67

Док

преди 4 години

До аз-ътНай важното е, че руските бавтрушинки живеят 5 пъти по зле от нас със 100? минимална работна заплата и 8? помощи на месец за безработни ха ха

66

Анонимен

преди 4 години

50 хил. перничани, ако излезнат пред парламенто, Боко ке падне, ама са прости.

65

аз-ът

преди 4 години

един въпрос само към форумния герберастлък... Знам, че нивото ви е под това, ама ще пробвам.КАто толова сме добре под управлението на Бащицата, като икономиката върви та искри хвърчат, като еврофондовете нямали били връзка, а ние сами сме се развивали... защо външните инвестиции буквално са нулеви? Защо за 6-та поредна година емигрантските пари са по-големи от външните инвестиции. Ако нещо е хубаво, ако работи,-всеки се бута да си вкарва парите вътре, опашки се вият, при нас къде са опашките

64

Йок

преди 4 години

В края на краищата руските роби като Радо потника си заминават в русия на вечна почивка и стават герои на социализЪма.

63

аз-ът

преди 4 години

Тачър се изправя срещу всички профсъюзи в кралстото и им еб... майката. Ататюрк се изправя срещу религията, още преди години Орбан се изправя срещу наследниците на комунистическата олигархия, а сега - срещу световния комунизъм (наричан либ*рализъм). Нашия - мачкаше ушите на бай Тошо, кара джипката и вика на портиерите по порталите на заводите - наборе как си... КАКВО ДА ГОВОРИМ ВЪОБЩЕ !ТОВА ЧЕ ТОЯ ВИ Е ПРЕМИЕР, Е ПОКАЗАТЕЛНО ЗА НИВОТО НА БЪЛГАРИТЕ !

62

Анонимен

преди 4 години

Некъф ужас.

61

H

преди 4 години

Радев ветото иска горкото да е новото Янукович, но трябва още много руски кални ботуши да изчисти с език.

60

Анонимен

преди 4 години

Чакам Радев да прочете погребалната си литургия на българския Народ за Нова гадина !

59

Пирамида със Око

преди 4 години

От Бавария тръгват те! Нов световен ред да строят! 3 шестици е числото да владее тяхното господство!

58

аз-ът

преди 4 години

селския бабаит на снимката е пътник и го знае. И не заради Радев, а заради себе си. Като се изживяваш, като късния бай Тошо, като пълниш държавата с партийна номенклатура-послушни, ама за сметка на това-посредствени хора, като нямаш собствено мнение и гледаш на всеки да угодиш-ще свършиш именно като Бай Тошо. Бойчито носи вина и за опростачването на нацията, защото показа на най-простите, най-долните че едва ли не са равни на останалите, че също могат да се издигнат (гледайки него). Къш!

57

Анонимен

преди 4 години

Сблъсъци между двама комунисти реално е невъзможен!И двамата са членове на БКП!

56

ЧАКАМ

преди 4 години

Чакам с Нетърпение Новогодишната Реч на Президента .Пак да Посочи виновните за днешното състояние на България .Докато беше Президент кандидата на ГЕРБ спирах Телевизора за да не гледат Децата МИ гаврата с тях .

55

Анонимен

преди 4 години

Не искаме да гледаме двама, а два милиона богати и горди българи с лична позиция

54

Гробокопач

преди 4 години

Трябва да ударим Ахмед Доган и ДПС. Падне ли Доган пада Пеевски пада и Бойко. Суджука се разпада. Това е. Огън по ДПС с всички оръдия!

53

сурва весела........

преди 4 години

Какво още да видим, поредната изцепка на Началника? Борето не може да стъпи и на малкият пръст на Радев.

52

:-)

преди 4 години

"свобода на словото"

51

Анонимен

преди 4 години

Конфликти ще има нормално различни виждания в управлението,но те се виждат и от народа,едно блато в което няма излизане ГЕРБ продължава да затъва и народа също.Дали когато евентуално се смени власта ББ ще може да се разхожда без Охрана СОТ по Витошка или София.Господ си знае работата цял живот да живееш в страх.

50

Данков

преди 4 години

Радев е класа, въпреки че се съмнявах в него, понеже БСП го подкрепиха.Бивш летец, ходил е в щата Алабама за курсове, най важното е че има достойнство.

49

Анонимен

преди 4 години

РУМЕН РАДЕВ Е ДЖУДЖЕ КАТО ИНТЕЛЕКТ И ЕРУДИЦИЯ, РЕЧИТЕ МИ ГИ ПИШАТ ДРУГИ, КОИТО СЕ НА ПО-УМНИ ОТ НЕГО. ПОМПОЗНИ, НАДУТИ И ПРАЗНИ ФРАЗИ.

48

Анонимен

преди 4 години

Ко речи,ко?