73

До 74

преди 4 години

Мислиш ли, че ако в Люксембург, който давал за пример, доходите спаднат на мизерни нива, примерно до 50-100 евро месечно, както спаднаха в България след 1989 година, там ще започнат да раждат повече деца? А дали децата там няма да станат много по-малко, както стана в България след 1989 година? Общото правило, че бедните имат повече деца, не важи при рязка промяна на доходите и правилото се обръща в такъв случай и бедните имат още по-малко деца.

72

тъжно

преди 4 години

Прави ти семейство с под 1000 лева пък да видим как жена ти ще ти направи живота ад, без дори да се опитва да подобри нещатата.

71

Смях

преди 4 години

Е,как ще подменят населението ако етническите българи се размножават? Елате да видите родилните отделения.Масово 15 годишни родилки!

70

Стар тинейджър

преди 4 години

Аз деца, които да изплащат на Бойко заемите, няма да правя!

69

До 69

преди 4 години

Нашите заплати са по-големи от африканските, ама те имат по 7-9 деца. Люксембург има 2309 евро минимална, ама там не може повече от 1 дете на семейството да се отглежда. Това става защото жените работят и са част от икономиката. Парите се разпределят между мъжете и жените, за да може да се гледа семейство, вече трябват двама души. След това, жената като работи, тя не може да гледа деца. Те се нуждаят от постоянно внимание. И така, има демографска криза във всички развити държави.

68

Анонимен

преди 4 години

Мъжете могат да правят деца и на 60, докато жените минат ли 35 и е проблем.Друг е въпроса че мъжете не са сигурни в себе си а жените искат да имат принцове, които да им задоволяват прищевките.

67

...

преди 4 години

Епа както е казано то не може хем оная работа в двата края хем задните части в рая! Сега друго е модерно кариера да стигнеш "звездите" да натрупаш милиардите да станеш успял човек и после децата и семейството! *** то така като гледам в най-скоро време като дойдат ония с *** пушки и като станем харабския халифат и нещата ше се нормализират с по 5-6 дяца до 22-рата година! Та така!

66

ЛЕЛЯ

преди 4 години

Много анфетамин използват и после им идва акъла ама късно!

65

акъл

преди 4 години

30 години би трябвало да е границата. След това всичките са на инвитро с повишени рискове за жената и за детето. Не знам какъв е този *специалист*, който дава пример с раждане на 44. Жени няма време. Ни сте хубави след 30, ни здрави.

64

Факт

преди 4 години

Преди години момичетата са ги женели много млади, за да са девствени на сватбата. Сега това става само при малцинството. От друга страна мъжът все пак иска да е първи за жената, а това вече е трудно да стане. Затова и мъжът не се жени. Не се жени и заради мизерните заплати, които получаваме в България. Резултатът го гледаме 39 години - няма български деца.

63

Анонимен

преди 4 години

не трий. кое не е истина?

62

Alastair

преди 4 години

Комплексни фактори. Некачествена храна, нерви, лош въздух, цигари и алкохол, глупаво американско кино, на което някои подражават, некачествени лекарства и фалшиви ваксини, произведени специално за България.И най - вече. Българин / Българка - до 35 г. те не искат да бъдат здрави, а искат да консумират всичко на пълни обороти, защото "веднъж се живее". Всяко действие си носи последствията

61

мишо бирочето

преди 4 години

освен че искат след 30, до 35 се тъпчат с противозачатъчни, подтиквани и от коцкарите си де, строшват около 50на члена че и на горе, тъпчат се и с гадна храна, алкохол и наркотици, мажат се всякакви китайски химикали наречени грим, операции, бюстове, корекции, ботокс... абе де отива тоя свят. *** па скачат на всичко с 2 пръста препикано месо между краката като бонобота и си мислят че са големи играчи че излъгали некви малки момиченца. народът ни е доста простичък за жалост и спасението е мираж.

60

анонимна

преди 4 години

И да плюете Лили, все тая, то толкова ви акълът, най-вероятно и за друго не ставате. Тук половината искате да ч........ 15 годишни и те наистина да ви се въртят около вас денонощно, но как действително ще ги издържате? Неслучайно читавите се изнизаха, а тук останаха подобни от средновековието като тези във форума!!!!!!!!!!

59

репродуктивни пробле

преди 4 години

има репродуктивни проблеми защото българските жени все повече се хващат с програмисти заради парите. Ама те не са истински мъже и не им стават паламарките.

58

Кики мики

преди 4 години

До ЕлемагАутсорсинг индустрията ми хареса!!! Абсолютно точно. Като малко закъснял, при мен нещата се случиха на 40, мога да кажа, че смисъла на живота са децата, а за храна и дрехи винаги ще се намерят пари

57

Анонимен

преди 4 години

Българите и българките са си нормални хора, не приемам мъжете така, жените така. Проблемът е в мизерията, която от 30 години спира българите да имат деца и гони българите от България.

56

лили

преди 4 години

Стига глупости! Щом по света е така - и то в цивилизования имам предвид, и тук ще е така! Като не ви харесва, марш в Столипиново! Какво искат някои тъ........панари тук - жените да раждат от 15 годишна възраст и да им слугуват докато пукнат от претоварване от работа, защото българинът и себе си дори не може да издържа, но плещи глупости за повече деца! Я бъдете честни и кажете колко от вас ще издържат 4 - 5 деца и жена- почти към нула.......

55

Анонимен

преди 4 години

Точното време за забременяване и раждане на първото дете е след завършването на средно образование, а за тези, които продължават да учат във ВУЗ, е след втори курс. Оптималната разлика между ражданията е две години, най-много три години.

54

анонимна

преди 4 години

Несправедливо плюете жените, защото 40 г. съм работила с жени и мъже. Голяма част от мъжете не искат нито жена, нито дете, даже жените са по-склонни да родят. мъжете искат суперхубавици за една нощ или да се похвалят с нея, а мама да ги отглежда в дома им като че ли те нямат нито ръце, нито крака - за това са виновни и майките им, разбира се, защото тук е чудовищна ориенталщина и жената я имат за работен ***, те се изживяват като господари, независимо какви прошляци са........