35

Анонимен

преди 4 години

До ВасилевСелянино прости, Тръмп няма да доживее режимът в Иран да падне, още повече, че сам направи страшно много за да сплоти иранците и засили влиянието на аетолаха.А селяните прости като теб, чакайте да падне режима на Путин, на Си Дзипин, на Ердоган... чакайте, селяни прости.

34

АНТИ

преди 4 години

Тръмп ако загуби изборите, Хиларито ли идва ?!

33

Анонимен

преди 4 години

Българите сме с Тръмп, който е с шиитите чемодан вокзал.

32

Анонимен

преди 4 години

Да та е'ва и империята,щом малък жълтурко и чалмосаните си правят гъргара с Рижавия,значи определено са на доизживяване!

31

Анонимен

преди 4 години

Стратегията със санкциите не работи, а само ще ги направи още по-радикални.

30

Палячо затихна

преди 4 години

Този за пет минути една истина не каза!

29

Анонимен

преди 4 години

България е с Тръмп !

28

Анонимен

преди 4 години

"Изглежда, че Иран е отстъпил. Това е добре за целия свят"Ха ха ха, това даже не заслужава коментар. Я някой ако си спомня да каже, защото аз не помня от Пърл Харбър насам, военна база на САЩ да е атакувана открито от друга държава, а американският президент да си свие сърмите. Бай Дончо току-що загуби изборите, особено ако месец преди тях, демократите изведнъж направят "разкритие", че всъщност при иранската атака са загинали американски войници.

27

Анонимен

преди 4 години

Сега защо дразни допълнително атолаха може да са искали само да ги предупредят, че имат възможностите да отвърнат на американска агресия.

26

...

преди 4 години

В ударените бази американците нямат ''патриоти'' за какъв провал на ПРО говорите, не знам...по интересно е как от изтреляни повече от дузина страшни ирански ракети няма сееиозни щети. А хората само преди дни направиха на кайма най големия им генерал с една ракета...това ако е провал...

25

Анонимен

преди 4 години

България е с Тръмп !!

24

До троловете

преди 4 години

Троловете пишат и пяна се лее. Имам въпроси ако иска някой да ми отговори:1) защо защитавате едни ислямски култ (не държава) ? 2) Защо досега всичко беше за турското робство ... сега Ердоган добър като строи с Путин? Не разбирам. Иначе е ясно, че ако иска САЩ може да смаже Иран . Глупостите за пляскането на краварка и т.н са точно това - глупости!

23

Анонимен

преди 4 години

Хаде най-после да се уточни няма загинали кравари или няма жертви изобщо това са две различни неща? По тази логика, ако има жертви, но не са от техните значи другите са просто пушечно месо за тромпета и изобщо не ги брои.

22

Анонимен

преди 4 години

до 27,ако метнат третата да не падне случайно кремълския имам, който по срещите винаги е на гъби или на ***.

21

:) Щом казва

преди 4 години

Щом казва че няма - айде ще му верваме ;)

20

yes

преди 4 години

на мен са ми е достатъчно да видя забулените иранки по улицата и в парламента им за да разбера че имаме вече радикален ислям, а той е най опасния за целия свят,не са сащ, а за целия свят. И се наложи само за 30г, както и в турция,и то със съдействието на православна християнска държава Русия, за един петрол се надупиха на исляма.Сега там дойде облъчено поколение и е неспасяемо вече с радикалния ислям.

19

до 17

преди 4 години

хахахаха какво ПВО, какви 5 лева бе? Колко ирански ракети да прихванат, като те изпопадаха в пустинята. Същата работа като палестинците - нали те ги снабдяват с ракети - от 100, излетят 30, 20 паднат в полето, 7 ги свали ПВО-то и 3 ударят обора на съседното село. хахахаха смех, че това даже бяха балистични ракети хахахаха...да се върнат към колите-бомби дето гърмят сред жените и децата...в това ги бива.

18

Анонимен

преди 4 години

Имаше една приказка. Голям го вади ама мек!!!

17

Анонимен

преди 4 години

САЩ са клинично точни, метат ракетата и пада Багдади, метат втората и пада Сюлеймани. Враговете им пуцат на сляпо в пустинята и поразяват всичко живо, фермери, сватбари, жени и деца. С това ли се гордеете.

16

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Тръмп като Кобрата ...Те го бият, той вика: "Продължаваме напред !"