10

Анонимен

преди 4 години

Мен снощи ме ухапа една туркиня, ако се оплача дали ще я евтанизират?

9

СССР2

преди 4 години

Да не ги пускат тези убийци и да се наложат най-жестоките наказания предвидени в закона! Сигурен съм, че кучето е невинно! Вероятно е този по-възрастният да го е ръчкал с нещо или по някакъв друг начин да е издевателствал с него, за да го подтикне да хапе. По-възрасното поколение в България е склонно да не обича кучетата, защото са го учили, че всяко куче различно от полицейското е класов враг заради буржоазния характер на навика да отглеждаш такова за удоволствие.

8

Един

преди 4 години

Е много ясно, няма кво да го бавят! Спряхме да ги тричаме и ни се качиха на главите!

7

Анонимен

преди 4 години

Задържани за убийстово на бясно куче??? Оня изнасилвача серийния под домашен арест. дори и кучетата имат повече право от българите вече при режима Борисов

6

Професор Тюхчеф

преди 4 години

докато потърпевшите не започнат да завеждат дела срещу общината ще е така. не си губете времето с оплаквания , а директно носите медицинското и 100 кинта на някой адвокат и да ги съди.

5

Батакa

преди 4 години

хаха Тя дър жавата е виновна че не си е прибрала кучетата,за какво плащаме данъци за партия ГЕРБ.Човека се защитава , а милиционерите на герб го заключиха като обвиняем.КАКъВ цирк на простотия.

4

Кармазъ Сикиш

преди 4 години

Убиват куче - съдят. Убиват бебе ( Лютви Местан ) - пускат го с подпис. Еваларка на държавичката ни! Не плащайте данъци! Всяка стотинка която дадете се използва с/у вас.

3

Анонимен

преди 4 години

Кучетата може да ги съдят.Те са по важни от хората.По задръстена държава няма на този свят.

2

Анонимен

преди 4 години

При случаи когато куче нахапе някого, го евтаназират. Сега ще го съдят за това, че е взел нещата в свои ръце.

1

Маца

преди 4 години

Правилно!Иначе плевенчанина трудно щеше да нахапе кучето за да са квит.