА

преди 4 години

Ако лева ще е вързан към еврото, то тогава за какво е цялата тази гимнастика?Естествено, че ще щават отново хората..