136

Анонимен

преди 4 години

САЩ призна за убийството с дрона, Иран призна за сваления украински самолет, а руските мишки се правят на ударени! Ама то е въпрос на достойнство...

135

X

преди 4 години

България няма да прости натрапения ни от русия комунизъм, избитите ни роднини, унищожената ни съдба! Вън руския окупатор!

134

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТА"Не ви ли дразни тоя средновековен руски поп Александър Невски... - докога ще го търпим като, че ли си нямаме светци..."Ами не ни дразни. Дори му се възхищаваме. Дразни ни обаче простотията, невежеството и неграмотността. Много ни дразни.Та затова за изказвания като твоето се питаме: "Докога ще търпим..."

133

Ф.С.В.

преди 4 години

Да сте чули Чехия Хърватия Италия Испания Португалия и разни там други държавици като нашата- да гонят руски дипломати или американски такива- Политиците в тези държави са мъдри- А нашите са глупави и алчни за едно потупване по рамото и няколко милиона долара в сметка в САЩ-Вижте къде учат децата на нашите политици(всички са в САЩ)- За да завършат там в САЩ (понеже са глупави изи-та) -тяхните родители гонят дипломатите от БГ))

132

Наглост

преди 4 години

Много нагли са ***.... на времето в Англия и други държави шпионите са ги разчленявали и обезглавявали.. сега в доста държави ги убиват... вместо тези москали да замълчат и да се извинят те проявяват НАГЛОСТ... ***. Да изпратят половината Московски прости.тутки в БГ да ни въртят с.вирки. И без това тебните жени освен за разврат за друго не стават

131

Въпрос

преди 4 години

Руснаците като са толкова умни защо се вързват на "провокациите" на американците?

130

За 147

преди 4 години

Така е ! Обаче грижливо се крие историята ниПо време на руско-българската война от 1916 година храмът се е казвал СвСв Кирил и МетодийАл Невски е бил васал на Златната орда и е приел исляма според руски историци Чиста подигравка е името му да е патрон на храма Божии!

129

Анонимен

преди 4 години

Да

128

Чебурашка

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАПрез 1916 година храма е преименуван на "Св и св. Кирил и Методи ", поради варварските руски бомбардиповки над Варна, Каварна и Балчик. Дори Иван Вазов е приветствал преименуването.

127

Ф.С.В.

преди 4 години

Много е глупаво -малка държава да се "навре' между големите в Света- И Русия и САЩ са достатъчно могъщи -за да ни съсипят икономиката и НАС като цяло- Слава Богу ,понеже нямаме икономика (тя е дълбок колапс) ще минем с поговорката- мокър от дъжд не се бои))) Васалите във властта са готови на всичко за пари - Ако Русия им плаща -ще изгонят и американският посланник с мъжкото име Херо Мустафа)) Или казано -НЕ е въпрос на гледна точка - А е въпрос на пари ))

126

рушофил

преди 4 години

След таварисшч Путин, матушка Рассия и Партията... - най обичам моята родина България...

125

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

КГБ агентите от руското посолство четат коментарите в момента и доволно потриват ръце... - бойната задача за разделението и противопоставянето на българската нация се увенчава с успех... - ще се раздадат доста ордени Ленин и Актябърская ревалюция...

124

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Не ви ли дразни тоя средновековен руски поп Александър Невски... - докога ще го търпим като, че ли си нямаме светци...

123

Анонимен

преди 4 години

Русофилите са зомбирани до такава степен,че са с изключен инстинкт за самосъхранение, когато става дума за русия.Не виждат,че любимците им са изръшкали цяла България и си прокарват икономическите интереси за сметка на българската държава и народ и с това ги правят по-бедни и зависими.Не само това,но ги поощряват в наглостта им.Жалкото е че не могат да се погледнат от срани ,защото те може да си мислят ,че са патриоти.Възможно е,но със сигурност не са български такива.

122

Информация

преди 4 години

Събирането на данни за изборния процес има смисъл само ако си решил да се месиш в него.Иначе просто четеш бюлетина на ЦИК.Събирането на данни за енергийната система има смисъл само ако искаш да ги използваш за извличане на търговски ползи при различни договори и преговори за енергийни проекти.Значи имаме търсене на неразрешена,не от официални източници информация-политически и икономически шпионаж.Трябва Русия да разбере,че това е провокативно и неприятелско отношение.

121

Предатели

преди 4 години

ГЕРБ са едни предатели, които искат да не скарат още повече с Русия. САЩ със сигурност имат повече шпиони във България, но големите сили имат шпиони във всички държави и това е от край време и никой не е тръгнал да ги гони, но само некадърника Бойко не знае как да води политика и се подмазва на САЩ, за сметка на България.

120

Тъпи

преди 4 години

Каква държавна тайна има в България? Ние сме с най скапаната политика и всичко е корупция .Всички бивши от дъжавна сигурност,борци,мутри,комунисти и т.н. са собственици на всичко в България .Кое е държавна тайна и къде е то ?

119

До145

преди 4 години

Ша закрие ама друг път, той нашия знае, ще изгони някой друг да се радват 32половите и либерастите, ама потока и аеца да вървят, иначе след него кво ще остави, магистрали, ми те и Сърбите направиха, както и Меркел, поне северен поток 2 иначе след нея само мигранти

118

странна работа

преди 4 години

До Анонимен 131 Защо не пъдиш онзи американски батко и господарите му , който каза " Вие сте наша колония , и ще правите каквото ви наредим "

117

Анонимен

преди 4 години

Какво приятелско виждат руснаците в проучванията си за купуване на гласове?