18

Анонимен

преди 4 години

Червената армия пороби Европа.Оттам се пръкнаха червените *** като Дайнов,Дичев ,Дончева.

17

Анонимен

преди 4 години

Абе много оцеляли има..И все в добро здраве и дълголетници.То да се чудиш,уж ги мъчили пък...

16

До 15

преди 4 години

Скоро намериха някакви доказателства и документи и въпреки това полското правителство още топи нацистите

15

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Аааа, Dnes-а, май ще ви забрани цензурата скоро !Какви са тези манипулации, че Червената армия е освободила Аушвиц ?!Я, питайте апологетите на Козяк. Според тях американците имат главната заслуга за победата над фашистка Германия през Втората световна война.Руснаците нямат нищо общо.

14

TerribleThunderLizza

преди 4 години

Мир на всички загинали през войната, а не само на евреите. Много момчета са дали живота си за да ги спасят и без да ги познават

13

ИСТОРИЯ

преди 4 години

Всички Лагери на Смъртта са били в Полша , и са Управлявани от Полското Правителство ?Защо този ФАКТ се крие толкова много Десетилетия след ВСВ ?

12

Колобър

преди 4 години

Червената армия освободи концлагеристите и поробените народи от Фашистка Германия! Американци и англичани какво освободиха , се видя! Няма какво да се изкривява историята и фактите! Над Райхстага се веят знамената на Съветския съюз , а не на САЩ или Великобритания! Каквото и да приказват политици и държавни ръководители сега, ние всички помним/знаем истината! Моля, недоучили, необразовани и измити мозъци да не пишат тук!

11

До1

преди 4 години

Тва го кажи на евреите, мислиш ли, че им пука хуманист ли е Сталин като е точния човек в точното време за да ги спаси или си мислиш, че тая война меките китки от запад щяха да я спечелят, та те плаща ха на Сталин и комунистите да им свършат работата

10

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Абе тя хубаво, че е влязла в Аушвиц... - ама трябвало е да си остане там...

9

дон кихот

преди 4 години

Не изглежда зле. По-добре е от сибирските бараки. Дори пионерските лагери бяха по-зле.

8

Бай х

преди 4 години

С това заглавие все едно руснаците са го направили на концлагер..... Нищо чудно тика да записано в новите учебници по история.

7

Грантояд

преди 4 години

А пък аз си мислех, че Капитан Америка е освободил лагеристите!

6

Анонимен

преди 4 години

Нищо и никого не сте освободили. Бялата раса изгуби десетки милиони животи . В Европа можеше да има милиарди, ако разни спекуланти и лъжци ,имащи се за богоизбрани не бяха създали толкова войни... На всичкото отгоре са промили всички да забравят всичко и да помнят техните, специалните жертви. Плюя на вас.

5

Анонимен

преди 4 години

Noch einmal bitte

4

Анонимен

преди 4 години

В заглавието: 75 г. откакто Червената армия влезе в Аушвиц: Спомен за Холокоста; липсва най важната дума, описваща събитието, а тя е ОСВОБОДИ. Да Червената Армия е освободила Полша и нейните концлагери. Това дащже френският Президент им го каза в лицата

3

Ludoto Lenche

преди 4 години

До Sichtpunktdo 1 ...ti kolega v tezi vremena ...liberalna demokracia li predlagash ?!?? Niama po- goliama chuma za chovechestvoto ot liberalnata demonikracia !!! Ti na miastoto na Stalin ...kak bi deistva ?!?? Mnogo sam liubopitna ? !!!

2

Анонимен

преди 4 години

Хитлер е казалНаправих грешка. Трябваше да направя като Сталинда изтребя предателите Сталин е избивал само преддателитепримерногеерперасти, седтерасти и др жендари

1

Sichtpunkt

преди 4 години

Когато почитаме жертвите на Холокоста, не трябва да отричам и зверствата извършени от Сталин!