150

До Ужас

преди 4 години

Кви бидони си пълнил при Софиянски бе селянин?! Може да си слагал зеле, щото вие селяните като се домъкнете тука и миризмите си влачите с вас...

149

Анонимен

преди 4 години

Май софиянци и перничани ще правят молебен за дъжд.

148

Анонимен

преди 4 години

В цяла България са батаци с водопреносната мрежа щот парите даже не знаят как да ги усвоят от Европа ,като прибавим и краденето.Пък нов язовир да се построи забравете.Между другото в четете сводките на МОСВ за язовирите,ако са верни много хора трябва да лежат за празните язовири

147

Ужас

преди 4 години

Тези ще наложат режим в крайните квартали на София-ще видите.Пак ще пълним бидони като при Софиянски.

146

за 1 приятел питам

преди 4 години

А може ли от тия 25млн. няколко десетки хил. да се заделяд за изпълнение на решението на СОС от преди 20+год. за събаряне на *** /паматника на съветските окупатори/ ?

145

Анонимен

преди 4 години

Това ли ви е ,,мъдрото решение"?Ако няма дъждове и се изпразни язовира и София остане без вода какво ще правите?Ще пламнат епидемии.През годините мислихте само за джобовете си.Никои от вас не помисли каквл ще стане ,ако е няма дъждове и язовирите се изпразнят.

144

Анонимен

преди 4 години

Къде е Дебелото Л.или да обясни къде отидоха парите за ремонта на ВиК мрежата ,не може да се наливат пари постоянно ако преди това са били гепени.Ай върнете я тук в чувал.

143

psccc

преди 4 години

боже,боже, има ли някой да се връзва на приказките на таз господжа, какво друго да каже един кмет освен да те успива в полза на властта.Вода се дава за предприятията,които са всички частни и на наши хора добри спонсори, на никой не му дреме за хората. Ще продължат да цицат безплатна вода както от студена през веца на стомана , а сметката ще я плащат софиянци и като са повечко и няма да усетят толко. Аре, герб си намериха поредните будали дето да хрантутят частниците.мога да кажа едно :напълно си заслужавате герб и кметицата.

142

До 158

преди 4 години

НЕЩО ПРОТИВ ГОРЕ-НАПИСАНОТО ?Да, почти нищо не е вярно или е тълкувано от празна селско-болшевишка кратуна, която (както е добре известно), не може да мисли логично. Приличате си с Бойко.

141

факт

преди 4 години

Ами , като само 14% гласуваха за кореняка софиянец Борис Бонев , ще ни управляват и съсипват града провианциалисти . Фандъка- самоковска *** , Мая -кюстендилска такава , арх. Игнатов варненец с тежък диалект , ха сега си трайте и гледайте как софийската вода изтича в пернишките прогнили тръби и ТЕЦ-а на Ковачки !

140

Анонимен

преди 4 години

Тонка, пестиш ли вода от къпане?

139

До Тонката

преди 4 години

От кое село се довлече в София бе комунист?!

138

До Живял-видял

преди 4 години

Написал си безподобни глупости. Язовир Искър може да осигури вода за минимум 2,5 милиона души, АКО СЕ ИЗПОЛЗВА КАКТО ТРЯБВА! Отделно, около 20 % от населението на София не се водоснабдява от него, но ти си от провинцията и тези неща не ги знаеш.

137

Те

преди 4 години

Ви гледат и ви приказват хубаво и ви набиват в калта.

136

Анонимен

преди 4 години

Имаме проблем на Позитано 20.Свършила е тоалетната хартия, чорапите също.

135

Живял-видял

преди 4 години

В момента в София се строят около 50 хил. нови жилища. Убеден съм ,че строителните фирми ползват т.нар. питейна вода (тя запиене не става). Неспирното разрастване на столицата ще доведе неминеумо и до водна криза. Инфраструктурната вече е налице и ни метро , ни скоростни трамваи ще спасят града. ще изама задръствания и ще стават все по-големи. И въздухът няма да стига.Язовир Искър е с обем около 650 мил. и няма как да издържи на население от 2 мил.В момента на 2/3.Докога? - Ще видим!

134

Анонимен

преди 4 години

Тонка, ти не си от София. Ти си селянин, довлякъл се тук да смърдиш. Такива като теб (и селянката кметица) съсипвате родния ми град.

133

Анонимен

преди 4 години

Всякакви изучили се с висше и к'во да е образование работят в сферата на услугитте или за "пълнеж" при мама, тате, леля или в кол-центрове.Никой не ще в строителството на строителна площадка-студ, кал и нещастни случаи.Викнете турците или китайците да ви построят язовири, ама не знам с какво ще им платите освен с територия?!

132

Анонимен

преди 4 години

От 10г сте на власт. Ако мислехте за хората , досега да сте рен овирали всичко. Но калинки работа не вършат. Сега само ПР акции и протакане.

131

Икономист

преди 4 години

Фандъкова да каже в кои райони на София ще спира водата утре, а не да дава съвети как ще им пуснат водата на перничани. Тя кметицата на столицата разбирала и от проблеми. Колко време ремонтираха ул. Граф. Игнатиев ? Дали според герберчето Данче тази улица е в София или в Перник.