522

срам

преди 4 години

Как провежда САЩ политика - убива член на правителство на суверенна държава , използвайки безпилотен самолет . На територията на трета уж суверенна държава , без тя да е дала съгласие за извършване на атаката . Без съд , без присъда . Това е американската демокрация в наше време Каква е разликата тогава между терористичните организации и САЩ ?

521

Ти да видиш..

преди 4 години

Само това ни трябваше. Майко мила. А за Белене какво казват американците ?

520

Анонимен

преди 4 години

До а цената каква е? - да ни е споменал някой политик до сега по колко сме купили американската газ а? ако бе по евтина от руската щяха по 100 пъти на ден да го повтарят, ама някак си 'скромно' мълчат. Защо ли?

519

ognyanz

преди 4 години

До доставки от Русия: Колко пъти го сложи това с копи/пейст? Украйна не получава американска газ, нито скъпа, нито евтина. Получават руска И да искат, не могат. Имат пристанища само на Черно море, а Турция не пуска кораби с втечнен газ през Босфора.А това за "стратегическата зависимост" е дъвка за ***. Ние сме така наведени на запад, че за никаква "стратегическата зависимост" от Русия не може да става и дума.А газ трябва да купуваме оттам, откъдето ни я продават най-евтино. Просто и ясно.

518

Анонимен

преди 4 години

До патриотДаже не са 4-5 - само един е! Виси вече цял ден в нета.

517

Анонимен

преди 4 години

До АнонименNa koi li mu dreme to kogo mrazish

516

Анонимен

преди 4 години

Баце влиза все повече в образа на Тато!Ако играта е въпрос на компромиси, които малките държави трябва да правят със суперсилите,Борисов се справя доста добре!От една страна е въпроса с газопровода,но от друга е самолетната сделка, щатската техника,монтирана в Потока и бъдещия логистичен център на НАТО!И този път трябва като гърците,да търсим полза от всяка ситуация !

515

а бе те тия

преди 4 години

да си гледат техният континент а не да се месят на хиляди километри от тях. никой не ги е избирал за ментори за да могат да изказват мнение. то и българите сме против покупката на ф16 с технология от 40 години но ни ги натрапиха ,нали ?? жалко , че ес и България нямат истински лидери а защитават чужди интереси!! нека американците да ни доставят с танкери тяхна евтина газ и ще купуваме и от тях но да ни забраняват без да предлагат изгодна за нас алтернатива значи сами да ги направим монополисти

514

awe

преди 4 години

Хич не му е лесно на Борисов, животът му е един и той иска да си го изживее най-добре...тва държава ли е, американска губерния....що да не поканиш папата на 24 май, или на баш празниците да не идеш при мустафа....

513

доставки от Русия

преди 4 години

са АНТИ-български интереси! Цената на руска газ е около 30% по-скъпа от американска газ която доставят на Украйна. Питате ли се защо България продължава да внася от Русия? Защото България се управлява от рублофилски мекерета.Руската газ е най-скъпа и ни поставя в опасна стратегическа зависимост от крадлива Русия, а сега и от ислямистка Турция на Ердоган.България не тряб ва да плаща за тръбите на Сърбия, нито пък да предоставя територията си за какъвто и да е руски бизнес, няй-вече суровини

512

Анонимен

преди 4 години

А защо не са против първата? Това е въпросът, който следва да бъде зададен на г-жа!

511

Waffen SS

преди 4 години

Ама хич не му е лесно на Борисов.Вчера снимки с трима президенти,а днес шамар от американска страна.Е,нашичкият не е президента Ердоган и да отстоява национални интереси.Вчерашният случай показва,че не е добре да се пуска от полата на Херо Мустаф.Но Борисов е гъвкав,може след някой ден,гръмогласно да твърди,че е провалил четири руски енергийни проекта и ще е нещо като римейк на случката със сенаторите.На Борисов перфектно се вписва в ролята на лъжливото овчарче.

510

Анонимен

преди 4 години

Какво БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ и реално ИНВЕСТИТОР в тази тръба печели? КАКВО ТОЧНО? По-евитн газ? С КОЛКО? КАКВО ТОЧНО инвестира България и КАКВО ще получи? САЩ И Русия не са интересни, какъв точно е интереса на България?

509

Анонимен

преди 4 години

До Нищо новоТи още ли кибичиш тука ве ***, аз свърших сума работа от тогава? :D

508

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 553: Пак ли го сложи това с копи/пейст. Питай бат'си Бойко. Той сключи договора, той обещава, че строителството ще завърши в срок. Даже и кани Путин за да види на място как върви строителството.

507

Антонов

преди 4 години

САЩ *** долни нека Русия мачка всички

506

Нищо ново

преди 4 години

До Украйна внася от САЩ: Г'лупости са това. Освен газ от Русия, Украйна внася реверсивна газ, която в крайна сметка е дошла пак от Русия.Не че има връзка с темата.А то темата: В крайна сметка никой не може да върви притив икономическата логика. Затова точно Бойко, който фактически спря строителството на Южен поток, сега ще построи отколонението от Турски поток през България. И освен това ще започне отново да строи АЕЦ Белене. Да си умреш от мъка.

505

Анонимен

преди 4 години

Какво БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ и реално ИНВЕСТИТОР в тази тръба печели? КАКВО ТОЧНО? По-евитн газ? С КОЛКО? КАКВО ТОЧНО инвестира България и КАКВО ще получи? САЩ И Русия не са интересни, какъв точно е интереса на България?

504

Анонимен

преди 4 години

А аз съм против сащ...

503

а цената каква е?

преди 4 години

някой от рублофилите които се изхождат по-долу запитал ли се е каква ще бъде цената на газта, ако тръбата мине през България?Истината е че руската газ която ни пробутват е с най-високите цени от всички потенциални доставчици. САЩ доставя газ за Украйна на много по-ниски цени от руската газ за България, за съжаление България продължава да се изнасилва от рублофилските предатели на БКП/БСП и техн ите слуги от ГЕРБ, Атака, ДПС, ВМРО и подобни руски мекеренца.Русия ВЪН, иначе Кримски вариант у нас