350

българин

преди 4 години

Значи едва сега разбирам,защо бившият гл прокурор (фигурант) се оттегли в "заслужена почивка" на добър пост! И ГЕРП натискаше с всички "сили" . Час по скоро (предсрочно) Избраника на ГЕРП да поеме кормилото в съдебната система в държавата! Ами обещал е на др Борисов.Че щетръгне с рогата на пред,и ще отстрани " законово" Законно избраният 1 ви читав президент.От1989 г до днес! Тези хора си играят с "лостовете на властта" мисля!И това неминуемо ще им се отрази на Парламентарните избори!Гаранция!

349

kyrec

преди 4 години

И амерканосоросоволиберасткия банкински ояден г'ъз и той ще ходи че му е ред и му се полага, ти почивка нямш ли бре, бая заработи днес, само твойто тролене във форума.

348

Филчев

преди 4 години

Гешев, а какви са твоите престъпления в миналото? Нека и теб да разследваме за измяна на род и родина и обслужване на интересите на престъпни групировки и чужди държави! Предателството е на мода напоследък в средите на управляващите!

347

Анонимен

преди 4 години

Е какво доказват тези записи от преди не знам колко си години?НищоЛошото в случая е, че герб..ерастите вече пред нищо не се спират, само и само да задържат властта, но тъпкано ще им се върне, и гологлавеца главен прокурор ще страда нищо,че и той се има за недосегаем

346

Анонимен

преди 4 години

Този дето си прави на най-праведен и Богу не е драг !Това важи и за Радев, който си мисли, че жълтите павета са казармен полигон и никой не се съмнява в неговата поквара и двуличие.

345

Оставка и закриване

преди 4 години

На екскурзиантското бюро наречено президенство Нужно е ново начало!За чиста и свята Република!!

344

.... ..

преди 4 години

Изключително неприятна визия,лъскава тикв.а,малки миши очички;и най-вече повярвал си ,че е Нещо......назначено;удобно за "слънцето"и с'ие.....Не забравяй,малко човече;ти и "богоизбраните вечни"управляващи-Кьовеши ще дойде скоро,тогава да ви видим! .......

343

Смях

преди 4 години

То се раздаваха порции,подаряваха се студени резерви,крадаха се фондове,крадаха се парите на болни деца,краде се от пациентите,от пенсионерите........обаче да разследваме Радев! :) Ами идете във всеки герберски град и вижте какви назначения на роднини,познати,приятели.Ами да си спомним онзи хасковски дрийм тийм.Влезна ли някой в затвора?Смях!Утре на протест пред НС!

342

Анонимен

преди 4 години

РУСКИЯ МОСТОВАК ЩЕ ХОДИ В ЗАТВОРА

341

yes

преди 4 години

ай колко са биле прави протестиращите, колко прави и бая удържаха, колко е бил прав Президента Радев с ветото за гешефта и за всичките де, колко прави са билии...

340

Анонимен

преди 4 години

Радев е поредния пректъпник :(

339

pitam

преди 4 години

борисов кога ще бъде пратен в затвора за купуване на самолетите, с които купи поста на стрина сталина а за френското рамо плати с пакета "мобилност".А за безхаберието за геноцида, за затрване на държавата, че И смъртна присъда няма да изплати всичките му престъпления.

338

DDD

преди 4 години

Гешев си играе с огъня. Няма да се учудя ако се опари!

337

Анонимен

преди 4 години

Абе ако бех на местото на президента щехте да видите кон боб яде ли и магаре стока ли е. Той затова Господ не ми дава власт че ше напраим манжа с грозде. Сичките които беха и са на власт щех да ги облечем в раирани костюме и бомбета. Милиардите които откраднаха щеха да ги копат в урановите мини. Кой докъде издържи и го копам. Ама по сичко личи че Мъжете се ***, ха станаа женски. Като ги гледам по талавизиите напрао се плякат. Говорат тихо и праат женски маниери.

336

Анонимен

преди 4 години

Много плоско бре Шайка Крадлива,ха проявите поне малко творчество!Сега и на последният г:лупчо стана ясно чии интереси пази нашият"главен"прокурор!

335

Анонимен

преди 4 години

Защо ли да е края на ГЕРБ? Защото сами си отрязаха клона на който се бяха накачулили като мънкита цели десет години. Лошо ви се пише, народа започна да се събужда...."Да би мирно седяло, не би чудо видяло".

334

Ice

преди 4 години

Конституцията казва, че президента може да се свали за измяна към родината. В тия записи не най много шуробаджанащина да изкарат. Не мога да го пипнат президента. Или Гешев е *** или другаде е заровено кучето

333

Анонимен

преди 4 години

Сега се разбра защо тая *** бе избран за главен прокурор Преди това същото *** бе привикано в САЩ, за да получи указания как да действа. БЪЛГАРИЯ вече ОЧЕВИДНО няма управление. Тя вече се управлява ДИРЕКТНО от УСА. Долу майкопродавците!

332

tyyyyyy

преди 4 години

оставка на американско европейската *** борисов , веднага!!!да ни възстанови парите които раздава за ***.

331

Анонимен

преди 4 години

Радев е заплаха за националната сигурност.